Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

Teda kluci já vám do toho nechci kecat, ale tohle vlákno je o volitelných funkcích RTx a umístění světel denního svícení mi přijde už trošku mimo téma. :roll Možná, že by bylo lepší přejít třeba do vlákna, na které odkazuje godzilaTO, aby v tom nebyl chaos.;)

[upravil dne 13/2/12 08:44 od Mike407]

Odesláno

Akorát že je to uplně zbytečný, nedozvíš se tam nic novýho co by ti přístroje nezobrazili.

Ale i tak sem si to taky před časem nechal aktivovat:D

Odesláno

Jestlize bude nejake kolo podhustene tak se ti to zobrazi na malem displayi mezi budiky a tu informaci se dozvis hned jakmile to nastane, dale pri kazdem startu ti to take zobrazuje ze jsou vsechny kola v poradku a o teplotach v motoru neni nutne nic psat.

Odesláno

Zažil jsem to tento týden, takže vím o co jde. Nic příjemného, když ti to ukáže červené STOP a symbol defektu a tohle celé problikává celou cestu. Tak koukněš na obrazovku a krásně vidíš kam máš koukat. Zvlášť, když všechny kola vypadají stejně. Stačilo trošku dofouknout a vše OK. Ale je jasné, jak je to se vzduchem na pumpách při -20.

Odesláno

To jsem si teda nevsiml, kdy to mělo ukazovat to vadné kolo, možná před startem a toho jsem si nevšim a po nastartování už jen STOP a symbol defektu, nic víc a koukal jsem na to celou cestu. A nejde o obhajobu:D. Ale je to jediná věc na doplňkové obrazovce, která dává smysl.:)

Odesláno

Tady bych s Agrafikem souhlasil. Mám pocit, že to problémové kolo se ti zobrazí jen na chvilku, když dojde k poklesu tlaku a potom už je tam jen hláška o podhuštěném kole, ale nezobrazuje se které.:myslim A na té obrazovce je to pořád krásně vidět.:)

Odesláno

Nejsem si jisty ale asi bude rozdil mezi podhustenim a defektem. U podhusteni ti to ukazuje o ktere kolo se jedna, protoze to neni mnohdy okem ani poznat kdezto u defektu ti to rovnou napise stop a to ktere kolo to je pak pozna i blondyna (bez urazky) :D

Odesláno

Defekt to nebyl, když jsem na tom jel 10km a stačilo to dofoukat o 0,2. Zkus si to, co ti bude ukazovat. :D A vždyť jsem psal, že to na těch kolech nebylo poznat, kde je problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...