Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarte nemá někdo zkušenosti s montáží stahování zadních oken elektricky? mam manual a moc me to nebaví teda lidi co seděj v zádu ale to je jedno chtěl bych to dát do elektřiny ale obávám se že to asi nezvládnu a tak se ptám dá se to se základníma skušenostma (hodně málo) zvládnout? jestli ne není tu někdo kdo by mi to udělal (škodný nebude)

Odesláno

do kazdych zadnich dveri je treba natahnout 3 draty a do ridicovych pak 6

muzu ti poslat schema zapojeni, aby ses na to podival

pak je samozrejme treba taky sehnat zadni tapecy s dirama na vypinace

Jinak to ani neni tak pracny, uz jsem to do jednoho auta dodelaval

Odesláno

no koupit origo elektricky stahovacky, nejaky bych nasel, mozna i s komplet kabelovyma svazkama a konektorama, pak uz jen dotahnout draty z B sloupku do dveri ridice, vypinace mam taky, jen nevim s tema tapecama, ty asi momentalne nejsou ( resp. jen bezovy)

Odesláno

k řidiči tapec neni potreba staci jen vymenit ten plastovy ramecek kolem stahovaček už sem to koumal a ten tapec mi neadi at je bezovy sedy bo klidne ruzovy ja ho stejne budu calounit na černo jako mam ty ostatni takže jestli se to nejak poskládá byl by někdo tak hodny a značně mi s tím pomohl?

Odesláno

No u řidiče sice měnit tapec nemusíš, ale budeš do něj muset udělat díru pro umístění úchytu pro zavírání:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

sanko: co premluvit ferryho a nekde se sejit a on by nam s tim pomoh, taky si chci sprovoznit zadni stahovacky, ale mam docela strach po tom co jsem si delal el sedacky

Odesláno

Ahoj, tak už bych si chtěl konečně zprovoznit, zadní stahování okýnek + el ovládání zrcátek. Mam elektriku ze všech 4 dveří, el. zrcátka a el mechanizmy na zadní okna a 4 tapecy s el. ovládáním. zrcátka mám vyhřívaná a na tapecech mám světýlka co by se při otevření měli rozsvítit. jo a u řidiče mam tlačítko asi na zakázání stahování okýnek. Tak bych chtěl poprosit všechny, aby mi nějak poradili nějakým návodem či schémátkem jak to nejlépe udělat. Děkuji všem za rady

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...