P607Olda Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Oprav jen nejnutnější, jinak to bude stát moc peněz. Mám 376000, kolega 385000. Závady byly tyto: Na přední nápravě jsem měl dlouho origo tlumiče min do 350 000, teď fakt nevím, jestli už byly měněny, horní uložení bylo děláno asi při 300000. Přední ložiska asi při 250000 Zadní nevím, možná ani ne. Občas nějaký kloub řízení (u kola), vydrží asi 250000 Stejně tak spodní kulový čep, u ramene. Jednou silentblok ramene Tyčky stabilizátoru přední měněny vždy po 100000 Zadní náprava: v podstatě nic neodchází tyčky stabilizátoru asi po 200 000 no a geometrie, to je boj - předpis mám, tak si ji můžeš nastavit sám. Ostřikovač světel - čerpadlo teklo už asi 2 x, tak jsem čerpadlo vyhodil. Přední stahovačky zlobily hned na začátku. Teď odešla jedna zadní. Takže s těmi poruchami bych to neviděl tak strašně. Divím se, že ti zadní náprava zlobí a řízení taky. Citovat
dzana.m Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 behem dneska ti pošlu číslo na mobil jednomu manikovy má tuklou 607 a rozprodavá to na nahradní dily a dá se sním ruzumě domluvyt a pošleti to na dobýrku je sním super domluva je z českýho těšína ja sem odnej bral vejfuky a kotouče zbrzdama tak mu skus zavolat a domluvyt se co bys potřeboval:super Citovat
godzila.01 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 P607Olda: Ten předek je vymlácenej komplet, podle mně to bude tím jak se tam nic neměnilo a něco odešlo, tak se vymlátil i zbytek..... Zadní nápravu jsem ještě nerozebíral, ale nevypadá to tam už od pohledu moc dobře.... Navíc od 120 se to auto nějak prapodivně \"vlní\" a tak od 130 jdou vybrace do řízení.... Když jedu pomálu je přes díry je krásně slyšet jak to tam mlátí..... dzana.m: To by bylo super, potřebuju pár věcí... Jinak kod toho rádia se asi dá zjistit jen v peugeotu což ? A předpokládám že mi to asi na místě neřeknou.... ? Citovat
Tomin0007 Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Tož mně taky tak při 130 jemně vibruje řízení, ale přikládám to tomu, že mám obuty levný gumy, který byl velkej problém vyvážit (mám tam závaží i přes půl kola).........jinak dál se mi tam polámala stahovačka spolujezdcova okna a svítí kontrolka ESP/ASR....jo a ještě mám problém s displejem palubního počítače, ale ten stojí novej 13 000, takže neřeším.....a pro sichr se mrkni, kdy tam předchozí majitel měnil řemenici.....prej to může nadělat parádní paseku v motoru, když se rozskočí (může přefiknout rozvoďák atd.)......jinak jak psal Olda, opravit jen to nejnutnější Citovat
dzana.m Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 ja sem ted menil přední čepi po delší dobe vztekaní a nadavaní a nekdy letělo i nařadí sem to radši odvez do servisu muselo se to nahřát a pak šli dolu takže žádna sranda ale jinak ti přeju at ti to de od ruky a doufám že se ukažeš na srazu v lednici:super Citovat
godzila.01 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Tomin0007: U mně to od kol nebude.... Ve 130.000km jsou měněný rozvody a dělal se i pomocný řemen + kladky na něm, tak tomu budu věřit, že to udělali.... dzana.m: No náprava je tam podobná jako na 406... Čepy skvěle ze zhora dolů,už jsem to několikrát dělal, je to \"vomrd\" , ale dá se to... No nevím dělat to nejnutnější... Po mechanické stránce bych to raději udělal komplet, at můžu chvilku jezdit a neřešit, nemá cenu tetko udělat jen to nejnutnější a za 10.000km se v tom zase hrabat.... Citovat
dzana.m Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 to máš pravdu je lepší udelat vše najednou než postupne, me ted ještě čeká vymena oleje a rozvody jo co se týče odstřikovaču svetel tak mi taky nejdou nebo spíš jeden mi chybý ale to nejak ted neřeším prej to žere vody jak svine Citovat
godzila.01 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Jo já ty odstřikovače taky nechci nějak hrotit,jan se mrknu proč to nejde... Neplánuju je za každou cenu zprovoznovat.... Koukal jsem a v autě mám naštěstí jen jadnu baterku... Neví někdo co všecko se mi smaže když to odpojím??? Citovat
OK406 Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Původně zaslal: dzana.m to máš pravdu je lepší udelat vše najednou než postupne, me ted ještě čeká vymena oleje a rozvody jo co se týče odstřikovaču svetel tak mi taky nejdou nebo spíš jeden mi chybý ale to nejak ted neřeším prej to žere vody jak svine :xvulTo máš pravdu, že ostřikovače ,,žerou\" vodu. Proto jsem si dal denni světla, aby mi při ostřiknutí čelního skla neostřikovaly i světla. Jinak je to dobrá věc. Citovat
