Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale to máš dobrý,to je známka toho že smrdíš (vonavka)že by jsi se měl někdy umejt šamponem a když už se umeješ tak si máš vzít čistou mikinu a ponožky a trenky? už to nemá cenu..kdo to má stále prát:D a když tě odmítnou doma tak se prostě ochlastej....

jo zadlužování je super :myslim

ten stát nic pro střední vrstvu neudělá...zadluž se debile a když na to nemáš tak nepodnikej....tak nějak to vidím já,všude ve světě střední dřída táhne stát a tady to dopadne jako v Rusku...bohatí a chudí,ale ty nemaj ani do huby a jelikož jezdíme v autech tak stále na tom asi nejsme tak zle,ale stejně je to na ....

Ty jo kdybys věděl jak jsem musel obhajovat auto...že to není tak drahý a že to tolik vlastně ve skutečnosti nežere atd. :D taky jsem v tomhle otimista že mě to nesežere jak Otesánek (myslím tím ceny benzínu)

Odesláno

No já to nikomu obhajovat nemusím, ale prostě vidím že na to nemám.... :D Když na to nemám tak si to nekoupím...:bojim Zadlužení je na prd, ale bez toho to bohužel nejde, horší bude až to nevyjde, to já pak totiž taky nevyjdu.... :/

Odesláno

Tak škopek je od rána zase u doktora.... Dal jsem klukům klíče od auta, at si to přivezou a samozřejmě auto jim chytlo po 14-ti dnech na otočku a po celou cestu k nim do servisu neudělalo žádný problém... :D Takže sem byl za největšího pitomce.... :grr No zatím si to tam nechají na testování, tak doufám že se to projeví a bude to jen to palivové čerpadlo co si myslím já... Ale fakt bych se z toho pos*al, to mi to auto dělá snad schválně... :(

Odesláno

tak jak jsem tam dal katák kurnik tak když jedu po dálnici 130 tak vidím a ono to žere o1l více(sice je zima ale když je auto zahřátý tak to už nemá přece vliv)...prý s bez katu to žere...kecy v kleci,kdyby ta kontrolka a hláška kvůli emisím šla vypnout tak bych ten katák opravdu nedával :grr

no aspoň ze mě je ekolog a přispívám na vliv prostředí a státu dávám větší prachy ohledně SPD (spotřební daň)

[upravil dne 3.1.2011 21:19 John_Ice]

Odesláno

To auto je na tebe vyloženě alergický...a víš co se dělá třeba s kočkou, na kterou je jeden z rodiny alergickej..?? JDE Z DOMU!!!! :D

Jinak toto vlákno je odstrašující případ...a zavání to antireklamou... :D

Odesláno

No asi tak nějak... :D Přece se nebudu zbavovat auta kde se pořád něco se*e .... Užiju si s tím spoustu zábavy.... :D Navíc já at koupím co koupím jde to do kopru, takže to že to prodám a koupím zase něco jiného mi moc nepomůže.... :D :D :D Leda bych si koupil nějakej šuplík, třeba 206,306 za pár kaček s jednoduchým motorem, tam snad nemá co odcházet, ale jak se znám.... :D:aut

Odesláno

To jo....a pokud neumřou, budou spolu na věky :D .... godzilo, nechceš zajít za nějakým vymítačem ďábla??...protože to snad ani není možný...mě se teda taky občas něco vykur*í, ale tohle je fakt ultrasmůla :roker .... jinak jak psal kolega nademnou, doufám, že to jednoho krásnýho dne vychytáš a pak na tu káru chvilku nesáhneš.....

Odesláno

Jo jinak odešel snímač otáček řízení motoru, kterej zrovna nemůžu ke vší smůle sehnat, snad bude v pátek.... :-/ A pak tam byl nějakej problém v počítači, což spravila diagnostika a ještě nějaký čidlo, co stačilo vyčistit, nevím zatím ještě úplně přesně, řešil jsem to po telefonu, takže v pátek snad už budu vědět co tomu zase chybělo.... :grr:D

Odesláno

Dát odkaz na tohle vlákno na VW nebo Skoda fórum, to by bylo radosti. :myslim

Ale vážně. Taky jsem byl blázen a snažil jsem se z 309ky TD udělat auto - zahučel jsem do provozu během tří let krom nafty70tKč a následně auto šlo za 30 tKč z baráku. Koupil ho švagr jednoho klubáka a ten mě všude vychvaloval, jak koupil za tři pětky turbonaftu do který několik let nevrazil krom běžných spotřebních věcí ani vorla. Každopádně si myslím, že Tvůj \"kup\" 607y nebyl úplně ideální a na Tvém místě bych hodně zvažoval, zda se auta nezbavit někam hodně daleko (Rumunsko apod.) a pořídil něco jiného. Když si uvědomím kolik už jsi do toho nasypal a jaký je předpoklad dalšího vývoje, měl bych strach, že se ve finále dostanu o hodně výš, než je cena třeba té Dájové 607y (i když já bych se po Tvých zkušenostech bál 607y tak nějak celkově).

Odesláno

Nevím, já osobně když už bych do toho auta vrazil nějakej ranec, tak bych ho asi neprodával, protože vím, co je na něm v pořádku a co ne, respektive vím, co je tam vyměněno atd......podle mě se auto musí prodat dřív, než do něj začne člověk házet krejcary.....ted už asi jen šperkovat.....toť můj názor.....:papa

Odesláno

Medvěd : Kdybych nebyl blbec a už kdysi si koupil nové, mohl jsem dneska třeba mít šest let staré auto a ještě bych ušetřil... Takhle jsem do toho za posledních pět let nastrkal postupně minimálně 300.000 , ale reálně to bude o dost víc, radši to ani nechci vědět....

Tomin0007 : No asi tak nějak si myslím i já no... Já to zase časem prodám až to bude opravené a v cajku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...