Capy Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Jelikož už si fakt nevím rady co je s motorem na přítelkyně 306 1,6. Chtěl bych zkusit vyměnit řj, ale nevím jak s klávesnicovým imo. Kód si uchovávaá klávesnice nebo řj? bojim se abych jí neprohodil a nezakódoval, popřípadě kdybych nevěděl kód jiné řj. Stačí vyměnit a natočit se starým kódem? Jinak auto dost často drží nesmyslně volnoběh kolem 1500-2200 ot/min když se vzapamuteje na normální tak 1000 někdy se stane že zdechne a včera nešla ani natočit po dlouhém přemlouvání se povedlo. Zkoušel jsem už snad všechno od odpojení labády výměny čidla teploty motoru, odpojení čidlo teploty nasávaného vzduchu, výměnu volnoběžného ventilu. Zítra ještě zkusím map senzor ale nevidím reálnou možnost nápravy. Takže chci zkusit jinou řj. Citovat
OK406 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Zksu se podívat na snímač otáček. Něco podobného se řešilo na fóru. Snad ti to pomůže vyřešit tvůj problém. Citovat
Capy Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 tak na ten jsem úpně zapomněl, protože jsem myslel že bez nej by to vůbec nejelo. I když kdyby vynechával mohla by to být příčina volnoběhu 2000ot a on si třeba myslí že točí 1000. brzy vyzkouším a dám vědět změnu stavu zatím díky Citovat
ferrari Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Samozrejme Hallov senzor = snímač otáčok...tiež som sa s tým viackrát stretol, že robil podobnú neplechu...aj keď máš pravdu, často to pri nefunkčnom snímači vôbec nešlo.. Citovat
Capy Odesláno 9. srpen 2010 Autor Odesláno 9. srpen 2010 tak nic halák jsem měřil hodnoty dobré zkoušel jsem i jiný a pořád stejný. Přitom jsem zkoušel vyměnit i MAP sensor a taky stejný. pořád volnoběh jak kráva občas se dusí pak zase normál chvilku. už jen jedniné co se nekontrolovalo je snímač polohy škrtící klapky tak to snad zítra, ale nevidím v tom reálnou možnost. Takže zbyde ta řídící jednotka ale jak se mění když to má klávesnicový imo? Citovat
F.I.K Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Já vím akorát, že když zapneš klíč, namačkáš kod a pak vytáhneš kebel z patice na klávesnici, tak tím ten kod zrušíš a už ho nebudeš muset používat ani když pak odpojíš jednotku. třeba ti to nějak pomůže... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.