Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Protože mám na autě 150k km, začíná se sem tam ozývat nějaké to povrzávání. Přetěsnil jste někdo všechny díly, které jsou náchylné na vrzání? Jako např. středový tunel, plastové krytky klik na dveřích atp.?

Čím je nejlepší zamezit vrzání? Myslel jsem, že bych některé části nechal potáhnout kůží a na některé přidělal tenké kusy molitanu?

Odesláno

Je to přesně v místě kde přechází střední sloupek ve střechu, jako pod těsnící gumou zadních dveří,třou se o sebe plechy nahoře v přechodu sloupek- střecha,stačí to plochým šroubovákem od střechy vyhnout a je po problému,je to i v servis boxu vedený jako výrobní vada,stačí tedy jen vytáhnout tu těsnící gumu, vyhnout a je to,otázka 5 min :)

Mám teď momentálně 116tis najeto

Pokavaď má někdo podobný problém,tak to může řešit... Já psal mému kamaradovi Honzovi,že mám takový problém a hned si věděl rady,je tady na fórum pod nickem \"HonzaZ\" a musím říct,že je moc šikovný :):papa

[upravil dne 5/8/10 ace11]

Odesláno

Pridám sa aj ja, zvyklo mi vydávať také čudné zvuky od vodičových dverí ten panel na ovládanie okien (bol uvoľnený) prestalo to o dotiahnutí skrutky pod gumenou položkou.

Ďalej mi vydáva taký vŕzgavý zvuk stredová lakťová opierka medzi vodičom a spolujazdcom (keď si na ňu položím ruku počas jazdy), bude to asi v tých otváracích pántoch. Nemáte stým nejaké skúsenosti?

[upravil dne 5/8/10 Judes]

• O 8 měsíců později...
Odesláno
Je to přesně v místě kde přechází střední sloupek ve střechu, jako pod těsnící gumou zadních dveří,třou se o sebe plechy nahoře v přechodu sloupek- střecha,stačí to plochým šroubovákem od střechy vyhnout a je po problému,je to i v servis boxu vedený jako výrobní vada,stačí tedy jen vytáhnout tu těsnící gumu, vyhnout a je to,otázka 5 min :)

Mám teď momentálně 116tis najeto

Pokavaď má někdo podobný problém,tak to může řešit... Já psal mému kamaradovi Honzovi,že mám takový problém a hned si věděl rady,je tady na fórum pod nickem \"HonzaZ\" a musím říct,že je moc šikovný :):papa

[upravil dne 5/8/10 ace11]

Dakujem :)

Mne to pomohlo ... dlho som rozmyslal nad ty ze co to je .. dvere som kontroloval, teslenie atd az nakoniec som nasiel na fore tvoj prispevok a ten mi problem vyriesil :-D

Odesláno

potvrdzujem: HonzaZ :super

btw: ten stredny stlpik som nepochopil. mam dat dole od stropu pri stjpiku zadnych dveri tu gumu a pod nou nejaky plech vyhnut?

foto by pomohla. alebo kde v SB to najst, pod cim.

Odesláno
Až budu mít chvíli, Marceli, tak to pohledám. Myslím ale, že tebe už se to netýká. Tento problém byl tuším u ročníků 2004-5.

no neviem ci do roku 2005 ja mam 6/2006 (po prvom facelifte) a mne to tam vrzgalo

Odesláno

Mě v autě nejvíce vrzala přístrojovka hlavně ve střední části u rádia a výdechu vzduchu. Celý tředový panel jsem rozebral včetně LCD, výdechů atd. Dále jsem všechny dosedací plochy lechce přetřel WDčkem pořádně dotáhl, případně ještě podlepil izolační páskou a už si ani nevrzne. Snad největší oříšek bylo vyloupnou horní mřížku výdechů, ta drží jako bejk ale povolila a podařilo se.

Samozřejmě také pomůže přestříkání silikonem těsnících gum kolem všech dveří. Taky to občas vrzne....:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...