Pan_Vetvicka Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 No stírátka u 607 dost těžko odlepíš, když jsou schobaný po kapotou a nejdou skoro zvednout.... Jinak kdyby ty stahovačky dělali pořádně, tak by s tím problém nebyl..... Já na 100% doporučuju u těch stahovaček vyměnit ty plastové jezdce za litinové na golfa. Já sem to udělal u starýho auta a teďka u novýho a je to svatý...ty plastový kolečka se dají taky sehnat za pár šlupek na vrakáčích. stahovačky pak fungují na výbornou a zvládnou i to že jsou přimrznutý nemám stím problém. Citovat
Michael coupé Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 ...pokud mě paměť neklame, tak řídící krabička ESP/ASR je v levém předním podběhu.... kde je řídící krabička ABS ? Citovat
godzila.01 Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 Jo to já nevím, nechci se v tom vrtat.... Prej je to nějaká krabička pod sedačkama, víc jsem to nezjištoval, musím to s nima nějak pořešit, celkem mi štve že to nefunguje.... Jak teda s těma stahovačkama ? Z čeho konkrátně vyndat ty komponenty a ja kto přesně udělat, nemá někdo nějaký návod, že bych si to předělal a měl s tím klid Citovat
godzila.01 Odesláno 5. prosinec 2010 Autor Odesláno 5. prosinec 2010 Jo tohle jsem vlastně stahoval taky... Spíš měla znít otázka jinak, kde ty potřebný komponenty koupit, případně z čeho.... Na EBAY, nebo jak se to jmenuje jsem nikdy nebyl a ani nevím co bych tam tak nějak měl hledat... EDIT : Případně i to plastový kolečko co je tam.... Beztak kdyby to udělali ve výrobě pořádně, nemuseli se tetko řešit nesmysli se stahovačkama... [upravil dne 5/12/10 17:47 godzila.01] Citovat
godzila.01 Odesláno 7. prosinec 2010 Autor Odesláno 7. prosinec 2010 Hmmm tak od neděle mi zase blbne další kontrolka.... Svítí mi občas (až 5x za jízdu) že nemám vodu v odstřikovačích, tak sem to včera dolil, ale vešlo se tam jen asi litr a půl tudíž tam toho bylo ještě dost no a svítí to pořád Řešil tohle prosím někdo ? Citovat
godzila.01 Odesláno 21. prosinec 2010 Autor Odesláno 21. prosinec 2010 Tak po delší době jsem se k tomu pořád nedostal .... Takže jezdím bez ESP/ASR a po každém odstříknutí mi svítí a píše že mám málo vody v odstřikovačích.... Navíc mi tetko trochu stávkuje motorek na odstřiky, někdy stříká dobře a někdy to jen tak nějak \" čůrá \" ..... Jo a začala mi houpat \" prdel \" takže ještě tlumiče.... Tenhle rok pro to auto nebyl vyloženě vydařený, snad ten příští bude o něco lepší... Citovat
godzila.01 Odesláno 21. prosinec 2010 Autor Odesláno 21. prosinec 2010 No jestli letoš ještě něco odejde, tak mi snad trefí.... :D Další věci pořeším příští rok.... Ve čtvrtek jedu do prahy, tak doufám že mi to tam nechá Citovat
godzila.01 Odesláno 24. prosinec 2010 Autor Odesláno 24. prosinec 2010 Hmmm tak dneska sem byl rád že sem vůbec dojel domů z Prahy.... Od rána to auto blblo, šlápnu na plyn a jako kdyby tam nešel benzín nebo co prostě to začne cukat a nejede to , posledních 20km se rozsvítila diagnostika (nebo závada, taková ta oranžová kontrolka motoru) a zvuku pravidelného pípání to nejelo už vůbec, dokonce sem musel zastavit a znova nasrartovat abych vůbec mohl pokračovat v cestě.... Jo jinak v Plzni jsem to startoval na potřetí a v Praze dvakrát na potřetí a jednou na podruhý než to naskočilo... Se z toho auta asi brzo po*eru...... Citovat
godzila.01 Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 Tak auto pude k doktoru až příští pondělí... To chození pěšky mi fakt nebaví, ale zase ušetřím na benzínu... Citovat
