Medvěd Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Původně zaslal: Ferry no 3 hodiny je ale jen demontaz s montazi je to 2x tolik a + jeste cas na pripadne dalsi prace jako prehozeni prevodovky, spojky z jednoho motoru na druhy, ale kdyz uz je motor venku tak to se pak pracuje dobre. Ty 3 hodiny na demontáž určitě není nereálný čas, vzhledem k tomu, co mi psal do U2U PP 205 stran mého motoru (ve 20.15 jsem si přivezl motor a pustil se do auta, ve 23.00 motor venku a odstrojen) Citovat
Medvěd Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Původně zaslal: Y2K Ale v podstate ja viem co tomu je alebo teda si to aspon myslim Sorry, ale v tomto plně podporuju Oldu. Jak řekl nějaký antický filosof myslet znamená ho*no vědět (volný překlad) a tady se nabízí šance, jak minimálně opravdu vědět. Jet na sraz kupátek do Brna 100 km tam a 100 zpátky, to bys neváhal ale jet jednou tolik, abys zjistil co auto fakt trápí, to se Ti moc nechce. Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 No nechce...pretoze mi povedia to co mi uz povedali ini, povedia mi cenu za opravu co mi povedali uz ini a mozem ist spokojne domov. Nejak prilis zmysel v tom nevidim... Nejde mi ani tak o cestu ani o cenu za cestu alebo co... Ano, keby som nevedel co tomu je pripadne ak by ma vyviedli z momentalneho omylu tak nemam najmensie vyhrady Citovat
P607Olda Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 No, 9.4.2009 v 10:52 som Ti písal SZ, že máš tu prísť. Je to práve o tých informáciach. Medvěd o tom asi vie svoje, auto mu išlo \"skoro dobre\", ale nakoniec sa to ukázalo, že tam bola závada. [upravil dne 30.8.2010 P607Olda] Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 Tak az takto dopodrobna si to nepamatam Problem je troska ze ja mozem iba cez vikend Citovat
peugeot09 Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Nerad zasahuju do tématu kde nemám co dělat, ale po jistých předchozích zkušenostech s Y2K bych toho člověka bral s rezervou. Y2K jistě ví o co se jedná. Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 peugeot09: viem na co narazas, a uprimne, som rad ze sa to nezrealizovalo... po skusenostiach na fore s tebou a nazoroch ludi na teba ta tiez beriem s rezervou a to co tu pises mi je absolutne ukradnute... ked nedokazes pochopit zakladne veci ktore ti clovek vysvetli (aj ked dodatocne) tak v tom pripade beriem ze mas na mna taky nazor aky mas...pri normalnom clovekovi by mi to ale divne bolo priebezne sledujem tvoje ostatne ponuky tu na fore a mozno by som sa na par z nich nechal ukecat...ale vzdy ma odradi jedna vec...a to fakt ze to predavas ty [upravil dne 30.8.2010 Y2K] Citovat
peugeot09 Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Výmysly, nesmysly. Celkem třikrát jsi mi psal (v rozestupu skoro roku) ohledně jedné a té samé věci, přimčemž pokaždé jsi otočil z téměř jistého \"přijedu příští víkend\" na \"promiň, něco se pokazilo\". Neber to ve zlém, jenom mi přišlo fér ostatní upozornit na tenhle fakt, obzvlášť, když už zase slibuješ, že bys o víkendu mohl dojet (viz předchozí příspěvky). EDIT: Upřímně, nestojím o lidi s Tvým jednáním, který nejdřív říká to a pak zase tohle, aneb několikanásobný obrat o 180°. Být každý takový, nejspíš bych neprodal ani suchý rohlík. Dál se do debaty nebudu zapojovat. Můžete pokračovat. [upravil dne 30/8/10 peugeot09] Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 nikdy, az na jeden krat, som ti nepisal ze pridem. A ten jeden som chcel prist uz naozaj, ale bohuzial som mal nehodu na motorke, bol som v nemocnici (chvilu) potom sa to kvoli tomu tahalo, stalo to nemale peniaze, prisli do toho dalsie veci, sud, kupa domu a podobne, naozaj sa nedalo prist a tak som ti po mesiaci asi napisal. Ty si samozrejme medzi tym na forum napisal aky som (debil) ze som sluboval a neprisiel. Nemam rad ked ludia hodnotia a nevedia podrobnosti, co je tvoj pripad. A tak aj teraz som nenapisal ze cez vikend pridem, napisal som ze mozem iba cez vikend!Co je podla mna rozdiel. Ako aj predtym som povedal ze dakujem za ponuknutu moznost, ked bude treba vyuzijem. Nie ze to hned beriem. Okrem toho, ako ste si vsetci mohli vsimnut, ja tu najskor vsetko porozoberam zhora zdola, posudim moznosti a potom jednu vyberiem a spravim, ostatne samozrejme zavrhnem. Takze nie vsetko co mi tu dakto napise ze mam spravit spravim. Ak je toto dovod na to ma brat s rezervou, tak suhlasim. PS: Zo zaciatku som ta bral ako odbornika co sa vyzna a feroveho cloveka...ale vidim ze som sa mylil... [upravil dne 30.8.2010 Y2K] Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 Původně zaslal: peugeot09 ...Dál se do debaty nebudu zapojovat... to ma tesi [upravil dne 30.8.2010 Y2K] Citovat
jozefsv Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 keby som mal s kazdym tak dobre skusenosti ako s y2k tak je svet krajsi.maximalne ustretovy clovek. Citovat
oddie Odesláno 30. srpen 2010 Odesláno 30. srpen 2010 Pokud chce někdo přehazovat motor, měl by na to mít vybavení. Tzn. nejlépe žirafu, v nejhorším případě aspoň kočku. A v případě takhle velkého motoru i zkušenosti. Ono vysápnout ze 406 směšný motůrek 1,8 je úplně někde jinde než vymotávat bago dvakrát tak veliké. Nakonec i ten HDI jde s žirafou ven celkem snadno, i když se přiznám, že u sebe v garáži bych to dělal jen ve velké nouzi, ono není nad to mít auto na zvedáku, sundat nápravnici a celý agregát spustit dospod. Absolutně jiná liga, co se práce týče. Citovat
Y2K Odesláno 30. srpen 2010 Autor Odesláno 30. srpen 2010 A prave preto som zalozil toto vlakno... Nejde mi ani tak o to ze to chcem urobit, teda motor vymenit, skor ma zaujima co to obnasa a kolko roboty s tym je. Samozrejme na zaklade toho sa potom rozhodnem Takze dakujem za vsetky rady a postrehy Citovat
Y2K Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Tema znova aktualna.... Tak to vyzera ze z nejakych pricim mam prilis bohatu zmes, samozrejme diag nic neukazuje akurat tak ze katalyzator, ale to je pochopitelne... A preto mi pomozte vyriesit dilemu: 1. snazit sa poriesit problem, teda servis a nech hladaju a skusaju 2. mam dalsi motor, takze vymenit motor a je Co vy na to? Ja sa priklanam k tej druhe moznosti, nakolko ta prva moze obnasat rozsiahle hodiny prace a investicii, v tej druhej je to takmer jasne. Citovat
jozefsv Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 auto ide nejak zle alebo co?zabudni ze mas doma diag a voz sa kym funguje.je to 10 rocne auto co by si chcel aby chodilo ako nove?kasli nato zbytocne investicie.tes sa z jazdy,mas pekne auto a ide super. keby si vymenil motor a bolo by to nahodou este horsie tak co Citovat
Y2K Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 No praveze akakolvek prkotina mi to vozenie skor zneprijemnuje... Preto vsetko riesim no. A ked mam ten druhy motor, to zas nebude nejaka velka investicia jeho vymena. A ano ide zle, teda podla mna ak zerie trocha viac ako ma, podpaluje sviecky a palivo hori v katoch, to asi neni dobre... A samozrejme, zdvihatkaaaa Citovat
Y2K Odesláno 14. leden 2011 Autor Odesláno 14. leden 2011 Tak uz ma to vazne se*e... auto pojde do servisu a druhy motor tiez...a necham na nich ci vymenia cely motor alebo len vstreky, zdvihatka a vsetky ostatne prkotiny Proste im ho tam necham a kym nepojde bude tam a hotovo Citovat
majty Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 tak to jsem zvedavej jinak nekde jsi psal.. ze za studena je slyset nejaky klepavy zvuk ?? ja taky slysim klepani kdyz auto neni zahraty... neprisel si nahodou co to je ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.