Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar tak zas maly dotaz: ve spodni časti intercooleru prosakuje olej. ma to vliv na vykon a spotřebu ale vše je ok. co radite? vyměnit? jake mate skušenosti vy dik.

Odesláno

Jám měl po srážce se srnkou dirku v intercooleru, zamázlo se to dvousložkovym lepidlem a byl pokoj. Po měsíci jsem si všiml, že mi prosakuje na zadní spodní hraně intercooleru olej, tak jsem si tam dal novej intercooler a jezdim. Zatim to nevypadá na to, že bych měl s turbem nějakej problém. :papa

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

To záleží od toho koľko jazdíš. Turbo trochu prepúšťať môže, ale keď je IC plný oleja tak to normálne nie je.

jezdím zhruba 30 000km ročně

Odesláno

Mne tiež v dolnom rohu trošku presakuje.. už 4 roky, takže končí veľmi dlho...

Cez zimu som dal dolu hadicu a bolo tam trošku oleja, nič vážne. Myslím, že to bude vždy trosku presakovať. Inak spotreba oleja takmer žiadna.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

A čo spotreba oleja?

Výměna oleje co 10 000km a vyteče tak 3 litry. Nevím, přesně jsem neměřil, podle ukazatele na displayi tak dvě čárky dolů. Dávám čtyři litry

Odesláno

jsem o víkendu prostříkal intercooler wapkou a byl jsem dost překvapenej, ty žebra jsou dost zohýbaný, asi od kamínků. přemýšlím o výměně ...

jinak mi to taky prosakuje a olej mi to nežere vůbec...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...