Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska jsem si koupil nové trysky... V peugeotu to vyšlo na 86kč.... :D Ty staré se nedají už pořádně seřídit a každá stříká jinak, Tak si je pak vyměním.... :aut

P1010299.JPG

Ze začátku mi to tak nepřišlo, ale čím s tím autem jezdím, tím víc poznávám jak je to auto vlastně tvrdý... Ze začátku se mi zdálo že je to super, tetko už mi to tak super nepřijde, nehledě teda na to že sem dneska jel po hrozný cestě a to bylo ran.... :D Vidím to i na to horní uložení tlumičů, protože to není normální, takový rány mi nedělala ani 406.... :myslim A ta spotřeba po městě se mi taky moc nelíbí... Ujel jsem po totálně rozkopaným městě 20km, nejenom že to teda nehorázně bouchalo, ale průměrná rychlost 27km a spotřeba 18,6l :D

Odesláno

Hmmm Tak dneska ve 22:30 vycouvávám z dílny,prší jako prase.... couvám, couvám a najednou bum a trefil sem zadkem vlek, kterej se tam půl hodiny předtím zaparkoval a já idiot na něj zapomněl.... To snad ani není možný, mám auto druhej tejden a hned to nabourám..... Prostě pátek 13. jak vyšitej.... A to sem tam dneska původně jet neměl a jel jsem tam jen proto abych opravil ruplej výfuk, co mi prasknul ráno... To sem samozřejmě neudělal protože prasknul vlnovec vepředu na výfuku a ty sponky povolí jen flexa.... Ku*va myslíte že může někdo bejt tak blbej? Sem na sebe neskutečně nasranej, zkurvit si vlastní blbostí auto... Ach jo...:( A ještě takhle blbě,kde se to bude špatně opravovat....

P1010316.JPG

P1010317.JPG

P1010318.JPG

Odesláno

tak to fakt nas..re ,zcela te chapu - viz muj dvojity crash behem 14 dni

Nicmene tohle by sikovny klempir mohl vcelku solidne zvladnout opravit, zkusil bych mozna rovnou tohle http://www.scspraha.cz/cz/klempirske-prace-bez-poskozeni-laku-smartfix/ sico to bude neco stat, ale nemuselo by to byt pak ani poznat

a pak rovnou namontuj toto http://www.levnealarmy.cz/eshop/parkovaci-senzory/zadni/

Odesláno

Ferry, hlavně že si mi přel mnoho kilometrů bez nehody... :D To vyklepu sám,páč se to stejně musí stříknout.... Ale to se asi udělá jen ke světlu a pak do stracena a nějak rozleštit aby to nebylo vidět,jinak nevím jak to nastříkat, to by se muselo stříknout až ke střeše a důlů až k prahu, to je ohromná plocha... :(

Kdybych tam ten vlek půl hodiny předtím nepostavil.... Fakt neskutečnej idiot sem, přemejšlím o kravinách a nekoukám na cestu, tetko zase budu platit opravu laku, jen kvůli tomu že sem debil... Zbytečný starosti s tím akorát....

Odesláno

godzila.01 tak tomu se říka recht ale na druhou stranu to nevypadá až tak moc jo pátek 13 taky sem nemel ustlano na ružích me zas prozmenu zlobyla sahara pořád sem chladil ikdyž motor byl studen diagnostika nic neřekla čidlo ukazuje dobře no skoro dobře na diagnostice psalo 81 a na budíku sem mel 90 tak nevym a pak to najednou přestalo tak se uvidí v nedeli to dávám do sevisu aby mel ráno motor studenj a uvidíse :(

Odesláno

Klucí to mi věřte že bych raději řešil saharu než tohle... :) Kdybych si to idiot alespon neuděal sám, v noci sem nemohl usnout a ráno dospat jak sem na sebe nasranej... To sem si to auto ješt ani nestihnul přihlásit na sebe a už to bourám.... Je pravda že příště si dám větší pozor, ale to jsem měl už tetko... No v neděli až budu opravovat ten výfuk tak to zkusím nějak vymačkat,jestli se k tomu vůbec dostanu (nevím ještě jak tam drží tapec v kufru) a nafotím to no....

Má někdo odhad kolik si za to řeknou v lakovně,aby to vykytli a stříkli ? :myslim

Odesláno

senzory tam asi nebudou vypadá, jinak já se taky na jedné lesní cestě uhybal dodávce, měl jsem trochu kam a přehlídl strom a zadní nárazník poškozenej lak, ale neprask..později auto za mnou nedobrzdilo a už je novej :) snad to dáš rychle dohromady, ale vím jak ta vlastní blbost naštve

Odesláno

Hmmm tak sem se bavil s jedním lakýrníkem, co fakt dělá luxusní práci a když si to vymáčku a on to jen vytmelí a stříkne tak se snad vejde do 7.000kč.... To se mi zase něco povedlo.... :(

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Hmmm tak sem se bavil s jedním lakýrníkem, co fakt dělá luxusní práci a když si to vymáčku a on to jen vytmelí a stříkne tak se snad vejde do 7.000kč.... To se mi zase něco povedlo.... :(

Jsem si myslel, že budeš stříkat jen to odřený místo, ne že se bude dělat celolak.. :myslim:aut:D

Najdi si levnějšího lakýrníka. :super

Odesláno

Mno je to cena za ten zadní blatník a nárazník,ten se odřel trochu taky a stejně už je na dvou místech poškrábanej.... levnějc mi to bohužel asi nikdo neudělá.... Celolak je tak za 30.000 ? Ne ? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...