stanko.z Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 ahojte. je moznost vymeny a plnej funkcnosti, okrem tej navigacie, ked vymenim displej v mojej 406-ke displej typu B za typ C ???? vopred diky. [upravil dne 17.8.2010 stanko.z] Citovat
Ferry Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 je, ale zadne nove funkce tou vymenou neziskas (krome te nefunkcni navigace). Navic k displeji typu C musis mit i dalkovy ovladac, abys mohl nastavovat hodiny datum atd. Citovat
stanko.z Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 mne nejde o to aby som ziskal nove funkcie, len viacej sa mi paci ten displej typu C. a to ten C-kovy displej ma uz priamo v sebe aj GPS prijimac? Citovat
Ferry Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 nene, k tomu je jeste cely pocitac, ktery je umisten tusim nekde v kufru vedle CD changeru (ma skoro stejnou velikost jak changer), ma to vlastni GPS antenu a je to propojene pres BSI jednotku Citovat
stanko.z Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 mne ide aj tak len o to, ze ten C-kovy displej vyzera krajsie, cize ked ho vymenim, malo by mi vsetko fungovat ako doteraz, či ? Citovat
martis Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 a vies ho kupit???? je to stastie ho kupit ja ho mam zadarmo aj z displejom trosku podripem Citovat
Dave_k Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Jen si musíš pohlídat pokud máš multiplex tak shánět displej z multiplexovýho auta. Jo a \"C\" displeje jsou docela poruchový (slévají se krystaly a displej je nečitelnej). Citovat
Qcko Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Ja som ho chcel tiez, no zohnat ho je narocne a k tomu este v sedej farbe v mojom pripade, lebo fat vyzera pekne ten display:super Citovat
oko1980 Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Ja som ho tiez menil, a je to bez problemou. Budes tam mat naviac dve dlhodobe spotreby, ktore si mozes nezavisle na sebe vynulovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.