Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mno ty jo, ale kolega... :) Já bych taky nekupoval originál kdybych nemusel... :-)

Jen takovej detail, dá se bezpečně vymlátit katík, nebo tam musím nějakej dát, aby to nedělalo bordel, tenhle co tam je bude minimálně přicpanej,ale spíš bych to viděl že je KO.... Má strašně divnej zvuk... Tetko jak jsem to utěsnil tak je to dobře slyšeta navíc když prošlápnu pedál na volnoběh tak neprojde přes výfuk všechno svinstvo ven,ale někde se tam brzdí a ten výfuk pak jakoby střílí.... Nevím přesně jak to popsat ... :)

Odesláno

Tak dneska jsem z auta vypitval katalyzátor a tetko to jede o moc líp a spotřeba šla dolů.... :aut Emise šli předpokládám nahoru, ale to mi zase tolik nevadí.... :D

Škoda že jsem si nevzal foták, ten katík byl uvnitř normálně prasklej na dvě části a já se pořád divil že to nejede a fouká mi to u motoru.... :D :D :D

Odesláno

Dle očekávání je jim to putna.... :) Je to prostě jako u každýho jinýho auta, odstraněním katu klesne,nebo zůstane spotřeba a o pár koníků to přidá na výkonu(mně to přidalo o hodně víc, jak byl ucpanej) .... :) Katík je tam jen kvůli emisím k ničemu jinýmu to dobrý není.... :aut

Odesláno

Já mám za to, že kat nemá s lambdou moc společnýho....lambda měří zbytkový kyslík ve spalinách a kat \"redukuje\" emisní limity ve výfukových plynech...

Odesláno

Mno ještě odbourat tak 200 kilo váhy vozu a pojede to jak raketa :D :D

Tetko se snad už budu moct věnovat dalším potřebným opravám, pokud auto dá a nevysere se nic dalšího.... :)

Odesláno

Furt mín jak naftový.... :D Hlavně to líp jede,hlavně od spoda, ale to se dalo čekat.... Má to tetko zajímavej zvuk... :D

Není kde tu váhu ubrat, leda tak vyndat rezervu, ta má tak dvacet kilo.... :D

Odesláno

Hmmm tak dneska se mi rozsvítila chyba ESP / ASR a už to nezhaslo, zřejmě tam bude někde chybička..... Neřešil to někde, někdy, někdo ?:) Přemejšlím čím by to tak mohlo být, jestli jen čidlo, nebo hůř.... Na diagnostiku se s tím dostanu až příští týden.... :(

Odesláno

Mě se to rozsvěcí,ale ještě jsem neměl čas to řešit,ale hodně lidí mi tvrdí,že to s ESP nemá nic společnýho.Ale já mám HDi s FAPem,takže to je trošku něco jinýho.

Odesláno

Mne sa to rozsvietilo v piatok vecer. Diagnostika ukazala nefunkcne zadne cidlo. Skusal som to aj pocas jazdy a neukaovalo ziadne hodnoty. Rano v sobotu som vycistil konektor a uz zasek nesvieti.

Odesláno

no ABS svítí vždycky tak dvacet vteřin po startu pak to zhasne.... a svítí už jenom na dipleji ASR a ESP a uprostřed vykřičník.... :D Přitom ale jsem se dostal na mokru do lehkýho smyku a i přes tyhle svítící kontrolky mi ESP zaplo,ale zase se nechtělo vypnout ani když jsem přidával plyn... tak já nevím.... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...