Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

u steracu mam jen zap/vyp zadni sterac pri couvani

v osvetleni funkce \"ved me domu\" a denni sviceni

prave me zajmalo na co je ten pristuk k vozidlu

Odesláno

To jsem taky jeste nevidel.Ja to mam u sve nove c5 2007 a rika se tomu Afil - sleduje to vyjeti z jizdniho pruhu bez blinkru a trese to sedackou na te strane na ktere jsi to udelal.

Odesláno
parkovaci asistent je hadam jasny

jazdni asistent - tipujem sledovanie jazdneho pruhu

Svetla - follow me home svetla alebo automaticke svietenie

Stierace - ja mam ten zadny pri cuvani

kto vie viac nech ma doplni :papa

Mě právě zrovna není jasný parkovací asistent... k čemu to tam je ? zap./vyp. mi jde přes tlačítko a tudle nabídku tam nemám

Odesláno
parkovaci asistent je hadam jasny

jazdni asistent - tipujem sledovanie jazdneho pruhu

Svetla - follow me home svetla alebo automaticke svietenie

Stierace - ja mam ten zadny pri cuvani

kto vie viac nech ma doplni :papa

Pepe 3 tvoje podpisy na stránce to je fakt peklo ... je to nutný? :myslim

post-25417-14109623596218_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dobrý deň chlapi, možno blbá otázka...chcem sa spýtať, či niektoré voliteľné funkcie nie sú od predajcu aktivované určite len z komerčných dôvodov, či keď si ich aktivujem sa mi časom nezadymí z BSI alebo RT3, viete, nemám najnovší model, ale zatiaľ všetko funguje....inými slovami, neodišlo niekomu časom BSI alebo RT3 len kvôli tomu, že si toho povolil v dia moc, a elektronika, resp. model to nezvládol? Viem, že by sa to nemalo stať, ale keď tu píšete, že s RT3 a BSI treba jemne ako s batoľatom......

• O 1 měsíc později...
Odesláno
uz som tu... fuj vonku prsi a vsetko mrzne, zdr*al som sa skoro vonku zo schodov :D:D:D

cisty lad vonku brrrr...

no k veci. kedze na vozidlo je mozne instalovat viacero druhov rozmerov pneumatik, tak si myslim ze je rozumne z hladiska spravneho

vypoctu palubneho pc, rychlomera a podobnych prkotin mat spravne nastaveny rozmer pneumatik. Cez PP2000 je mozne nastavit

z niekolkych rozmerov pneu ten spravny a to si myslim ze je dobre mat spravne nastavene. Aby vsetky udaje palubaku mali hodnoverny vysledok.

Premo pre teba asi nic prevratne :aut, ale ak by niekto nahodou o tom netusil, tak davam na znamost ze i toto by som odporucil mat spravne nastavene.

su ludia co jazdia aj na 16\" kolesach ale aj na 18\" kolesach...

Ja mam aj na leto aj na zimu cosmosy 17\" takze mam o starost menej. minulu zimu som jazdil na este od byvaleho majitela 16\" pneu a bolo mi divne

ze po nasadeni letnych 17\" zacal palubak presnejsie pocitat spotrebu aj rychlomer ukazovat presnejsie s mensou odchylkou, ktoru je mimochodom tiez

mozne dostelovat.

konecne dopisal ten vuuuul... :D:D:D

p.s.: sused na mna krici...: zase se v tom vrtate... ze jo pane doktore :D

nakopol som sa vdaka uzivatelovi na ktoreho nick si neviem spomenut :myslim (ked si spomeniem tak doplnim...ze by ChouLu ? bolo to asi 3/4 rok dozadu)

[upravil dne 23/12/11 21:34 od Marcel00]

můžu se zeptat kde se to dá na 407 nastavit? Chtěl jsem to změnit na C5 přes Lexii 3 ale nenarazil jsem na to... že by to tam nebylo? Bych se divil .. :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nazdar. Nechcem zakladat novu temu. Len otazka. Co je to za hadicka co ide od motora. je presne pod znakom lva krytu motora. Je tenka pol centimetra priesvitna a uchytena este na kryte alternatora. Potom ide dole. ale mam ju len tak volne polozenu na spodnom kryte motora a s uchytkou. A neviem kam tu uchytku pripevnit aby ta hadicka tam len tak nelietala. Predpokladam ze to je asi daka odpadova kedze je makka lahko stlacitelna. Dik

Odesláno

Podľa toho ako ju opisuješ je to hadička od palivového filtra. Môžeš ju použiť na vypustenie obsahu filtra alebo ju prehodiť hore na odvzdušňovaciu skrutku na odvzdušnenie filtra a aby ti tam neplantala mala by tam biť taká úchytka alebo oko cez ktoré ju prevlečieš.

Odesláno

No sa taka uchytka je na nej s takym vacsim okom ako je sama hadicka. len neviem kam sa ma zacvaknut ta uchytka lebo nic tam nevidim. Na konci je ta uchytka valcoveho tvaru tak kde ju zasunut :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...