Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes me vletel kaminek z nakladaku na celni sklo zhruba naprostred.Je tam od neho stopa,trochu natukle,pavucina ne.Je v normalnim povinem ruceni zahrnute i celni sklo?Bude to vadit policii?

Odesláno

1) V normalnim povinnem ruceni urcite celni sklo zahrnuto neni, bezne (pokud pojistovna nedela nejakou spesl akci) je potreba mit celni sklo pripojistene

2) Policii to vadit muze - zalezi:

a) na koho narazis

b) na velikosti poskozeni

Celni sklo na 106ku bude stat par petek, asi bych ho nechal pro klid duse vymenit (zavisi na bodu 2b)

Jsou i autoskla, ktera jsou schopna mala poskozeni skel opravit

[upravil dne 26/7/2010 Medvěd]

Odesláno

Pokud tam není pavučina tak švestky by ti neměli nic říct. Co si pamatuju tak i ta pavučina musí mít nějakou velikost aby jim to vadilo. Nevím přesne.

Pokud máš zakladní povinné ručení tak většina pojišťoven to nemá zahrnuto ,vždy za příplatek (nebo nějaká jejich náborářská akce) určitě to máš ve smlouvě...mrkni do ní, a budeš mít jidtotu

Jistě budou i pojišťovny které to zahrnou do základu, ale ručení je dražší... Jak která.:roker

Odesláno

Jako ta švestka říkám, že prasklina nesmí být ve stírané pološe skla větší jak dva centimetry, jinak je to vážná závada a vozidlo je technicky nezpůsobilé. Ale jak zde bylo řečeno záleží na koho narazíš.

Odesláno

ja to mam to samy mam tukli čelni sklo u prostřed a vyhledu mi to nebrani staveli me policajti a nic asi si ani nevšimli nevim.jsem zvedavej na technickou zatim to neřešim a uvidime na technicky jestli neprojde kvuli čelnimu sklu tak to možná prodam

[upravil dne 27/7/10 Peta-k]

Odesláno

Jak \"zaridit\" vymenu celniho skla za minimum penez tu bylo popsano uz nescetne krat (pripojisteni pres internet, odchyt nakladaku se stavebni suti, dohoda s kamaradem, .......) - ja bych ale zkusil nechat si nekde v autosklu \"dubku\" opravit - na 406ce mne to stalo cca 1500,- Kc a fakt nic poznat nebylo (oprava trvala cca hodinu).

[upravil dne 27/7/2010 Medvěd]

Odesláno

Ja s tou dubkou pred opravou jezdil urcite vic nez rok a zadny problem nebyl - jen jsem musel podepsat \"revers\", ze nebudu pozadovat zadnou nahradu nebo slevu na koupi jineho skla, pokud sklo stavajici pri oprave \"odejde do lovist vecnych\" - coz ale byl standart, bez podepsani toho papiru by servis opravu nezacal udajne ani kdybych prijel 10s po uderu kamenem.

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

A nebylo by jednodušší to sko vyměnit, než prodat celý auto? :D Ono jako jestli s tim neprojde technickou, tak se asi moc dobře prodávat nebude :)

no ja prave jete nevim ale zase cca 5000kc se mi davat za vymenu nechce nebo to jedine nejak ukecat a odchytit kamion!ono stejne to auto nema cenu ani 10tis. nje to starej model rok 92 je to super auto ale sere se všecko co mzuže a než dotoho rvat prachy pořad tak to prodat nebo rozprodat na nahradni dili a koupit novejsi 106!když to vezmu zpetne kolik v tim mam a za tu cenu to neprodam tak mi je nabliti ale zase nadruhou stranu by to davno už nejezdilo!lepši to nebrat zpetne kolik v tim je!uvidime do techn icky je ješte rok třeba to do ty doby se vysere uplne!

Odesláno

no co,když tě zastavěj policajti,tak jim určitě budeš říkat,že s tím jezdíš už rok,kdyby jim to vadilo?Ted se mi to stalo...a mohou mi...Vždyt je to stejné se žárovkou nebo s čím koliv,kdy začnou buzerovat ohledně technického stavu vozidla...

Ale ted je vidět,že <500 za rok není moc si okno připojistit..odpadnou ti zbytečné starosti.

Odesláno

myslim si ze se da ukecat nejaka posrana zarovka ze ti zrovna praskla a kort ve dne.to nevidiš jestli ti sviti obe!a čelni sklo se da možna tak ukecat jednom u stejnyho policajta pokud te zastavi po mesice zase ten samej a koukne na sklo tak nevim jak by to šlo ukecat!:myslim

Odesláno

jo a on si tě bude pamatovat.....už to vidím a ještě stále můžeš tvrdit,že zase se to stalo teď při jízdě...nesmíš bejt drzej a trochu ze sebe udělat chudáka.Vždyt to jsou taky lidi.

Ale jak se říká,,nejhorší srážka je srážka s blbcem,,.

Jo a věř tomu,že tu na forku jsou určitě nějací...mohli by se vyjádřit a sám uvidíš,jak k tomu přistupují...

Odesláno
Původně zaslal: Peta-k

Původně zaslal: kujon106

A nebylo by jednodušší to sko vyměnit, než prodat celý auto? :D Ono jako jestli s tim neprojde technickou, tak se asi moc dobře prodávat nebude :)

no ja prave jete nevim ale zase cca 5000kc se mi davat za vymenu nechce nebo to jedine nejak ukecat a odchytit kamion!ono stejne to auto nema cenu ani 10tis. nje to starej model rok 92 je to super auto ale sere se všecko co mzuže a než dotoho rvat prachy pořad tak to prodat nebo rozprodat na nahradni dili a koupit novejsi 106!když to vezmu zpetne kolik v tim mam a za tu cenu to neprodam tak mi je nabliti ale zase nadruhou stranu by to davno už nejezdilo!lepši to nebrat zpetne kolik v tim je!uvidime do techn icky je ješte rok třeba to do ty doby se vysere uplne!

:xvulměj sis dát připojištění skla. Vyplatí se!!!:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...