Bohumil Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 Ano slušela by mu. Hlavně Destiny, ten by čuměl ještě víc.:D:D:D:D Citovat
bigicek Odesláno 14. listopad 2004 Odesláno 14. listopad 2004 já chci zelený žárovky H7 kde a za kolik, nevíte , dá se na SW Hdi koupit Laděný výfuk??? Citovat
Bohumil Odesláno 15. listopad 2004 Odesláno 15. listopad 2004 2 \"Lamancha\" : Až si vzpomeneš, koukni za kolik ty \"zelenáče\" jsou a dej vědět. 2 \"Bigi\" : Na co ti laděný výfuk. Výfuková soustava je naladěna z výroby na optimální parametry. Tím, že jednu část \"vyladíš\", ostatní \"rozhodíš\". Vše souvisí se vším. To je pak řetězová reakce a zbytečně vyhozený prachy. Citovat
lamancha Odesláno 17. listopad 2004 Autor Odesláno 17. listopad 2004 dam vam vedet pristi tyden, jestli se nepletu, bylo to kolem 10eu:cool: Citovat
Bohumil Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 2 Lamancha: Hlavně bych potřeboval vědět nějakou homologaci, ale 10eu je dost. To je za jednu, nebo za dvě? Citovat
bigicek Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 já jsem myslel laděný výfuk aby vydával nějaký pěkný zvuk )) ale jenom decentní Citovat
lamancha Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 takze opet ma omluva, jsou zelene - GREEN POWER, cena je 9.95 za dve zarovky, ale jsou to H4:( , v H7 maji jen modre a ultra bile:( Citovat
Bohumil Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Hm. Tak to jsi mě moc nepotěšil. Citovat
lamancha Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 tak si kup zelenou feldu:P Citovat
lamancha Odesláno 20. listopad 2004 Autor Odesláno 20. listopad 2004 no je to normalni ? prdla mi zarovka i na druhe strane:mad: Citovat
pipko Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 nafot vymenu nech sa zasmejeme hlavne nech je vidno tie ohnute ruky a odreniny na nich ja ked som menil som si hovoril keby toto niekto videl tak mi neuveri ako viem ohnut ruku:D Citovat
lamancha Odesláno 21. listopad 2004 Autor Odesláno 21. listopad 2004 clovece fakt nevim o cem mluvis:o nerikam, ze to je uplne idealni, ale zadny velky problem:o:o Citovat
destiny Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 Co se zelených žárovek týká, tak by to byl k Tvému autu jistě super efekt, ale nevím, jestli by si to myslela i silniční policie. Ty žárovky, co tam mám já, se dají okecat, protože jsou vážně barvou jako xenony, ale zelená by se jim asi vymluvit bez pokuty (a odebraného techničáku) asi nedala. Citovat
Medvěd Odesláno 21. listopad 2004 Odesláno 21. listopad 2004 Napsán autorem destiny Co se zelených žárovek týká, tak by to byl k Tvému autu jistě super efekt, ale nevím, jestli by si to myslela i silniční policie. Ty žárovky, co tam mám já, se dají okecat, protože jsou vážně barvou jako xenony, ale zelená by se jim asi vymluvit bez pokuty (a odebraného techničáku) asi nedala. Techničák Ti až do schválení nového silničního zákona nikdo nesebere, s pokutou už je to horší, ale žárovky se většinou dají okecat. Btw: Viděli jste dneska ve zprávách, na jakejch gumách jsou policajti nucený jezdit??? Tak co je horší: zelený žárovky nebo letní slicky na autě v zimním období??? A poliši maj´tu absolutně nejefektnější úpravu - nové zimáky na hnaný nábě a Ty sjetiny na zadku. Fakt bych je chtěl potkat na sněhu takhle v zatáčce, která se postupně utahuje. :bojim:bojim:bojim Citovat
pipko Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 ehm to lamancha : nenapisal si tu predtym toto predni leve tlumene, pristup je tam fakt na ....., ale uz je to udelano, uz je to hotovo, ted jen cekat kdz prdne dalsi Citovat
lamancha Odesláno 22. listopad 2004 Autor Odesláno 22. listopad 2004 cim vic jich menim tim mi to jde lip:D, zvladam to bez odrenin a zalomenych koncetin:P, zatim. Citovat
Bohumil Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Jojo, všechno chce cvik. Opakování je matka moudrosti.:D:D Citovat
destiny Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Proboha jenom né mračítka! Sice to vypadá pěkně, ale pak to nesvítí jak má. To bych nedělal! Když měnit světla, tak za tyhle: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.