Joozino Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 co sa tyka dizajnu pridavneho denneho svietenia tak vela moznosti na KRÁSU nieje bohuzial bart..ale to co si dal to ano, super pekne Citovat
bart.lbc Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 ještě že to auto co máme je krásný i bez nejakýho toho tuningu a snad nám jednou ke štěstí budou stačit mračítka! Citovat
godzilaTO Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Jozino to nieeeeeee...to fakt nie...to radsej niekam inam..a najlepsie pri hmlovky asi by to vyzeralo..ale ie bodky....uz tu niekde bola jedna 407ma ktora to ma ..eeee Citovat
Mike407 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Teda kluci já vám do toho nechci kecat, ale tohle vlákno je o volitelných funkcích RTx a umístění světel denního svícení mi přijde už trošku mimo téma. Možná, že by bylo lepší přejít třeba do vlákna, na které odkazuje godzilaTO, aby v tom nebyl chaos. [upravil dne 13/2/12 08:44 od Mike407] Citovat
Joozino Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 godzila..ved ani mne sa to nelubi, fuj.. treba vymysliet nieco lepsie presne tak mike, uz by to malo skonci Citovat
majko1 Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Tak konecne sa my dnes podarilo aktivovat obrazovku s teplotamy a tlakom v pne na mojej RT3.Je super. Citovat
Brizan Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Akorát že je to uplně zbytečný, nedozvíš se tam nic novýho co by ti přístroje nezobrazili. Ale i tak sem si to taky před časem nechal aktivovat:D Citovat
Agrafik Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Alespoň máš rychlý přehled v jakém stavu máš pneu. Citovat
majko1 Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Alespoň máš rychlý přehled v jakém stavu máš pneu. Hej cez PP2000 Citovat
Agrafik Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Přece kvůli tomu, že mám podhuštěné některé kolo nebudu vytahovat diagnostiku:o Tak ti obrazovka pěkně trvale zobrazuje problémové kolo. Citovat
Brizan Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Jestlize bude nejake kolo podhustene tak se ti to zobrazi na malem displayi mezi budiky a tu informaci se dozvis hned jakmile to nastane, dale pri kazdem startu ti to take zobrazuje ze jsou vsechny kola v poradku a o teplotach v motoru neni nutne nic psat. Citovat
Agrafik Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Zažil jsem to tento týden, takže vím o co jde. Nic příjemného, když ti to ukáže červené STOP a symbol defektu a tohle celé problikává celou cestu. Tak koukněš na obrazovku a krásně vidíš kam máš koukat. Zvlášť, když všechny kola vypadají stejně. Stačilo trošku dofouknout a vše OK. Ale je jasné, jak je to se vzduchem na pumpách při -20. Citovat
Brizan Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Jestlize si mel prazdne kolo tak se ti preci mezi budiky muselo zobrazit ktere to je, to kolo ti tam problikava. Takze sis to zase neobhajil:D Citovat
Agrafik Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 To jsem si teda nevsiml, kdy to mělo ukazovat to vadné kolo, možná před startem a toho jsem si nevšim a po nastartování už jen STOP a symbol defektu, nic víc a koukal jsem na to celou cestu. A nejde o obhajobu:D. Ale je to jediná věc na doplňkové obrazovce, která dává smysl. Citovat
Mike407 Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Tady bych s Agrafikem souhlasil. Mám pocit, že to problémové kolo se ti zobrazí jen na chvilku, když dojde k poklesu tlaku a potom už je tam jen hláška o podhuštěném kole, ale nezobrazuje se které. A na té obrazovce je to pořád krásně vidět. Citovat
Brizan Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Nejsem si jisty ale asi bude rozdil mezi podhustenim a defektem. U podhusteni ti to ukazuje o ktere kolo se jedna, protoze to neni mnohdy okem ani poznat kdezto u defektu ti to rovnou napise stop a to ktere kolo to je pak pozna i blondyna (bez urazky) Citovat
Agrafik Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Defekt to nebyl, když jsem na tom jel 10km a stačilo to dofoukat o 0,2. Zkus si to, co ti bude ukazovat. A vždyť jsem psal, že to na těch kolech nebylo poznat, kde je problém. Citovat
Přema Odesláno 15. únor 2012 Autor Odesláno 15. únor 2012 Proč tu dopl.obrazovku tak haníš???? Vadí ti??? Pokud něco takového auto umí proč to nemít aktivované....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.