Czedisonek Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 je to super práce, mám pár jizev z provozu, tak až opadne zájem tak že bych do toho taky šel... Citovat
Skullman Odesláno 28. srpen 2010 Odesláno 28. srpen 2010 vyuzuji tohoto vlakna. Existuje nejaka firma, ktera by mi srovnala karoserii? Konkretne predni kapotu, spatne doseda, je tam vetsi mezera, nez by byt mela a svetlo je vice zapadne, take by potrebovalo srovnat. Je nejaka firma, ktera toto dela? Dekuji Citovat
Driver Odesláno 31. srpen 2010 Autor Odesláno 31. srpen 2010 Díky výpadku na serveru fotky zmizely, už jsem je nahrál znovu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 Skullman : no podle toho co jsem se docetl na webu te fitrmy autocech by to oni po domluve zvladli taky Citovat
Skullman Odesláno 2. září 2010 Odesláno 2. září 2010 no je to na bok, takze trosku hnutej predek... Citovat
Czedisonek Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 někdy je to bouchlý tak blbě že to zůstane vidět, většinou vždy, měl jsem to na minulým autě taky, haubna byla na jedný straně trošku vejš a nešlo nic dělat páč klempíra chytrák to dal napřed všecko stříknout a pak teprve kompletoval, jó dneska abys aspoň průměrně šikovnýho klempíru pohledal. Vono je to nebaví. Hlavně prachy. Citovat
Skullman Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 no mam na jedny strane vejs kapotu a trosku zapadly jedno svetlo.. Citovat
Driver Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 Tak dneska jsme dostali vyrozumění z pojišťovny, že servisu vyplatí za opravu karoserie po kroupách 71 tis. To je slušnej výdělek... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.