Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Až budu mít chvíli, Marceli, tak to pohledám. Myslím ale, že tebe už se to netýká. Tento problém byl tuším u ročníků 2004-5.

Ahoj Honzo, možná blbá otázka ale týká se to i SW nebo jen vašich sedanů?

Odesláno

Něco se mi tam občas ozve, ale je to na straně spolujezdce a spíš mi připadá že to jde až od zadního sloupku. Mrknu na to a dám vědět jestli to bylo ono nebo ne. Každopádně díky :papa

Odesláno
Mě v autě nejvíce vrzala přístrojovka hlavně ve střední části u rádia a výdechu vzduchu. Celý tředový panel jsem rozebral včetně LCD, výdechů atd. Dále jsem všechny dosedací plochy lechce přetřel WDčkem pořádně dotáhl, případně ještě podlepil izolační páskou a už si ani nevrzne. Snad největší oříšek bylo vyloupnou horní mřížku výdechů, ta drží jako bejk ale povolila a podařilo se.

Samozřejmě také pomůže přestříkání silikonem těsnících gum kolem všech dveří. Taky to občas vrzne....:papa

presne ten istý problém mám aj ja, len sa mi do toho nechce...a ako si vylúpol tú vrchnú mriežku? Kde treba zapáčiť?

Odesláno

Ta šla pekelně špatně vyndat, musíš být hodně opatrný a páčit postupně okolo celé mřížky tenkým šroubovákem. Musíš dávat pozor na přístrojovku aby sis neponičil obložení přístrojovky. Přikládám malý obrázek té mřížky aby sis udělal představu kde všude jsou úchyty. Samotné velké výdechy není potřeba vyndavat, mřížka jde ven i bez demontáže výdechů.

post-20058-14109616798916_thumb.jpg

Odesláno

aha dík, takže si to páčil zhora zvonku, som myslel, že nejako zospodu zvnútra po vybratí rádia a displeja....bavíme sa obaja o položke č. 1 predpokladám....mne jednak drnčí ona, keď ju rukou pritlačím prestane, a ešte niekde aj z pod nej ide nejaké drnčanie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...