Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam ji doma vymontovanou a je podsvicena uplne normalne = mnoha 1.2W zarovickami. Rozvod svetla od nich je pomoci cirych plastovych odlitku (nebo jak to nazvat - mozna profilu). Barvu tvori pruchod toho svetla folii s ciferniky, nebo barevnyma rucickama.

[Editován dne 8/11/04 Dydzej]

Odesláno

Na http://www.peugeot605.net v sekci návody jsou fotky rozdělaný přístrojovky. S tou modrou bych to neviděl moc modře, protože, jak je vidět i z těch fotek a je to tam i napsaný (psal jsem to já :D:D:D:D:D), tak je tam nějaká žlutá fólie či co a to tu modrou barvu nějak zkreslí. Ale ručičky a budíky snad půjdou. Chce to rozdělat a nastudovat, která žárovička podvěcuje co a podle toho tam nasmažit ty LEDky. Neměl by to být takový problém.

Mnoho zdaru!!! :papa

Odesláno

Modra je sice dobra... ale zase bych ji necpal vsude. Jednou jsem u kamose vydel modre podsvicenou pristrojovku a reknu vam....nic moc teda. Sviti to jako kdyz to nesviti. Modre podsviceny udaje jsou vydet hur - modra trosku zkresluje....atd.

Zkuste treba dat pryc tu folii a dat tam ty cire bile LEDky.... to by mohlo bejt dobre videt.

Odesláno

Já nevim, jak to mají udělané nové VW, ale když to rozděláš, tak se dá vypozorovat, která žárovička ovětluje co. K těm ručkám je světlo vedený těmi \"hranoly\", který fungujou jako světlovody. To už tady někde psal Dýdžej. A jsem zvědavej, jak to dáš do bílý barvy, když je tam ta žlutá fólie, která je na to napařená, nebo jakým šlakem přidělaná a sloupnout nejde...:mad:

Odesláno

No udelam cely ten panel pristrojovky znova z plexiskla a na to nalepim bile budiky a posvitim to modryma letkama. No nejak to musim vymyslet, jeste uplne presne nevim ale jak to bude vypadat, musim experimentovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...