godzila.01 Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 To je nějakejch 100km nebo 130-140km když pojedu po dálnici no.... Ale jako proč by ne, já tam klidně zajet můžu, už by to byl asi šestej servis, tady po plzni sem zkoušel všechny co znám a dělají pegoty.... Takže pak už nevím no... Citovat
Bendy_- Odesláno 12. říjen 2010 Odesláno 12. říjen 2010 Mě autě vrže něco rok a půl no asi 3 dny po tom co jsem to koupil to začlo dělat :-D projel jsem 5 servisů a nic, vše co by to mohlo dělat je v naprostém pořádku :-D, příští tejden tam možná pojedu tak ti dam vědět, jinak adresu ti klidně napíšu zejtra a můžeš tam zajet prvni :-D Citovat
godzila.01 Odesláno 12. říjen 2010 Autor Odesláno 12. říjen 2010 To je dobrý, já počkám jak pochodíš a kdyžtak se tam taky objevím... Citovat
John_Ice Odesláno 13. říjen 2010 Odesláno 13. říjen 2010 Nezapomeň auta dělaj lidi a znám pár případů (asi 2 ) že něco bouchalo či rachotilo a bylo zjištěno-dedukcí ,že při sestrojování auta tam prostě někdo něco hodil do kastle nebo někam jinám.Jednou to bylo tlumené a na tom druhém to bylo jako když tam lítal šroubek.Tak ty borci si nechali vystříkat dutiny a asi se to tam zalepilo a od té doby nic.Ale ty určitě budeš mít jinej případ co? Citovat
godzila.01 Odesláno 13. říjen 2010 Autor Odesláno 13. říjen 2010 No to nepochybně čoveče... Je to určitě něco v zavěšení, nebo řízení, alespon ten předek.... Vzadu netuším vůbec co by to mohlo dělat.... Citovat
godzila.01 Odesláno 17. říjen 2010 Autor Odesláno 17. říjen 2010 Dneska jsem zase celkem cestoval a to řízení mi stále zlobí a nedá mi to stát.... Vůbec se mi nezdá že by malinká vůle v tom volantovým sloupku mohla dělat takový věci.... I když se zprudka rozjedu tak mi to kroutí volant a když něco přejedu tak mi to s ním \"jebe\" sem tam + když sou větší díly, nebo třeba trochu kamení tak v tom bouchá.... Nemohl by tohle dělat spíše kloubek na řízení ? Případně tedy celé řízené, ale to se mi zase nezdá že by v tom tolika bouchalo, to by se někde projevit přece muselo ne ? Mně se z toho už akt chce....:fnuk:fnuk Citovat
godzila.01 Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 Tak dnes jsem zakoupil zpět hliníkové kola na zimu, které schwara prodal, koupil jsem ty samé co prodal, taky si je mohl nechat a já jsem s tím nemusel mít starosti.... Tetko ještě k tomu někde sehnat zimní pláště.... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 :)godzilo, na kolik stránek ještě to tak vidíš, než bude auto v cajku ?? [upravil dne 23/10/10 od ozzy56] Citovat
godzila.01 Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 no už jen tak 20-30 a možná se pak rozhodnu koupit jinej šuplík a udělám nový vlákno... Citovat
ozzy56 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 tak to de, 30 stránek--to bude v té době nejkrásnější veterán v ČR Citovat
Radek 306 Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 to auto opravdu zní jako hodně \"vyhodná\" koupě..tam je toho \"rozježděného\" nějak dost Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Tak dnes jsem zakoupil zpět hliníkové kola na zimu, které schwara prodal, koupil jsem ty samé co prodal, taky si je mohl nechat a já jsem s tím nemusel mít starosti.... Tetko ještě k tomu někde sehnat zimní pláště.... Zase du pozdě prodávám zimáky ale i s plecháčema je to v inzerci....kdyžtak se nějak zkusíme dohodnout ale potřebuju udat oboje....když se někdo přihlásí o disky můžeš si vzít gumy Citovat
godzila.01 Odesláno 23. říjen 2010 Autor Odesláno 23. říjen 2010 Pan_Vetvicka : Já jsem ale koupil na zimu 16\" ... 17\" mám na léto... Jinak spíš koukám po nových, ale je to celkem paleta... Radek 306 : No se*e se to jak může jen co je pravda no.... ozzy56 : no při tomhle tempu je dalších 30 stran na světě do léta, pokud se něco dalšího nevy*ere, pak by to bylo dřív.... Citovat
godzila.01 Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Tak ve čtvrtek další návštěva servisu.... To jsem zvědav co to zase bude stát..... V plánu je výměna vzpěr kufru, poladit foukající výfuk (opět) , přesně určit bouchání (předek i zadek) a zjistit co s tím + nějaká běžná kontrola... Citovat
godzila.01 Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 Dneska jsem narazil na inzerát na zimní kola michelin v rozměru 225/55/16 chce za to 4500kč a vzorek 2*5mm , 2*6mm , to by mohlo na jednu zimu stačit, tak snad to klapne, zrovna nemám nějak peníze abych si mohl vyskakovat a zima pomalu klepe na dveře... Má někdo zkušenost s jetými pneu ? Já vždycky kupoval jen nové, takže to bude premiera... Doufám že to bude všechno OK, ale při mém štěstí.... Citovat
macman Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 Já jsem kupoval zimní pneu v sobotu.. Všechny 4ks za 1500,- se vzorkem cca 6mm.. V mém případě to bylo pokud se nepletu 235x55/17. Jesli sháníš pneu, tak v sobotu ráno vstaň v 6:00, zajeď do Práglu do Kolbenky na blešák.. Ale bacha.. Jsou tam dva typy prodejců.. Jedni mají krásně srovnaná kola, přelepená stejnou stříbrnou páskou s naprosto stejně napsanýma rozměrama.. Mají absolutně stejné ceny a řekl bych že i stejného majitele.. Druzí jsou spíše národnostní menšina, ale prodávají za 1/4 ceny těch druhých a dá se s nima domluvit... Citovat
godzila.01 Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 No do prahy kvůli tomu nepojedu, ale cena je pěkná... Citovat
John_Ice Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 myslíš,že z Plzně pojede do Kolbenky?to by se mu určitě vyplatilo. použité jsou stejné jako když koupíš nové a na nich nalítáš třeba cca 30 000km ...trochu záleží na roku výroby,aby nebyly 10leté...sice mají vzorek ale jsou tvrdé...na sněhu to jde docela dost poznat,někde byly i testy se stejnýma značkama ale jenom že ty byly nové a druhé asi cca 6let staré a brzdný účinek nesrovnatelný Citovat
godzila.01 Odesláno 3. listopad 2010 Autor Odesláno 3. listopad 2010 No rok výroby mi pošle večer, není doma, až přijede tak se prej koukne.... Citovat
John_Ice Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 aby věděl kde hledat,znám hodně lidí co nevědí,že pneumatika má rok výroby(respektivě týden a rok) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.