Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

na 407 r.v. 2004 mi prasklo sklo po naraze kamienka z auta, ktore islo predomnou. Chcem sa spytat, co takato vymena priblizne stoji a ako ju navrhujete riesit. Mam dazdovy aj svetelny senzor. Dakujem ;)

Odesláno

samotné sklo u Peugeota stojí 14 863,80 CZK + práce a nějaké těsnění tak jseš cca na 20tis.

Co pojistka, tu nemáš na čelní sklo? Jestli jo, tak to dej do servisu a o nic se nestarej oni si to s pojišťovnou vyřídí.

A jsetli máš navi tak sklo stojí 16 073,40 CZK

[upravil dne 5/8/10 Brizan]

Odesláno

tak tak, mam aj navigaciu. Dakujem za odpoved. No poistku mam, akurat nemam pripoistenie skiel, ale podla mojich info, by to malo ist aj bez toho, akurat s vacsou spoluucastou. Lebo 600 € kvoli kamienku je dost :)

Odesláno

z vlastní zkušenosti bych ti poradil aby jsi si sklo připojistil, za nějakých 1000,- ročně se to určitě vyplatí. Na předchozích autech jsem to taky měl a pokaždý jsem sklo na pojistku měnil. Nikdy nevíš kdy tě nějaký kaminek potká a to je věc co nedokážeš ovlivnit (tedy pokud auto nestojí jen v garáži) :D

Odesláno

Pallio moja vlastná skúsenosť, auto mám poistené a AXA a mám aj pripoistenie skiel. Cca. pred pol rokom mi prsklo čelné sklo tak isto od kamienka oprotiidúceho vozidla, zavolal som do poisťovne tam mi dali kontakt na ich zmluvný servis (AutoSklo NZ) a všetko sa vybavilo na mieste a cena cca. 580€ z toho som musel uhradiť cca. 100€ nakoľko tam je aj spoluúčasť 20%.

Odesláno

nevim proč si někdo nedá pojistku na čelní sklo,já mám pojištěný všechny skla + vandalizmuz + živelné pohromy + střety se zvěří a to vše hradí pojišťovna do 45tis s 10% spoluúčastí

[upravil dne 5/8/10 ace11]

Odesláno

120 to nebude, sice uvádějí že to tak je ale tomu nevěřím. Na brzdě sem zatím nebyl (ale chystám se), tak až to budu vědět přesně tak si to v popisu upravim. Každopádně to jede o hodně lépe a až nechám vykuchat FAP tak to bude ještě lepší. :D

Odesláno
Původně zaslal: ace11

nevim proč si někdo nedá pojistku na čelní sklo,já mám pojištěný všechny skla + vandalizmuz + živelné pohromy + střety se zvěří a to vše hradí pojišťovna do 45tis s 10% spoluúčastí

[upravil dne 5/8/10 ace11]

to jsi určitě u ČPP co...a už víš co obnášejí věci ohledně střety se zvěří??To raději nechtěj,aby se to stalo,každej myslí,že je to v poho,ale houbelec...musíš zavolat myslivce,policajti(ti ti daj nakonec ještě pokutu,že jsi nepřizpůsobil jízdu...vymyslet si mohou co koliv,ztrávíš tím dost hodin,než přijedou a možná něco dostaneš)ale určitě si řekneš,že ti to źa to nestojí...nepřeju ti to,ale každý by si to měl vyzkoušet ... děs,už vícekrát ne,raději jenom připojistit přední sklo(když teda mluvíme jenom o povinném a ne havirijním pojištění)

Odesláno

viem ze sa to rozoberalo uz v inej teme ale nejako ju nemozem najst tak som s autom v zahranici na buduci tyzden idem domov s autom mam prasknute sklo mala prasklina od kamena no ccem to dat vymenit cez poistovnu... mam povinnu plus havarijnu poistku...

len neviem najt tu spravu kde pise objednavacie cislo skla...

mam GPS,GSM a samozatmievacie zrkadlo je to to najdrahsie sklo tusim...

vie niekto objednavacie cislo?

2005 407 2,0 HDi s GPS, GSM, a samozatmievacim zrkadlom...

Diky

Odesláno
Původně zaslal: fox111fox

Viem že to nepatrí do tejto témy ale koľko stojí výmena skla a komplet mechanizmu panoramatickej strechy u P407SW?

nebuď lenoch a hledej

je to o kus dál

:papa

Odesláno

Zdravím,

jj,havarijní pojištění je třeba-nikdy nevíš.Raději si připlatím pojištění, než potom vysolit balík.Ono ty díly na 407 nejsou zrovna nejlevnější :-)

A když nic jiného,tak aspoň skla.U Passatu jsem za dva roky měnil 5 krát sklo.2xvandalismus a zbytek kamínky.Jenže na pašíka to stálo 5 000 a to je rozdíl.A i přesto jsem to měl pojištěné.

Odesláno

přední sklo lze připojistit do 12 000kč cca 500-700kč a do 20 000kč 1000kč dle pojištovny a potom taky lze připojistit další okna(ale to si myslím,že to podle valdalismu či něco podobného-a to už stojí něco jiného a zase podle nabídek pojištoven.-musíš si je obejít a zeptat se,já myslel že odejdu od české pojištovny a nakonec mi vyšla pojistka s předním skle nejlíp(a taky měli lepší limit na spoluúčast) ale zase někdo má havariijní a to zase může vycházet někde jinde líp...

panaromatické ale nevím a nevěděli to nikde,jestli by se to mohlo vstahovat jako na přední...spíš připojistit všechny skla

.........jo u havarijka,ale musíš každé 2roky ji obněňovat kvůli stáří auta,aby se zbytečně neplatila velká částka...ono to za ty 2roky dělá i 3tisíce

[upravil dne 10.8.2010 John_Ice]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...