Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hola, hola.

406, rv 2004, 2,0 HDI 80kW, cca 160 000 km

Nedavno mi stratila vykon - zrychluje len velmi pomaly. Priemerna spotreba isla dole o asi liter na 6,1 (jazdim v meste). Ziadne kontrolky nesvietia, okrem straty vykonu je vsetko ok.

Mate predstavu, co to moze byt? Vaha vzduchu? Turbo? Vstrekovace?

Pred 2 rokmi som nepresiel emisnou (kvoli dymivosti), vtedy mi precistili vstrekovace a na druhy pokus som s odretymi usami presiel emisku.

[upravil dne 31/7/10 tomas2206]

Odesláno

vstrekovače to nebudú, môže to byť váha vzduchu, alebo netesnosť v turbo sústave.prejdi hadice vedúce z turba či nemáš niekde povolenú pásku alebo prasknutú niektorú z hadíc.

funkčnosť turba skúsiš tak že pri naštartovanom motore stlačíš hadicu vedúcu do intercoolera a pridáš plyn-hadica sa musí nafúknuť čiže budeš cítiť že turbo tlačí vzduch.

Odesláno

Zajeď na diag a nechej proměřit váhu vzduchu za jízdy. Váhy vzduchu u VW odcházejí a pak mají menší spotřebu, ale o to menší výkon.

Guest frenky64253
Odesláno

skusal si snimac prietoku vzduchu?? je to hned za chladicom na hrubej vzduchovej hadici. mne sa ulomil ten cudel co ide do tenkej hadicky a auto islo na 2/3 vykon. je to asi blbost ale za pokus to stoji..

Odesláno
Původně zaslal: frenky64253

skusal si snimac prietoku vzduchu?? je to hned za chladicom na hrubej vzduchovej hadici. mne sa ulomil ten cudel co ide do tenkej hadicky a auto islo na 2/3 vykon. je to asi blbost ale za pokus to stoji..

Myslis snimac tlaku turba???

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...