Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny!

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví jestli budou pasovat zadní světla z nového modelu na starej!

Je to Peugeot 307 SW.

PS: v úterý jedu na odstranění fapu,tak jsem na to zvědavej!

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Mám plán:

1. Z pravého couvacího světla udělám mlhovku a do nárazníku usadím dvě pěkné couvací.

Nebo

2. Z levé mlhovky udělám couvací a do nárazníku dám dvě elegantní mlhovky. Nedělal jste už tohle někdo? Já nesnesu jeden couvák a jednu mlhovku.

Odesláno

dvorrom:

Jen mě zajímá, zda to budou homologovaná světla. Napadla mě kontrola dopravní policie a hlavně technická prohlídka.

Taky mě štve, že mám jen jedno světlo na couvání:(

Odesláno

Lví-ček

Než se do toho pustím, tak to prověřím, jestli to projde na STK. Věřím, že to půjde.

306 break má z výroby pravou mlhovku slepou, já tam dal objímku, žárovku, zapojil ji a na STK neřekli nic.

Pak dám vědět, jak to dopadlo. Budu to řešit tak za týden.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tož dnes jsem byl konečně na STK kvůli mlhovce a couváku. Nejelegantnější řešení by bylo koupit levé světlo s couvákem,(anglie), a mlhovky dát do nárazníků. Technickou by to prošlo. Tož abych zavolal sestřence do Anglie.

Odesláno

ak vydržíš a nezabudnem tak to možem vyskúšať na Slovensku,švagrová má starý model Breaku a ja mám nový(no nový :D po faceliftu) koncom augusta idem na Slovač.Kukam :D že si východňar ja idem do Sniny ;)

Odesláno

Zadné svetlá z nového SW do starého určite pasujú, je to vyskúšané, kamarát keď mal rozbitý zadok tak si tam dal z faceliftu, žiadny problém s tým nebol:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...