bart75 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 zdar tak zas maly dotaz: ve spodni časti intercooleru prosakuje olej. ma to vliv na vykon a spotřebu ale vše je ok. co radite? vyměnit? jake mate skušenosti vy dik. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 když jenom tak rosí nic se neděje, sem tam to stříknu wapkou... Citovat
AnotherOne Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Výmena IC nepomôže, zdá sa, že končí turbo. Citovat
kobr Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 V tom případě mi turbo končí už 3 roky a ještě neskončilo Citovat
AnotherOne Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 To záleží od toho koľko jazdíš. Turbo trochu prepúšťať môže, ale keď je IC plný oleja tak to normálne nie je. Citovat
Stifler Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Jám měl po srážce se srnkou dirku v intercooleru, zamázlo se to dvousložkovym lepidlem a byl pokoj. Po měsíci jsem si všiml, že mi prosakuje na zadní spodní hraně intercooleru olej, tak jsem si tam dal novej intercooler a jezdim. Zatim to nevypadá na to, že bych měl s turbem nějakej problém. Citovat
kobr Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Původně zaslal: AnotherOne To záleží od toho koľko jazdíš. Turbo trochu prepúšťať môže, ale keď je IC plný oleja tak to normálne nie je. jezdím zhruba 30 000km ročně Citovat
jojo0608 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Mne tiež v dolnom rohu trošku presakuje.. už 4 roky, takže končí veľmi dlho... Cez zimu som dal dolu hadicu a bolo tam trošku oleja, nič vážne. Myslím, že to bude vždy trosku presakovať. Inak spotreba oleja takmer žiadna. Citovat
AnotherOne Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Veď píšem, že trocha oleja je normálna. Za štyri roky sa tam toho nazbiera. Citovat
kobr Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Původně zaslal: AnotherOne A čo spotreba oleja? Výměna oleje co 10 000km a vyteče tak 3 litry. Nevím, přesně jsem neměřil, podle ukazatele na displayi tak dvě čárky dolů. Dávám čtyři litry Citovat
kveton Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 jsem o víkendu prostříkal intercooler wapkou a byl jsem dost překvapenej, ty žebra jsou dost zohýbaný, asi od kamínků. přemýšlím o výměně ... jinak mi to taky prosakuje a olej mi to nežere vůbec... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.