Stráňa Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 tak ještě jedna z meetingu:cool: Uploaded with ImageShack.us Citovat
Stráňa Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 jinak aktuální stav odstraněny všechny folie krom pátých dveří tam zůstala, strašná práce:grr, dále žluté mlhy...foto bude:o a momentálně příprava na stk:nevim Citovat
Stráňa Odesláno 5. červenec 2013 Autor Odesláno 5. červenec 2013 trochu hraní s foliema, žlutý mlhy+blikače a černý boční lišty Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us co myslíte ty boční lišty černý nebo stříbrný? Citovat
Grlik Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 no jako teď to ladí k těm tmavým kolúm ale zase se to bije s lištama na náraznících takže je to celice těžké rozhodnuti ale za mě tasi taky nechat v barvě Citovat
Charles Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Strána pecka akorát ty lišty bych nechal v barvě auta Citovat
Stráňa Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 zatim mám ty lišty jenom na jedné straně, abych moch porovnávat:D...tak uvidim zatim je většina pro stříbrný Citovat
Moral3z Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Vypadá to luxusně...za mě taky v barvě Citovat
Mopař Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Když dáš černý lišty do nárazníků, tak si z toho dobrovolně uděláš social edition a zas když máš jenom boční černý... Jako špatně to nevypadá, ale nechal by to v barvě Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Ja nevim to jsem sam komu se ty cerne listy libi ? Citovat
Stráňa Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 o nárazníkách nebyla řeč, ty zůstanou...zatim furt nevim líbí se mi obě varianty:D Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Tak jedna strana černá a druhá v barvě Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 černý nech, ty jsou peckový... Citovat
John Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Osobně se mi líbí víc ty černý. Ladí to víc. Citovat
AKCZ Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Aby sis z toho neudelal \"omalovanku\" .. neco cerny.. neco stribrny.. neco zluty.. neco cerveny.. pravda je ze asi nejsem ten pravej co do toho ma kecat ale zacina to bejt na me nejaky prekombinovany Ale to zalezi na Tobe jestli chces spis cistej vzhled nebo kombinace vseho moznyho.. oboje je ciste o vkusu kazdyho Citovat
Stráňa Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 tak jsem dneska obešel párkrát auto dokola a folie šla dolu:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.