DERT123 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 tu foto privitam velmi rad uz dlho mi to zerie nervi :papa Citovat
Marcel00 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 ten skripot sa nahodou neozyva viace v zime ? lebo mam pocit ze som odtial nieco sem tam zacul Citovat
Laďa Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 mixi 6/2006 po prvním facelifte:myslim Nějaký byl? Citovat
Brizan Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Až budu mít chvíli, Marceli, tak to pohledám. Myslím ale, že tebe už se to netýká. Tento problém byl tuším u ročníků 2004-5. Ahoj Honzo, možná blbá otázka ale týká se to i SW nebo jen vašich sedanů? Citovat
HonzaZ Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Ahoj Petře, to nevím, ale pokud se ti občas ozve nad hlavou u tebe nebo spolujezdce zvuk připomínající povrzávání kůže, tak to může být ono. Citovat
Brizan Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Něco se mi tam občas ozve, ale je to na straně spolujezdce a spíš mi připadá že to jde až od zadního sloupku. Mrknu na to a dám vědět jestli to bylo ono nebo ne. Každopádně díky Citovat
fifi Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Mě v autě nejvíce vrzala přístrojovka hlavně ve střední části u rádia a výdechu vzduchu. Celý tředový panel jsem rozebral včetně LCD, výdechů atd. Dále jsem všechny dosedací plochy lechce přetřel WDčkem pořádně dotáhl, případně ještě podlepil izolační páskou a už si ani nevrzne. Snad největší oříšek bylo vyloupnou horní mřížku výdechů, ta drží jako bejk ale povolila a podařilo se. Samozřejmě také pomůže přestříkání silikonem těsnících gum kolem všech dveří. Taky to občas vrzne.... presne ten istý problém mám aj ja, len sa mi do toho nechce...a ako si vylúpol tú vrchnú mriežku? Kde treba zapáčiť? Citovat
Brizan Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Ta šla pekelně špatně vyndat, musíš být hodně opatrný a páčit postupně okolo celé mřížky tenkým šroubovákem. Musíš dávat pozor na přístrojovku aby sis neponičil obložení přístrojovky. Přikládám malý obrázek té mřížky aby sis udělal představu kde všude jsou úchyty. Samotné velké výdechy není potřeba vyndavat, mřížka jde ven i bez demontáže výdechů. Citovat
fifi Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 aha dík, takže si to páčil zhora zvonku, som myslel, že nejako zospodu zvnútra po vybratí rádia a displeja....bavíme sa obaja o položke č. 1 predpokladám....mne jednak drnčí ona, keď ju rukou pritlačím prestane, a ešte niekde aj z pod nej ide nejaké drnčanie Citovat
Brizan Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Ano je to položka č. 1, všechno je zvenku žádné šrouby jen plastové příchytky Citovat
Mortis Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 Mi zase drnčí něco vpravo vzadu nahoře asi. Ale jen při otevřené střeše takže bude asi něco volného tam. Citovat
benny264 Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 nerobí ti to antena? Mne napríklad ano, ak idem po dialnici a fuka bočny vietor. Ked je roleta preč tak to počut viacej. Citovat
DERT123 Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 chalani je to tento plech ? je hned nad stredovim stlpikom ci iny co sposobuje tie pazvuky ? Citovat
DERT123 Odesláno 22. duben 2011 Odesláno 22. duben 2011 v tychto miestach je ten plech na prvej foto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.