Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ted budu mít velké výlohy taky :(

gumy,rozvody,čištění vstřiků,výměna oleje v automatu a plyn....doufám že poslední na dlouhou dobu

[upravil dne 28.1.2011 09:00 John_Ice]

Odesláno

Godzillo muzes tady nekde zavest anketu \"jak casto neco musite menit na svem aute ?\" :D .... cheche

Odesláno

Už bys měl změnit servis.

Vaření výfuku jsem absolvoval víckrát, to je otázka půl- až hodiny, tedy asi 300,-

O dalších zásazích by se taky dalo diskutovat. Některé (sundat a přetěsnit hlavu) jsou opravdu náročné, ale vyměnit nějaký kloub nebo silentblok na podvozku přece pro odborníka není tak těžké.

Ale mám dojem, že si v servise z tebe udělali dojnou krávu.

[upravil dne 28.1.2011 09:44 P607Olda]

Odesláno

To určitě ne ... :) Všechny problémy plynou z toho jak bylo auto dříve zanedbáno... :( Vesměs za práci v servisu platím minimum, díly jsou položka podstatně dražší, i když to mám za svoje nákupky....

Ono tam je auto každou chvilku taky z toho důvodu že jsem hodně velký puntíčkář a pokud si myslím že něco není úplně v pořádku (což u peugeotu není nikdy) tak se prostě hledá a opravuje ... :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Už jsem dlouho nic nepsal, takže pouze doplním že se už poněkolikáté svařoval výfuk, ale tentokrát už naposled, už je fakt totál .... :D Sháním jiný, tak snad to nějak dopadne....

Sehnal jsem i starší čidlo ESP a už to konečně funguje jak má.... :mrk

A plánuju do měsíce takovej \" menší \" servis.... :D Nové nápně, brzdy, možná tlumiče a pár další věcí..... :D:D:D

Odesláno

už jsem si říkal,že to vlákno je nějak zaprášené a že se ti rozjíždí nové

:bojim ty?ty se do ničeho nepouštěj,to bude zase příspěvků ;) ale jednu výhodu to má,až někdy budeš auto prodávat,tak majitel má plnou servisní historii vyplněnou :D

Odesláno

Jo no to každopádně, sem píšu skoro všechno co na autě dělám a jak to dělám, takže tu bude všecko, akorát bych to nechtěl od začátku pročítat.... :D

Nevím teda co všechno přesně se bude dělat, ale bude toho nejspíš docela dost, to já sem zase potom doplním .... :D:aut

Odesláno

Protože radši jezdím jinejma autama, když je tam pořád něco v pr*deli .... :( Já bych jezdil, ale štve mi že tam furt něco bouchá, klepe, vibruje.... Tak se to pokouším dát nějak dohromady aby mi s tím bavilo jezdit .... :mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska snad auto zase poputuje do servisu, jestli si na mně konečně už udělají čas .... :D

To zase bude dílo.... Další informace o tom co se všecko dělalo dodám později, sám nevím co tam všecko objeví, vím jen že je toho hodně :D:aut

Odesláno

Tak sem dneska naobjednal asi deset vejfuků a kluci mi z toho něco složí, to sem zvědavej jak to pak pojede a co to bude žrát ... :D No ale bude tam alespon vnitřek, roury o stejnym průměru a vyjde to asi jen na 5.000 .... Tak snad už alespon ten vejfuk bude ready ... :D:D:D

Ty vybrace co mi to dělá na to zatím taky nepřišli.. ach jo ... :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...