Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Něco mi tady asi chybí :myslim aneb páteční výměna hučícího ložiska náboje :) Už mě to fakt lezlo na nervy.

EDIT: Ten flek na zemi není převodový olej, ale WDčko :papa

post-9565-14109631432949_thumb.jpg

[upravil dne 26/5/13 13:11 od Andreww]

Odesláno

Hmmm zajimalo by me jak se meni ten chladic :mrk mam dojem ze tady nekde je fotonavod ale to je myslim na chladic klimy

Odesláno

Aha :) Muj je zatim stale puvodni ale uz to moc nechladi presto ze kapalina je samozrejme pravidelne menena, termostat a cidlo teploty taky .. no asi bolistka 306tek no :) Na kolik Te vysel ten chladic ?

Odesláno

určite bolístka, taky už mám chladič vody iný :)

Andreww - cítil si nejak tí čepy, že by nebyli v porádku? Pohrávám sa s myšlenkú, že pri najbližšším servise nechám povymínat čepy, tyčky a ostatné prvky riadenia, nech je s tým prípadne do budúcna pokoj, ale zase si aj myslím, že sú to vyhodené peníze a díly by sa měli menit vtedy, až sa pokazá.

Odesláno

Cítil jsem to v lehkých vibracích do volantu a bylo to i slyšet. Prostě klepaly. A vypsal mi to i technik z STK.

Chladič mně přes známého vyšel na cca 1.700,- Kč ;)

Odesláno

jj koukam ze badisak presne tenhle chladic ma taky +- za tyhle penize :)

premyslim, zda do toho jit..

Odesláno

Z toho meho uz obcas trochu tece tam jak je ten odvzdusnovaci ventil nahore. Proste se to pres nej protlaci a pak to kape na zem. Zrovna treba na zamkovy dlazbe fakt parada :roll

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak něco aktuálního. Nedávno proběhlo jedno "jubileum"....postupka  :aut  2x
A v minulém týdnu menší servis - repas zadní nápravy, nová spojka a rozvody. Takže jen zlehka  :D 

post-6303-0-85918300-1423687930_thumb.jp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...