Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

Nechci tu spamovat,ale todle kecání by mělo jít do sekce ,,pokec,, ...už je tu 6stránka a ...a když se ti to nelíbí,tak si sežen noťas,planet a udělej si to sám....a budeš na ceně úplně někde jinde.

Ale taky si nesmíš plést možnosti dia,kde ti něco najdou, něco borci zapnou a to stojí ,,pár,, kaček s češtinou (tu někdo musel přeložit a přijít jak na to-sice i pro mě se zdá že 2000kč je dost) a i třeba odblo videa (ale to nevím jak se to dělá jestli se tam nahraje sw či jenom dia)

Odesláno
Nechci zlehčovat problematiku úprav navi, nejsem kovaný odborník, ale začínal jsem si hrát na počítačích, které nahrávaly programy z kazeťáku, takže už taky něco pamatuji. Zásadně nevrtám do věcí, kterým nerozumím, nebo si nejsem jistý výsledkem, ale nesnáším, když ze mě někdo dělá blbce. Chtít např. po někom 1500Kč za přepnutí jedné funkce v RT4,5 (odblok videa) mi přijde celkem nehorázné, když si to z dostupných informací může provést každý informovaný a věci znalý laik sám (viz. můj příspěvek výše). Měl jsem za to, že fórum slouží hlavně k nezištnému předávání informací a zkušeností, a ne k získání dobře zaplacených kšeftíků :grr

[upravil dne 10/9/10 od misan60]

Pro někoho kdo tomu rozumí to určitě jednoduché je....ale i za to že to umí a musel několik hodin strávit u pc a zkoušet a zkoušet a riskovat nějakou nevratnou chybu se snad platí ne?

Už tady na foru bylo dost \"chytráku\" co si mysleli že je to co si tady přečtou jednoduché a potom po svém zásahu brečeli jak jim něco nejde a nefunguje a stejně s tím potom k těm odborníkům museli a tvrdě za tuto chybu platili......jelikož zkazili co mohli a vrátit vše do pův.stavu bylo mnohem dražší něž třeba nahrání CZ za cca 2000,- how domluvil sem.......

Odesláno

Vyvolávat debatu o přiměřenosti cen jsem neměl v úmyslu, jenom mě naštval příspěvěk pp205, budící dojem, že si jenom přihřívá vlastní polívčičku (taky bych řekl, že komerční inzerce nepatří do podpisu - minimálně proto, že porušuje pravidlo o opakování). Každý ať se zařídí podle sebe - kdo umí v autě jenom otočit klíčkem, ať zaplatí co si kdo řekne, kdo si umí něco udělat sám, ať zváží rizika a zkusí to (a nemyslím tím jenom elektroniku). Mirascript si zatím stáhlo spoustu lidí a neslyšel jsem, že by si tím někdo nadělal problémy. Na všechno určitě nestačí, v řadě případů to určitě bez diagnostiky nepůjde. Pro majitele RT4,5 s verzí sw. 7.x a 8.x je to ale šance, jak si některé primitivní změny provést sám - na odblok videa a zobrazení teplot a tlaků po zasunutí CD s mirasriptem stačí asi 3 min! Bude asi lepší na zkušenosti s mirascriptem založit samostatné vlákno.

Odesláno

Pokud si zaplatíš určený poplatek vedením clubu za komerční inzerci tak kde by potom měl ten inzerát být než v podpisu.....někde zastrčený v nějakém tématu co si otevře 40% členů?????? To by snad ani nemělo smysl NE??????

Odesláno
Po facelifte sa vraj dá.

aky facelift? mozes byt konkretnejsi? aj mna to zaujima a hlavne ako funguje... napr. pri akom vytoceni volantu sa rozsvieti hmlovka, ci aj v pripade ze auto stoji atd... neze sa budem preradovat z pruhu do pruhu a budu mi hmlovky preblikavat :D ako v rozprave Cars budem zmurkat ocami ako Mc Cain :nevim

[upravil dne 23/9/10 od Marcel00]

Odesláno

aktivoval mi to tipek v peugeote, ale som mu musel povedat ze to chcem. hovoril ze to sa neda, ja som trval na tom ze sa da, nasiel to v sekcii parkovacieho asistenta a myslim ze niekde v sekcii ohladne informacii pre vodica.

nestihal som sledovat co robi, lebo bol moc nejaky rychly :)

este mi prosimta napis od akeho rocnika sa povazuje \"po facelifte\"

[upravil dne 23/9/10 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...