Tomin0007 Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Já je mám záměrně odpojený, protože to byl při každým osříknutí oblak jak sviňa a minimámlně půl litru směsi kelu .....jinak mě taky docela zajímá, co na to odpojení baterky to auto řekne.....nemůže se něco stát např. s ŘJ??...... [upravil dne 11/8/10 Tomin0007] Citovat
godzila.01 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 ŘJ se vyresetuje, tý by to vadit nemělo, ale.... Podle mně se zablokuje rádio a bude chtít kod, který nemám.... smaže se palubní pc - respektivě údaje v něm, například spotřeba a tak.... Samozřejmě je to jen odhad, ještě jsem to neopojoval.... Takže kdo to už odpojil at nám porozprávý.... Citovat
funthomas Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 ked sa odpoji bateria tak sa v podstate nic nestane okrem toho ze auto zabudne spravny cas a vypadnu naladene radio stanice. Ked sa to necha odpojene dlhsi cas tak sa zresetuje RJ na vychodzie nastavenie co moze byt niekedy uzitocne. Toto je platne pre VDO konfiguraciu a auta bez zaloznej baterie. o zadavani kodu pre radio/607 som nikdy nepocul, to je mi novinka p.s.2 spotreba tusim tiez zostava zachovana (aj ked toto som nikdy moc nesledoval) [upravil dne 11/8/10 funthomas] [upravil dne 11/8/10 funthomas] Citovat
godzila.01 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Nezablokuje se rádio? ani spotřeba na PP se neresetuje ? Citovat
P607Olda Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Mlácení přes díry - to jsou jednoduše svislé tyčky stabilizátoru, přední nebo zadní, to už poznáš sám. Nerozebíral bych než to nejnutnější, jinak se z toho opupínkuješ a budeš nadávat, kolik jsi do toho vrazil. Vibrace při 120 - 130 - vyvážit gumy, dát jiné disky, případně zkontrolovat, jestli na těch diskách nemají být středicí kroužky.. Citovat
P607Olda Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Odpojení baterek: neměl jsem odpojené obě naráz, ale odpojení jedné anebo druhé nevadí. Citovat
P607Olda Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 PS: takový přístup \"budu moct chvilku jezdit a neřešit\" se moc nevyplácí, Vždycky se podělá něco úplně jiné, než jsi opravoval. Teď jsme na Jumperu měli závadu - z 3 na 2 šel špatně synchron. S meziplynem se dalo jezdit úplně normálně. Ale ředitel nařídil \"preventivně odstranit závadu\". No, vyšlo to na 34 000 Kč, svezla se s tím spojka, brzdy, výměny oleje... Přitom s autem se dalo normálně jezdit, ale přes moje varování to ředitel nařídil. Citovat
jofo Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Pri odpojeni baterie sa ti akurat zmaze cas a datum. Stanice zostanu naladene a aj udaj s palubaku zostava nezmeneny. Do radia sa nezadava kod, lebo je sparovane s riadiacou jednotkou. po pripojeni baterie si riadiaca jednotka-BSI skontroluje cislo radia s cislom co ma ulozene a je to. Akurat odporucam vytiahnut sim kartu ak mas radio s telefonom. Citovat
Budhas Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Podle mýho názoru je lepší starej originální díl z výroby (pokud není špatnej) než nový díl kupovanej v druhovýrobě.Viz. tyčky stabíku,čepy atd. Citovat
tessicz Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Mam 2.7 HDI najeto 132 000 km v 85 000 km - Přední tyčky stabilizatoru, čepy řízení ve 114 000 km - Výstupní komora termostatu, těsnění nádrže chladiče - 7700 Kč i s prací ve 125 000 km - přední a zadní tlumiče, horní uložení předních tlumičů, ložisko do horniho uložení, přední tyčky stabilizatoru. - 38 600 Kč bez práce ta byla 3000 Kč ve 127 000 km - alternátor tvrdil že je novej starej mi dal sebou domu v čehách si řekli za něj 30 000 Kč nechal mě v Chorvatsku takže stal - 3300 Kun - bez práce, práce 100 € Ještě podotýkam že auto bylo používáno jako taxi v Praze od 80 000 km do 130 000 km. Toje prozatím vše, ještě mě zlobí automaticke seřizování sklonu světel, polámané kabely v krku u vika kufru, čerpadlo ostřikovače světel - nevíte někdo na kolik vyjde? [upravil dne 11/8/10 tessicz] [upravil dne 11/8/10 tessicz] Citovat
P607Olda Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 tessicz: sklon světel = asi 2000 jedna strana (pokud je to motorek, vzadu je zřejmě ještě čidlo zatížení, to nevím) kabely - spájkovat = půl hodiny práce čerpadlo ostřikovače asi 4500 - vyhoď ho a díru zaslep nějakým špuntem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.