tomas2206 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Hola, hola. 406, rv 2004, 2,0 HDI 80kW, cca 160 000 km Nedavno mi stratila vykon - zrychluje len velmi pomaly. Priemerna spotreba isla dole o asi liter na 6,1 (jazdim v meste). Ziadne kontrolky nesvietia, okrem straty vykonu je vsetko ok. Mate predstavu, co to moze byt? Vaha vzduchu? Turbo? Vstrekovace? Pred 2 rokmi som nepresiel emisnou (kvoli dymivosti), vtedy mi precistili vstrekovace a na druhy pokus som s odretymi usami presiel emisku. [upravil dne 31/7/10 tomas2206] Citovat
Šepleta Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 vstrekovače to nebudú, môže to byť váha vzduchu, alebo netesnosť v turbo sústave.prejdi hadice vedúce z turba či nemáš niekde povolenú pásku alebo prasknutú niektorú z hadíc. funkčnosť turba skúsiš tak že pri naštartovanom motore stlačíš hadicu vedúcu do intercoolera a pridáš plyn-hadica sa musí nafúknuť čiže budeš cítiť že turbo tlačí vzduch. Citovat
Dano406 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 A kdy byly měněné filtry(palivo,vzduch). Citovat
kobr Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Zajeď na diag a nechej proměřit váhu vzduchu za jízdy. Váhy vzduchu u VW odcházejí a pak mají menší spotřebu, ale o to menší výkon. Citovat
Guest frenky64253 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 skusal si snimac prietoku vzduchu?? je to hned za chladicom na hrubej vzduchovej hadici. mne sa ulomil ten cudel co ide do tenkej hadicky a auto islo na 2/3 vykon. je to asi blbost ale za pokus to stoji.. Citovat
straki007 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Původně zaslal: frenky64253 skusal si snimac prietoku vzduchu?? je to hned za chladicom na hrubej vzduchovej hadici. mne sa ulomil ten cudel co ide do tenkej hadicky a auto islo na 2/3 vykon. je to asi blbost ale za pokus to stoji.. Myslis snimac tlaku turba??? Citovat
kobr Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Kdyby to byl snímač tlaku vzduchu turba, hodí to chybu na autodiag- svítí kontrolka autodiag motoru Citovat
straki007 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Původně zaslal: kobr Kdyby to byl snímač tlaku vzduchu turba, hodí to chybu na autodiag- svítí kontrolka autodiag motoru Citovat
f3Rd@ Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 je divny ze ti nesviti autodiagnostika a nemas tam zadnou chybu. U me tenhle problem zpusobovala vadna hadicka u EGR ventilu. Citovat
sweetyboy Odesláno 26. srpen 2010 Odesláno 26. srpen 2010 prosím kde je sroub na vypousteni oleje z intercooleru.ktera strana.taky mi chvilkama vypadava vykon..je to spise po delsim jezdeni nebo kdyz tomu parkrat vice nalozim:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.