godzila.01 Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 Dík... No poslední dobou se tohle téma trochu rozrůstá a začíná mi to lehce iritovat.... :aut Citovat
John_Ice Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 hele a co vlastně potom budeš dělat až ti ten výfuk svařej?to se budeš nudit? Citovat
godzila.01 Odesláno 28. leden 2011 Autor Odesláno 28. leden 2011 Počítám že do 14-ti dnů se ozve něco dalšího ... :aut Citovat
John_Ice Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 ted budu mít velké výlohy taky gumy,rozvody,čištění vstřiků,výměna oleje v automatu a plyn....doufám že poslední na dlouhou dobu [upravil dne 28.1.2011 09:00 John_Ice] Citovat
Guest StibTo Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Godzillo muzes tady nekde zavest anketu \"jak casto neco musite menit na svem aute ?\" .... cheche Citovat
P607Olda Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 Už bys měl změnit servis. Vaření výfuku jsem absolvoval víckrát, to je otázka půl- až hodiny, tedy asi 300,- O dalších zásazích by se taky dalo diskutovat. Některé (sundat a přetěsnit hlavu) jsou opravdu náročné, ale vyměnit nějaký kloub nebo silentblok na podvozku přece pro odborníka není tak těžké. Ale mám dojem, že si v servise z tebe udělali dojnou krávu. [upravil dne 28.1.2011 09:44 P607Olda] Citovat
godzila.01 Odesláno 28. leden 2011 Autor Odesláno 28. leden 2011 To určitě ne ... Všechny problémy plynou z toho jak bylo auto dříve zanedbáno... Vesměs za práci v servisu platím minimum, díly jsou položka podstatně dražší, i když to mám za svoje nákupky.... Ono tam je auto každou chvilku taky z toho důvodu že jsem hodně velký puntíčkář a pokud si myslím že něco není úplně v pořádku (což u peugeotu není nikdy) tak se prostě hledá a opravuje ... Citovat
Y2K Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 To by som uz aj ja chcel povedat ze uz to jazdi a nemam co opravovat Citovat
godzila.01 Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 Už jsem dlouho nic nepsal, takže pouze doplním že se už poněkolikáté svařoval výfuk, ale tentokrát už naposled, už je fakt totál .... Sháním jiný, tak snad to nějak dopadne.... Sehnal jsem i starší čidlo ESP a už to konečně funguje jak má.... A plánuju do měsíce takovej \" menší \" servis.... Nové nápně, brzdy, možná tlumiče a pár další věcí..... :D:D Citovat
John_Ice Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 už jsem si říkal,že to vlákno je nějak zaprášené a že se ti rozjíždí nové ty?ty se do ničeho nepouštěj,to bude zase příspěvků ale jednu výhodu to má,až někdy budeš auto prodávat,tak majitel má plnou servisní historii vyplněnou Citovat
godzila.01 Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 Jo no to každopádně, sem píšu skoro všechno co na autě dělám a jak to dělám, takže tu bude všecko, akorát bych to nechtěl od začátku pročítat.... Nevím teda co všechno přesně se bude dělat, ale bude toho nejspíš docela dost, to já sem zase potom doplním .... :aut Citovat
John_Ice Odesláno 11. březen 2011 Odesláno 11. březen 2011 koukám a ty vůbec nejezdíš,proč si kupuješ takovou kasičku? to jako co ušetříš za benzín,to narveš do oprav?? [upravil dne 11.3.2011 12:29 John_Ice] Citovat
godzila.01 Odesláno 11. březen 2011 Autor Odesláno 11. březen 2011 Protože radši jezdím jinejma autama, když je tam pořád něco v pr*deli .... Já bych jezdil, ale štve mi že tam furt něco bouchá, klepe, vibruje.... Tak se to pokouším dát nějak dohromady aby mi s tím bavilo jezdit .... Citovat
godzila.01 Odesláno 12. březen 2011 Autor Odesláno 12. březen 2011 Aktuálně budu shánět řízení + sloupek řízení a možná i kloubek co spojuje řízení s volantovou tyčí, pak by se většina problémů mohla vytratit.... Citovat
godzila.01 Odesláno 22. březen 2011 Autor Odesláno 22. březen 2011 Tak dneska snad auto zase poputuje do servisu, jestli si na mně konečně už udělají čas .... To zase bude dílo.... Další informace o tom co se všecko dělalo dodám později, sám nevím co tam všecko objeví, vím jen že je toho hodně :aut Citovat
Šalda Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 Jen aby Ti to stihli opravit do pátku, jinak přijedeš autobusem na sraz:D:D Citovat
godzila.01 Odesláno 22. březen 2011 Autor Odesláno 22. březen 2011 Už sem psal že na sraz mi veze kámoš, abych mohl pít Citovat
godzila.01 Odesláno 29. březen 2011 Autor Odesláno 29. březen 2011 Tak sem dneska naobjednal asi deset vejfuků a kluci mi z toho něco složí, to sem zvědavej jak to pak pojede a co to bude žrát ... No ale bude tam alespon vnitřek, roury o stejnym průměru a vyjde to asi jen na 5.000 .... Tak snad už alespon ten vejfuk bude ready ... :D:D Ty vybrace co mi to dělá na to zatím taky nepřišli.. ach jo ... Citovat
John_Ice Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 no tak se snaž s tím výfukem,aby jsi to dal potom do prodeje...třeba pro mě už taky nastane čas,že si ho budu muset výfuk koupit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.