Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

2 \"Lamancha\" : Až si vzpomeneš, koukni za kolik ty \"zelenáče\" jsou a dej vědět.

2 \"Bigi\" : Na co ti laděný výfuk. Výfuková soustava je naladěna z výroby na optimální parametry. Tím, že jednu část \"vyladíš\", ostatní \"rozhodíš\". Vše souvisí se vším. To je pak řetězová reakce a zbytečně vyhozený prachy.

Odesláno

nafot vymenu nech sa zasmejeme hlavne nech je vidno tie ohnute ruky a odreniny na nich ja ked som menil som si hovoril keby toto niekto videl tak mi neuveri ako viem ohnut ruku:D

Odesláno

Co se zelených žárovek týká, tak by to byl k Tvému autu jistě super efekt, ale nevím, jestli by si to myslela i silniční policie.

Ty žárovky, co tam mám já, se dají okecat, protože jsou vážně barvou jako xenony, ale zelená by se jim asi vymluvit bez pokuty (a odebraného techničáku) asi nedala.

Odesláno
Napsán autorem destiny

Co se zelených žárovek týká, tak by to byl k Tvému autu jistě super efekt, ale nevím, jestli by si to myslela i silniční policie.

Ty žárovky, co tam mám já, se dají okecat, protože jsou vážně barvou jako xenony, ale zelená by se jim asi vymluvit bez pokuty (a odebraného techničáku) asi nedala.

Techničák Ti až do schválení nového silničního zákona nikdo nesebere, s pokutou už je to horší, ale žárovky se většinou dají okecat.

Btw: Viděli jste dneska ve zprávách, na jakejch gumách jsou policajti nucený jezdit??? Tak co je horší: zelený žárovky nebo letní slicky na autě v zimním období??? A poliši maj´tu absolutně nejefektnější úpravu - nové zimáky na hnaný nábě a Ty sjetiny na zadku. Fakt bych je chtěl potkat na sněhu takhle v zatáčce, která se postupně utahuje.

:bojim:bojim:bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...