chiprc Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Zdar jak sviňa. Už jste někdo zkoušel TEC 2000 diesel, čistič palivové soustavy. Chtěl bych ho začít lejt do nádrže. Funguje to? Citovat
BV406 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 jestli to funguje, tak to ti asi, krome Pe.Tra tady nikdo nerekne ja ho pouzivam vzdy, kdyz menim olej, ale jestli ma nejaky vliv, netusim .... respektive, nemam jak to zjistit a zhodnotit Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 TEC2000 snad nejlepsi vec kterou kdy vymysleli na cisteni motoru a palivove soustavy. Videl jsem skoleni na vlastni oci a neco nadherneho. Na cisteni palivove soustavy se ale doporucuje aby auto tu chvili jelo alespon jednou ne tenhle pripravek. Pak kazdou treti nadrz to nalit primo dovnitr. POMAHA TO Citovat
BV406 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 mimochodem, ja jsem ted menil olej, tak jsem zkusil i ten engine flush na vyplach motoru se starym olejem ... nicmene, rozmyslel jsem se asi pul hodky, jestli to tam nalit , neni to zvykem ... jestli to pomohlo, taky nejsem schopen rict, olej byl trochu tekutejsi, ale je fakt, ze byl horky ... tak nevim Citovat
chiprc Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Původně zaslal: straki007 TEC2000 snad nejlepsi vec kterou kdy vymysleli na cisteni motoru a palivove soustavy. Videl jsem skoleni na vlastni oci a neco nadherneho. Na cisteni palivove soustavy se ale doporucuje aby auto tu chvili jelo alespon jednou ne tenhle pripravek. Pak kazdou treti nadrz to nalit primo dovnitr. POMAHA TO Citovat
chiprc Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Nechapu jak pises \"na cisteni palivove soustavy se doporucuje aby auto tu chvili jelo alespon jednou ne tenhle prispevek.\" Citovat
Fusion Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Potrvrzuju, sem vůči těmto věcem skeptickej, ale koupil sem ale tu sadu 3 (čištění motoru při výměně oleje, cosi do oleje a cosi do nafty). Když už nic jinýho, motor znatelně ztichl. Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Původně zaslal: chiprc Nechapu jak pises \"na cisteni palivove soustavy se doporucuje aby auto tu chvili jelo alespon jednou ne tenhle prispevek.\" Kdyz to nema cerpadlo v nadrzi tak privodni hadici nafty primo do plechovky a zpatecku taky. Proste aby motor bezel jenom na TEC2000. Citovat
chiprc Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 A nemuzu to proste nalit jen do te nadrze. Citovat
Michael coupé Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 velice dobra vec,meli jsme golfa gtd znacne kouril a jiné,tak jsem vylil pal filtr,nalil cely obsah TEC a nastartoval,nechal chvilku bezet a pak to projel a parada,zadnej kour,auto jelo jak melo,skvela zalezitost. Citovat
chiprc Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 A nemuzu to proste jen nalit do nadrze. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Výrobce uvádí: Nalít do nádrže, kde je minimum paliva a nechtě běhat motor, poté doplnit palivem. Citovat
chiprc Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Diky vsem. Zkusim to nalit do skoro prazdne nadrze a necham to chvili bezet a pak si dojedu na OMV pro naftu. Nafta je pry lepsi nez u SHELL kde ji beru uz 2 roky. Citovat
Fusion Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Teď sem si vzpomněl na svůj starej příspěvek Původně zaslal: Fusion Dal sem kámošovi zbytek toho tec2000 na vstřiky a čerpadlo protože má forďáckej 2,5td kterej chtne a hned zdechne. Na ten tec to jelo dokud to nedocuclo, takže něco na tom bude. Byl to mrtvej Indenor (starý Pgt) a kámoš z toho byl nadšenej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.