Medvěd Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Mno - troufam si tvrdit, ze z uradu vzesel maximalne napad, zadny urednik ale kruhak nemaloval a asi ani nedrzel projektanta pod krkem. Pod tou nesmyslnou maluvkou musi byt nekdo podepsan (zrejme onen projektant) a ten je v mych ocich za sve dilko odpovedny. [upravil dne 23/7/2010 Medvěd] Citovat
Tango C8 Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Původně zaslal: Medvěd Mno - troufam si tvrdit, ze z uradu vzesel napad, zadny urednik ale kruhak nemaloval a asi ani nedrzel projektanta pod krkem. Pod tou nesmyslnou maluvkou musi byt nekdo podepsan (zrejme onen projektant) a ten je v mych ocich za sve dilko odpovedny. Podepsaný je, jak píšu, proč by si někdo dělal problémy, kdyby to neměl nějak kryté?? To by si se divil co jsou úředníci schopní požadovat po projektantovi a ten to musí namalovat, jelikož by nedostal kladný souhlas od báby která neví kde je sever a pak projektant by nedostal prachy a tak dále a dále. JE to začarovaný kruh, kde bych neviděl jenom projektanta. Dělám vtom, takže vím, že to není jenom projektant. Můžeme se otom hodiny bavit, ale to asi není tema do tohohle oddělení Citovat
Medvěd Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Jsem pro nasi vzajemnou diskuzi uzavrit, k tematu to prilis neni a Tvuj pohled na vec umim pochopit Citovat
Tango C8 Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Původně zaslal: Medvěd Jsem pro nasi vzajemnou diskuzi uzavrit, k tematu to prilis neni a Tvuj pohled na vec umim pochopit Jsem pro, stejně je ta naše téma k ničemu, je zatím moc jiných věcí, o kterých nemáme páru, škoda diskuze TY to vidíš jako řidič a já jako projektant. Citovat
Qcko Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 AK niekto z vas chodieva cez Bytču, alebo Dubnicu nad Váhom, tak odporúčam v Bytči kruhac pri Lidli a v Dubnici pred priemyslovkou :D:D:D ... tie su total najlepsie proste:D ...a ak sa ti v kruhaci nicia gumy, tak asi tiez potrebujes znacku \"Koniec kruhoveho objazdu\" :D: Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Keby ste jazdili po tomto tak máte gumy zjazdené rovnomerne. Citovat
Fusion Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Někteří 4x4 mají jako sport přejíždění kruháčů rovně, hlavně v zimě Citovat
abio Odesláno 23. červenec 2010 Autor Odesláno 23. červenec 2010 proste nekdy ten kruhac projedu ostreji... Kdyz jsem to auto kupoval tak gumy byly stejne sjete, mam ho cca 2 roky, geometrie je delana nedavno.... Spozoroval jsem to az ted takze velky ubytek tam neni... Citovat
NicolasB Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 No tady v Brně jsem viděl i jednooho mladýho borce se starým oplem jak to vzal přes kruhový objezd rovně ala kobra 11 jenže bohužel tak dobře nedopadl a urval si minimálně jedno kolo... konkétně na kruháči mezi FN Bohunice a OC Campus Square. Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 ja kruhace beru podle obsazenosti vozu, kdyz jedu sam, tak si o klidne zkratim pres ten sredovy obrubnicek, jsou to dva cm, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.