marQo Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Zdravím , dnes ráno som zistil, že v Bernolákove mi niekto ukradol prednú ŠPZ BA-216VH. Akože to sú skur.... ko.... !!! Vyzerá to tak, že si ju pekne odmontoval ešte aj z rámikom. Ja už na toto fakt nemám slov ... Neviete mi povedať koľko sa platí za vystavenie jednej ŠPZ pri krádeži ? Ďakujem Citovat
Blizzard Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 RZ ti samotnou s původním číslem nevydají. vždy jsou po páru a s novým číslem. Kolik to při krádeži stojí, nevím. Jen bych to na poliše a DI nahlásil co nejdřív, aby s tou tvojí ukradenou RZ nespáchal někdo nějaký přestupek nebo trestný čin. Citovat
marQo Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 Chystám sa tam hneď ako príde kolega do práce ... Práve o tom čítam a vyzerá to tak, že by sa mal dať vystaviť duplikát ... Citovat
peugeot09 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Jsou to zmrdi. Vyndat SPZ je navíc otázka chvilky, takže je to problém. Co tak vím, tak se SPZky kradou hlavně kvůli tomu, aby dotyčný natankoval \"zdarma\" a bez problému, takže pak můžeš případně (pokud ztrátu nenahlásíš) očekávat předvolání k podání vysvětlení. :blicismajlik Citovat
marQo Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 Ani mi nehovor , utrhol mi to aj z rámikom ! Za chvíľu fičím na fízlicu a potom vybavovať duplikát alebo nové špz ... podľa toho čo bude lacnejšie Citovat
marko306 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Duplikát ti vystavia a malo by ťa to vísť niečo tuším okolo 60€. Sú to hajzli čo to kradnú. Citovat
wooody Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 na tvrdo do nárazníku.... jako ve francii..... Citovat
jofo Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Toto neni o biede. Ten kto trie biedu tak kradne jedlo a aby mal na zitie, ale nie aby si natankoval plnu nadrz. Robia to vacsinou smradi co nemaju co na robote a rozne partie im podobne. Cely net je plny navodov ako tankovat zadara, kradnut,.... Citovat
Tomáš Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Ihned nahlásit a vyměnit. Mě ukradli spz zadní a dva dni na to s ní někdo tankoval ale krádež jsem nahlásil včas takže dobrý. Nenahlásit to tak jsem byl za zloděje:bacha:( Citovat
vendelinek Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 A jak se jim to povedlo? Neměli by bejt RZky přišroubovaný skrz a dotažený matičkama ze vnitřku?Kdysi se to tady probíralo,jen to nemůžu najít [upravil dne 30.7.2010 vendi.stejskal] Citovat
georgegg Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 jj jednu dobu to bylo všude dost aktuální téma to přišroubování značek, ale já je taky nemam a stalo se mi jednou při silniční kontrole že frajer to na mě začal zkoušet že je nemam přišroubovaný tak sem šel okouknout jeho koktávku a taky je neměl, tak sem si to vyfotil a řek že jestli má zájem to rozmazávat tak klidně ale že si na něj budu taky stěžovat, že mě pokutoval za věc kterou taky neměl. Od tý doby si toho nikdo nevšímal a na spz se ani nekoukaj, od tý doby co mam folie maj jinačí věci k řešení Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Jo a na slovensku som pocul o situacii naslednovnej ... Ze v noci na sidlisku, prisiel chlapik, a odmontoval s cervenej fabie prednu a zadnu SPZ ... Zachvilku prisla na nedaleku pumpu cervena fabia, s jeho znackami ... Tj ten zlodej, si ich dal na svoju cervenu fabiu. Ked dokradol, prisiel na miesto odkial SPZ mal, a znacky vratil na miesto ... Keby to nenasnimala vtedy kamera, tak tipek sa asi tazko vyhovori Citovat
jozefsv Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 nam zmizla z firemneho auta tiez znacka aj s ramikom minuly tyzden.dali sme vystavit nove.duplikat sa oplati len ak ju stratis alebo pomackas pri nehode,aj to neviem ako je to s vydavanim duplikatu.cena je ako za prihlasenie vozidla do evidencie.zda sa mi ze cosi okolo 40 euro Citovat
marQo Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 No páni , planý poplach XD Som to ja dekel ! Vysvetlím aby ste ma pochopili ... Včera som išiel cez Senec pri Bille a tí čo to tam poznajú vedia o mlákach (malých jazerách) ktoré tam na ceste sú. Takže niako som nedobrzdil pred mlákou a pravdepodobne tam sa mi ŠPZ aj s rámom utrhla. Vôbec som si to nevšimol, lebo keď som prišiel domov tak nechodím okolo predku auta a ani ráno keď odchádzam. Všimol som si to až keď som prišiel do práce dnes ráno, že vpredu je niako moc čierno . Prvé čo ma napadlo bolo, že mi ju niekto musel ukradnúť. Ani ma nenapadlo, že mi mohla tá voda odpajsriť značku. Išiel som teda na políciu v Rači, kde sme spísali správu o odcudzení ŠPZ. Vtedy mi rozsvietilo, že čo keď som ju stratil v Senci. Z polície som teda išiel do Senca ku zmieňovanej ceste. Mláka nikde :DDD ŠPZ tiež nikde :DDD . Bol som sa aj v Bille opýtať či im niekto náhodou nepriniesol ŠPZ a pani vedúca na mňa pozerala ako keby som vrah ! Ale zato mi ponúkla obrúčku, zlatú retiazku a pod. . Keď už som ani nedúfal, hovorím si že zbehnem sa opýtať zelených v Senci že či náhodou. Prídem tam, opýtam sa na číslo a on že ráno nam ju priniesli :DDD Tak som svoju značku úspešne našiel a týmto sa chcem poďakovať poctivému človeku, ktorý ju priniesol na policajnú stanicu v Senci . Toť sio XD Citovat
peugeot09 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Nevšimnout si, že se Ti utrhla SPZ...to si nějako nedovedu představit. Vždyť když jsem srazil srnu, šel jsem se ihned po zastavení podívat, jestli mám předek vůbec vcelku a světe div se, byl jenom utrhnutý jeden šroub u přichycení rámu. Ale hlavní je, že to skončilo happyendem. [upravil dne 30/7/10 peugeot09] Citovat
AnotherOne Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Ja mám značky prilepené obojstrannou lepiacou páskou na podložku, nemám totiž klasickú plastovú podložku ale nerezové, kde bol problém značku upevniť. Neexistuje aby to rukami dal niekto dole rukami a aj s nožom to pôjde ťažko. Jedine vyrvať samorezky aj s podložkou z nárazníka. Citovat
MJSytic Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 JJ, přilepit \"tekutýma hřebíkama\" a je pokoj Pokud budou chtít značku, budou muset vzít i nárazník :aut [upravil dne 30.7.10 MJSytic] Citovat
riderRLM Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 ja som mal ten isty problem..a nevystavili mi druhu taku istu ,ale dali mi novy technicky z novou spz... su ako prijeba**... nie aby mi dali duplikat tej starej... mozes byt rad,ze si ju nasiel Citovat
Benžík Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Původně zaslal: AnotherOne Ja mám značky prilepené obojstrannou lepiacou páskou na podložku, nemám totiž klasickú plastovú podložku ale nerezové, kde bol problém značku upevniť. Neexistuje aby to rukami dal niekto dole rukami a aj s nožom to pôjde ťažko. Jedine vyrvať samorezky aj s podložkou z nárazníka. Oboustranná páska jde hodně dobře odřezat nití. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.