Budhas Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Že na to kraksnu máš nervy kamaráde...u mě už by šla z domu...absolutně by to auto u mě ztratilo důvěru...a abych měl strach se s tím někam vydat, to už vůbec...Na dovolenou třeba do Chorvatska to by bylo úplně nemyslytelný....Auto by šlo okamžitě z domu..!!!! Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 :)možná se má s čím zabávať...,psal,že to má u všech svých aut takto... Citovat
godzila.01 Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 To jo, ale nikdy jsem neměl takovej problém, aby to nejelo a nestartovalo... Jsem zvědavej co tomu všecko bude.... Na dovolenou nemám čas, tudíž to mi nějak netrápí a víc jak 200km od domova s tím stejně nejezdím, ale štve mi to, musím tetko vude lítat pěšky... Citovat
OK406 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Nemohlo to být špatným palivem a nebo ,,počasím\" jak mrzne, že by se někam dostala voda?? Citovat
godzila.01 Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 No možné to je, ale natankoval jsem plnou, ujel jsem 250km naprosto bez problémů a až pak jednoho rána to začlo blbnout a o dva dny později to už nejelo vůbec... Takže nevím, diagnostika příští týden napoví, doufám že to tam ještě dojede, nechci to do servisu táhnout jako nějakou mrtvou mrchu.... Citovat
John_Ice Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 dřív když se jezdilo koňmo se dávala rána z milosti,aby se koník netrápil....nechceš mu už taky ušetřit a nechat ho v klidu odpočívat... Citovat
godzila.01 Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Dej mi pokoj... Nebo uštědřím tobě ránu z milosti... :D:D Se nedá nic dělat no, jednou to přijít muselo, nikdy jsem s žádným autem neměl problém na motoru, ale bůh ví co to bude, klidně to může fakt bejt třeba jen špatnej benzín, nebo nějaký čidlo, nebo jiná ptákovina, stejně tak to může bejt oprava za 20.000 Uvidíme příští týden, až se mi na to klici kouknou, snad to nebude nic velkýho no, nějak nemám peníze abych je cpal do auta, natož kupoval cokoli jiného... Citovat
John_Ice Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 pod stromek jsi nedostal peníze?to asi nevěříš na ježicha Když to čtu tak mi to ale moc nepřijde sranda,jenom u tebe vidím optimismus.Taky jsem nikdy neměl ,,problém,, s motory až u 2,1TD...myslel jsem že to půjde vše ano ono by to šlo,ale ....přesně to ale raději pryč at to někdo jinej řeší...je sice pravda že bych asi do toho zahučel cca 40-50 000kč kdybych to chtěl mít tip top a nebo sehnat motor a jezdil bych dál za 7litrů nafty a údržba vše by bylo levnější než todle,ale a zase to ale...kopil jsem ho sice za peníze,ale ještě jsem na něj vlastně nešáhl(musím to zaklepat) a prostě už bych to neudělal,že bych něco opravil a další by se to vykurvilo.Myslím motor. Citovat
godzila.01 Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Jo ježíšek přiletěl na peruti zamával mi a řekl na*eru ti.... jako každej rok jsem dostal dvě mikyny, troje ponožky, letos jsem nedostal žádný trenýrky:myslim , dvě čokolády, šest lízátek, dvě flašky chlastu a sprcháč a dvě vonavky myslím.... no bylo toho ukrutně, asi sem zlobil i ze spaní.... Musím bejt optimisticky naladěn, na firmě je všechno na splátky, auto je na splátky, na bytě je hypotéka, co vydělám v práci z toho zaplatím sotva složenky a zybtek co vydělám na shopu utratím za jídlo, benzín a když vyjímečně něco zbyde(to není moc často) tak i něco opravím nebo koupím.... Takže já nemám ani jinou variantu než věřit že to bude v pořádku, jinak chodím pěškobusem jeětě dlouho... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.