Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zrejme myslíš vonkajší teplomer. Skús skontrolovať káble z pravého spätného zrkadla až do interiéru. Bývajú prelámané v prechodke a mal by v dverách byť konektor tak či nieje skorodovaný.

Odesláno

tri carky by mely znamenat preruseny obvod, tedy jak pise pastorek, mozna prelomeny drat v pruchodce ve dverich (jsou dva a maji vetsinou oranzovou barvu a cisla 721 a 722)

pokud by byly dve carky, znamena to zkratovany obvod, cili spatne cidlo nebo zkratovane draty

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj tak jsem zjistil že bylo čidlo kousek ulomené tak jsem koupil jiný a přehodil ho ale¨pořád nic konektory ve dveřích jsem koukal i prostříknul to samí spoj u zrcátka. Rozdělal jsem i panel s hodinama a teplotou ale tam jsou jiné kabely musí být po cestě ještě nějaká ta krabyčka kde to čte.

Jaká je cesta od zrcátka ? šel někdo už po cestě až k displeji?

Guest servisman
Odesláno

tipuji na přelomený kabel mezi dveřmi a kastlí.Kabely jdou společně jako kabely od zrcátek

popis výbavy super ječtě dopsat auto+ motor ;)

Odesláno

ono ten popis se někdy hodí pak se na něco ptáš a hned vidíš odpověd v popisu.:mrk

takže zkusit od průchodky k zrcátku a když nic nenajdu tak od průchodky do auta ? ale kam tam to vede cca.

Dík

Odesláno

tak dneska jsem prolezl celé dveře ale tam chyba neni dráty fungujou až po spojku ke dveřím.

Nevěděl by někdo který jsou to ty 2 čísla od průchodky do interieru.

Bude muset být chyba tam někde.Dík

Guest servisman
Odesláno

zkusil bych od displeje jen napojit nový dráty ,to čidlo co jsem koukal tak je jeden drát k čidlu a druhý kostra

Odesláno

tak to nevim co tam máš ty za zapojení ale co mám u displeje tak tam jsou uplně jiný dráty hodně slabý musí to mít nekde ještě něco

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...