Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
80 nebo 66kW?

Jinak, kdyz si to ale vypocitas, tak ty pises spotreba 5l na pocitaci a ujedes 1400km na 80l, jenze kdyz to hodis do kalkulacky, tak to je 5,7l....

buh vi, jak nam ty pocitace merej...

Nekdy, az budu mit prchy na plnou nadrz, tak to zkusim prepocitat od plny na plnou... a uvidim, o kolik mi pocitac keca...

[upravil dne 19/3/11 14:09 h4wk3y]

nwm ci ste si to nekdo vsimol , možná jo možna budu za blbce. Ale ked je auto na volnobehu tak sa dlouhodobá spotreba pomali zvysuje. Jde to poznat když vynulujete vsechno :) Po takých 300-400km sa to až tak rapidne nezvisuje :)

A jinak rezervu pocita plavak nebo PC? pač mi svitila rezerva dal sem tam za 5e co je cca 3,7l (sem chudobný student no co :D) a tučička se vúbec nezvedla :) Když dám ale už za 7 (5litrov) tak se zvedne :)

A inak mi ted ukazuje spotrebu okolo 6-7l podla toho jak jezdím , večšinou se ale ani nestihne zahrát chudák :(

Odesláno

ahoj, ze to pocita i pri volnobehu je samozrejme... TO ze to neukazuje aktualni neznamena, ze to nepocita...

A samozrejme cim vic najedes, tim se pak dlouhodoba mene meni...

Ja ted porovnavam to, co meri pocitac a co tam realne naleju, tak jsem zvedavej o kolik mi to vyjde, ze pocitac keca..

Jinak podle pocitace mam na svych strekach 5,4l, ale vcera jsem byl nucen rano najezdit asi 30km po Praglu a hned mi vylezla spotreba na 5,8l.... Pekne me to nastvalo :D

Odesláno
Do mojí nádrže se tedy 80l nevejde ....;)

taky žiju v tom, že mají všechny 406 nádrž cca 70litrů. Do mé se teda 80 taky nevejde :-)

Odesláno
Do mojí nádrže se tedy 80l nevejde ....;)

taky žiju v tom, že mají všechny 406 nádrž cca 70litrů. Do mé se teda 80 taky nevejde :-)

Pánové, všichni 406káři máme v hrdle nádrže na levé straně takový čudlík \"odvzdušňovák\". Když nalejete plnou nádrž, až cvakne pistole, tak zmáčkněte ten odvzdušňovák a čekejte, dokud to nepřestane syčet (možná minuta nebo 2), pak se vám tam ještě klidně i těch 10 litrů vejde. Mám to vyzkoušené při každém tankování a vždycky se pohybuju okolo 80-82 natankovaných litrů na různých čerpacích stanicích. :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vy kdo máte PPC a máte okamžitou spotřebu tak při brždění motrem vám skočí hned 0,0l/100km??? Mě to při brždění motorem klesá tak pomalu k nule že než se objeví 0 tak už zas musím jet .

406 2,0HDi 110

Odesláno

ve Strahovskym tunelu smer dolu, to je si vzdycky mlaskam, tam jedu za nulu pekne dlouho :D ... horsi je to, kdyz se vracim nahoru....

Stiflere, ja tam asi odvzdusnovak nemam :D

Odesláno
to jsem rád a jezdím do 5,4l 60% město

aky tam mas vzduchovy filter?

chlapci, ja jazdim 80% mesto a mam priemernu spotrebu 8,0L/100km.

nechapem ako sa vam podari urobit priemernu spotrebu pod 6 litrov.

Odesláno
to jsem rád a jezdím do 5,4l 60% město

aky tam mas vzduchovy filter?

chlapci, ja jazdim 80% mesto a mam priemernu spotrebu 8,0L/100km.

nechapem ako sa vam podari urobit priemernu spotrebu pod 6 litrov.

stando asik mas moc moc tazsku nohu na plyn...ale zas v meste to stale podradujes a na kratke v zdialenosti tak sani necuduj tej spotrebe

Ja mam ted dlhodobo 5,8:myslima ne som spokojni oproti clenom co tu maju z taki istym motorom 5,4,/5,2l uz som tu aj videlze4,8 mno ten vodic sami doteraz neozval ze ako jazdi stakov spotrebov:D

Odesláno

jezdi dalnice, 5. rychlostni stupen, 100kmh a budes mit spotrebu jako ja....

a pak vjedes do Prahy a budes koukat jak to poroste :D.... nesnasim Prahu :D....

a k podtaceni, co na to turbo, to netusim, ale spojce to bude asi jedno, jen dvouhmota breci :D...

i kdyz, cemu rikas podtoceny HDi???

[upravil dne 19/4/11 11:00 h4wk3y]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...