Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidičky dneska asi umřu kamčák mi rozfláknul čelní sklo mam ho připojištěný ale jen do 5000kč to co je nad tak cvakam já nevíte kde to dělají a hlavně co to stojí děkuji předem za vaše odpovědi

Odesláno

Asi nemaš SPZ kamionu, a myslim že asi ani nebyl českej co?? Kdyb ynahodo jo tak to muže jit z povinnýho ručení. Jinak 5000,- na čelní sklo je u 406 malo, ale i tak by ti měli zaplatit tech 5000,- a ty zbytek, co vim tak by jsi se mohl do 8000,- celkem vejít

Odesláno

no když mě prdlo čelní sklo,tak ten senzor tam je na nacvákací takže v tom bych problém neviděl,ale vždy je lepší mít připojištěné.....,já to mám u Axi a VŠECHNY !! skla jen za 770 kč,kolik to stojí dnes nemám tuch ale je tam 20% spoluúčast.... .

Nebo finta fň najdi si nějakého s tatrou pokud okolo někdo tebe jezdí a nahraj to na něj....:aut ,a nebo ještě..... co jsem tu byl v opravně těch skel,tak tam akorát kluk domlouval s někým kdo má taky prdlí sklo,že mu za 1000 kč sežene někoho s tou tatrovkou a nebo nějakým prac.strojem že to na sebe vezme,takže to je také řešení...... , anebo pak samodomo a plus sklo tady od někoho z klubu za dobrej peníz....

[upravil dne 22/8/10 Burisek]

Odesláno

Na SK je to asi takto:ked si chces niekoho s Tatrovkou vytipovat,mas smolu.Ak to on na svojej poistovni neprizna tak ti nepomoze ani svedok.Mal som ten pripad.Mal som svedka aj fotky aj som zastavil to auto.On ma poslal do riti a nepomohlo nic. Este ze auto malo havarijnu poistku.

Lepsia je varianta:dohodnut sa s tym co ti sklo bude menit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...