Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Značka divná je, to je pravda, ale kola doufám divná nejsou. Dneska si přesně pro tyhle kola jedu.

Myslel jsem ale ještě trochu něco jiného, co je na tom autě divné. Nechám Vás ještě chvilku vycukat, jestli na to někdo přijde, co myslím. Mě to na té fotce trklo do očí hned, tak uvidíme, co ostatní na to.

Odesláno

to by mohlo byt ono !! misto zadnich sedacek tam bude mit nejakou ukrutnou tuc tuc aparaturu .... :o to by mohlo sedet, vzhledem k tomu ze to sem dal Destiny ...

Odesláno

zrkadla a otvarace dveri by mali byt vo farbe myslim ze to je seria ale uz som videl aj taku ze aj madlo na kufor mala cierne inak vyzera presne ako moja milujem tu farbu som rad ze ju mam:D

Odesláno

Bingo a máme vítěze!!! :D Přesně tak, zpětná zrcátka a kliky mají být v barvě. Myslím, že se v ČR ani neprodávala taková verze 307, která by to v barvě neměla už z výroby. Mě to úplně praštilo do očí, když jsem tu fotku viděl prvně. Přišlo mi to děsně divný. :cool:

Odesláno

No bez farebnych kluciek a zrkadiel to sa este da maju to aj ine auta ale ja som videl aj madlo na kufri cierne no a to bol hnus na tych kufrovych dverach to posobilo ako keby to ani nebolo k tomu autu ale z nejakeho ineho

to aliensk : myslim ze mas pravdu ale je ich len malinko

Odesláno

Můžeš si ty li?áky pak prohlédnout na nějakém letním srazu u mě na autě :P Minulý týden jsem přesně tyhle složil do garáže a čekám až zase bude teploučko. Jsou to Alessio F1 17\" + obutí Dunlop 225/45/17 na fotce má asi \"jen\" 215 šířku. Dokonce to má i pochromované čepičky na ventilky, což vypadá suprově. Už se nemůžu dočkááááát!!! :D

[Editován dne 22/11/04 destiny]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...