Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je nějakejch 100km nebo 130-140km když pojedu po dálnici no.... :aut Ale jako proč by ne, já tam klidně zajet můžu, už by to byl asi šestej servis, tady po plzni sem zkoušel všechny co znám a dělají pegoty.... Takže pak už nevím no... :D

Odesláno

Mě autě vrže něco rok a půl no asi 3 dny po tom co jsem to koupil to začlo dělat :-D projel jsem 5 servisů a nic, vše co by to mohlo dělat je v naprostém pořádku :-D, příští tejden tam možná pojedu tak ti dam vědět, jinak adresu ti klidně napíšu zejtra a můžeš tam zajet prvni :-D

Odesláno

Nezapomeň auta dělaj lidi a znám pár případů (asi 2 :D) že něco bouchalo či rachotilo a bylo zjištěno-dedukcí :),že při sestrojování auta tam prostě někdo něco hodil do kastle nebo někam jinám.Jednou to bylo tlumené a na tom druhém to bylo jako když tam lítal šroubek.Tak ty borci si nechali vystříkat dutiny a asi se to tam zalepilo a od té doby nic.Ale ty určitě budeš mít jinej případ co?

Odesláno

Dneska jsem zase celkem cestoval a to řízení mi stále zlobí a nedá mi to stát....

Vůbec se mi nezdá že by malinká vůle v tom volantovým sloupku mohla dělat takový věci.... I když se zprudka rozjedu tak mi to kroutí volant a když něco přejedu tak mi to s ním \"jebe\" sem tam + když sou větší díly, nebo třeba trochu kamení tak v tom bouchá.... Nemohl by tohle dělat spíše kloubek na řízení ? Případně tedy celé řízené, ale to se mi zase nezdá že by v tom tolika bouchalo, to by se někde projevit přece muselo ne ? :grr

Mně se z toho už akt chce....:fnuk:fnuk:fnuk

Odesláno

Tak dnes jsem zakoupil zpět hliníkové kola na zimu, které schwara prodal, koupil jsem ty samé co prodal, taky si je mohl nechat a já jsem s tím nemusel mít starosti.... :D

Tetko ještě k tomu někde sehnat zimní pláště....:myslim

Odesláno
Tak dnes jsem zakoupil zpět hliníkové kola na zimu, které schwara prodal, koupil jsem ty samé co prodal, taky si je mohl nechat a já jsem s tím nemusel mít starosti.... :D

Tetko ještě k tomu někde sehnat zimní pláště....:myslim

Zase du pozdě prodávám zimáky ale i s plecháčema je to v inzerci....kdyžtak se nějak zkusíme dohodnout ale potřebuju udat oboje....když se někdo přihlásí o disky můžeš si vzít gumy :)

Odesláno

Pan_Vetvicka : Já jsem ale koupil na zimu 16\" ... 17\" mám na léto... :) Jinak spíš koukám po nových, ale je to celkem paleta...

Radek 306 : No se*e se to jak může jen co je pravda no.... :(

ozzy56 : no při tomhle tempu je dalších 30 stran na světě do léta, pokud se něco dalšího nevy*ere, pak by to bylo dřív.... :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak ve čtvrtek další návštěva servisu.... :D To jsem zvědav co to zase bude stát.....:grr V plánu je výměna vzpěr kufru, poladit foukající výfuk (opět) , přesně určit bouchání (předek i zadek) a zjistit co s tím + nějaká běžná kontrola... :aut

Odesláno

Dneska jsem narazil na inzerát na zimní kola michelin v rozměru 225/55/16 chce za to 4500kč a vzorek 2*5mm , 2*6mm , to by mohlo na jednu zimu stačit, tak snad to klapne, zrovna nemám nějak peníze abych si mohl vyskakovat a zima pomalu klepe na dveře... :)

Má někdo zkušenost s jetými pneu ? Já vždycky kupoval jen nové, takže to bude premiera... Doufám že to bude všechno OK, ale při mém štěstí.... :D

Odesláno

Já jsem kupoval zimní pneu v sobotu.. Všechny 4ks za 1500,- se vzorkem cca 6mm.. V mém případě to bylo pokud se nepletu 235x55/17. Jesli sháníš pneu, tak v sobotu ráno vstaň v 6:00, zajeď do Práglu do Kolbenky na blešák.. Ale bacha.. Jsou tam dva typy prodejců.. Jedni mají krásně srovnaná kola, přelepená stejnou stříbrnou páskou s naprosto stejně napsanýma rozměrama.. Mají absolutně stejné ceny a řekl bych že i stejného majitele.. Druzí jsou spíše národnostní menšina, ale prodávají za 1/4 ceny těch druhých a dá se s nima domluvit...

Odesláno

myslíš,že z Plzně pojede do Kolbenky?to by se mu určitě vyplatilo.

použité jsou stejné jako když koupíš nové a na nich nalítáš třeba cca 30 000km :D ...trochu záleží na roku výroby,aby nebyly 10leté...sice mají vzorek ale jsou tvrdé...na sněhu to jde docela dost poznat,někde byly i testy se stejnýma značkama ale jenom že ty byly nové a druhé asi cca 6let staré a brzdný účinek nesrovnatelný

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...