ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Ahoj,včera jsem akorát nechala měnit šíbr a po smontování a všeho,jsem chtěla nastartovat auto a přeparkvoat,ale imobilizer mi začal svítit zeleně a červeně. Předtím než jsem ho vyměnila,jsem normálně jezdila a až po tom připojení to začlo...přiznám,že když jsem to napojovala,tak sjem si ejdnou spletla kontakty a klíček sjem zaplej neměla,tak mi problikla baterka na budíkách a vypálila se pojistka na vnitřní osvětlení,při otevření dveří. TO jsem vyměnila,prolezla a stále nic....v peugeotu jen stojí,že je tímto způsobem nějaká závada v systému a vyhledat peugeot servis....tak jsem z toho na větvy,dík za rady... .(jinak,takový topic jsem tu bohužel nenašla,tak zakládám...) [upravil dne 29/7/10 ivana21] [upravil dne 11/8/10 ivana21] Citovat
Ferry Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 takze nestartuje ? muze byt prelomeny nejaky dratek za klavesnici v tom svazku, ktery do ni vede pak to taky sviti pokud je spatne ukostreni baterie, nizke napeti baterie apod. Citovat
ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: Ferry takze nestartuje ? muze byt prelomeny nejaky dratek za klavesnici v tom svazku, ktery do ni vede pak to taky sviti pokud je spatne ukostreni baterie, nizke napeti baterie apod. baterka je nabitá dost, drátky jsou tam taky OK. Zkusila jsem to i různě prohrabávat,kdyby se chytl kontakt,ale nic...jinak začlo to fakt hned po té výměně,předtím to šlo uplně nádherně. Citovat
Ferry Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 doma v PC mam myslim schema zapojeni te klavesnice, tak se pak podivam, cim by to mohlo byt Citovat
ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: Ferry doma v PC mam myslim schema zapojeni te klavesnice, tak se pak podivam, cim by to mohlo byt to by jsi byl hodnej dík....jinak,ty relátka,co jsou za těmi pojistkami u toho imobilizéru,tam by to žádné být nemohlo ? Mám podezření,že tam by to třeba mohlo být,protože mi tam předtím cvaklo lehce. Citovat
ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 KDYŽ VYNDÁM KLÍČEK ZE ZAPALOVÁNÍ,TAK NORMÁLNĚ IMOBILIÉR BLIKÁ ČERVENĚ. ZKUSILA JSEM I VYNDAT KONTAKT OD MBATERKY,NIC... ...JINAK KDYŽ DÁM KLÍČEK DO 1 POLOHY I TŘEBA PO PÁR MINUTÁCH,TAK ANI JEDNOU NENASÁL MOTOR PALIVO....je to třeba ta bsi jednotka ? Fakt už nevím,jsem v koncích... Citovat
Dopiťák Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 je mozny ze ti odesla klavesnice jelikoz je do ni priveden prave zminovany obvod od otevirani dveri pomoci kostry ..pokud by se stalo ze si na kostru privedla + tak by se klavesnice mohla poskodit(mohla nerikam ze musela).. jestli mas moznost si klavesnici od nekoho vypujcit a odskouset tak bych skusil tohle.. potom bych vyskousel odpojit baterku na cca 30minut a pak znovu pripojit taktez bych vyskousel odpojit a zapojit klavesnici.. BSI jednotka to byt nemuze jelikoz to ma az 306 od roku 2000..a to jeste jen takovou jednoduchou castecne zabudovanou do pristrojaku a centralu ... a palivo ti nepujde dokud nebude zadany kod do klavesnice.. a skousela si i kdyz sviti obe diody zadat kod? [upravil dne 29/7/10 tommas11] Citovat
ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: tommas11 je mozny ze ti odesla klavesnice jelikoz je do ni priveden prave zminovany obvod od otevirani dveri pomoci kostry ..pokud by se stalo ze si na kostru privedla + tak by se klavesnice mohla poskodit(mohla nerikam ze musela).. jestli mas moznost si klavesnici od nekoho vypujcit a odskouset tak bych skusil tohle.. potom bych vyskousel odpojit baterku na cca 30minut a pak znovu pripojit taktez bych vyskousel odpojit a zapojit klavesnici.. BSI jednotka to byt nemuze jelikoz to ma az 306 od roku 2000..a to jeste jen takovou jednoduchou castecne zabudovanou do pristrojaku a centralu ... a palivo ti nepujde dokud nebude zadany kod do klavesnice.. a skousela si i kdyz sviti obe diody zadat kod? [upravil dne 29/7/10 tommas11] ano zkoušela jsem zadat i ten kod. Klávesnice normálně reagovala když jsem ho zadávala a zelená dioda problikávala+pípnutí bylo slyšet. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 A nastartovat nejde?? Mě se taky stalo kdysi že svitili obě led, jak zelená tak červená a kod zadat šel a nastartovat šlo taky. Citovat
ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz A nastartovat nejde?? Mě se taky stalo kdysi že svitili obě led, jak zelená tak červená a kod zadat šel a nastartovat šlo taky. bohužel nenastartuej vůbec....jakmile tukam,tak mi normálně imo pípá,ale jakmile ho zadám celej,tak ani nezapípa na dokončení....kdžy ho zadám 3× po sobě tak se klasicky sekne,ale jen sekne (nepípá dokolečka jako vždy)..odpojím/zapojím baterii a funguej dál tím způsobem,co do ted (červená,zelená )... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Prověř ty dráty na konektoru klavsnice, je možný že jsou fakt přelamaný a je to jen souhra náhod, kdyby ne tak bych skusil jinou klavesnici. V každym připadě jak to jednou nastartuješ tak tu mrchu odpoj někam si poznamenenj kod, nejlepe přimo na klavesnici lihovkou a už to nikdy nezapojuj, a bude klid Citovat
ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz Prověř ty dráty na konektoru klavsnice, je možný že jsou fakt přelamaný a je to jen souhra náhod, kdyby ne tak bych skusil jinou klavesnici. V každym připadě jak to jednou nastartuješ tak tu mrchu odpoj někam si poznamenenj kod, nejlepe přimo na klavesnici lihovkou a už to nikdy nezapojuj, a bude klid kontakty jsem taky zkoušela,cloumala s tím asi 20minut zkoušela a nic...povedlo se akorád jednou za celou dobu,že zhasla zelená dioda,ale klávesnice zas nešla natukat ps: nechci tam vylomit drátky,nebo tka něco...ale ten zadní konektor mám vytáhnout normálně kleštičkama,nebo je tam s pojistkou ? [upravil dne 29/7/10 ivana21] Citovat
straki007 Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Na 90% je pryc klavesnice. Nekdy po hromad pokusu to jde odblokovat. Pak ji rychle vyradit.Nebo rovnou vzit jednotku a udelat odemceni immo natrvalo. Citovat
ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: straki007 Na 90% je pryc klavesnice. Nekdy po hromad pokusu to jde odblokovat. Pak ji rychle vyradit.Nebo rovnou vzit jednotku a udelat odemceni immo natrvalo. ...seš si jistej ?...konkrétně,jestli se ti to už někdy stalo... Citovat
straki007 Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 Nekolikrat. Ale cena klavesnice je silena...Takze spis to zkusit rozhybat a potom odpojit.. Citovat
ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: straki007 Nekolikrat. Ale cena klavesnice je silena...Takze spis to zkusit rozhybat a potom odpojit.. ta se ani nehne,zkoušela jsem odpojit baterku na 30minut, i celej imob. přád dokola,i ted průběžně zkoušim několikrát za sebou ale nic... Citovat
straki007 Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 No prave jenom tak tomu jde nekdy pomoct.Porad zkouset dokola.Jeste jedna moznost. Vzit klavesnici pres noc do mrazaku. Rano vybrat a nechat ji alespon hodinku z mrazaku venku a pak to zkusit. Pak opaet jenom zkouset.Kdyz nepomuze tak odblok immo v jednotce. Citovat
ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Původně zaslal: straki007 No prave jenom tak tomu jde nekdy pomoct.Porad zkouset dokola.Jeste jedna moznost. Vzit klavesnici pres noc do mrazaku. Rano vybrat a nechat ji alespon hodinku z mrazaku venku a pak to zkusit. Pak opaet jenom zkouset.Kdyz nepomuze tak odblok immo v jednotce. Odblokování ale stojí šílený peníze a ted si to fakt finančně dovolit nemohu a auto potřebuju ...ptala jsem se v peugeot servisu telefonicky a ty to zas tipovali na nějaké relé,takže fakt nevim... zkusim to jak říkáš,ale myslím,že v té klávesnici to nebude. Citovat
ivana21 Odesláno 29. červenec 2010 Autor Odesláno 29. červenec 2010 Ted jsem u toho zas ztrávila dalších 20minut a zkoušela dokola klíšek na OFF a zase do předposlední polohy....ale marně,nejde,nenačte..... ach jo, to jsou fakt peklostroje tohle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.