paul jane Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Vim ze to tu nekde bude ale nejak jsem to nenasel , potreboval bych jestli nekdo nevyndaval zapalovac u noveho modelu 2001 ->. U stareho modelu sel jedna basen tam jsem to vymenil hnedka ale u toho noveho to drzi jak blazen a nechci tam neco urvat . Tak kdyz by jste nekdo mel nejakou zkusenost dekuji . Citovat
Midloch Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Strašný přístup pokud nemáš tunel venku. Jinak velmi stručně - sundat konektor - sundat směrem dolů plastovou objímku co drží žárovku - objímka ráda praská. Horní část má západku, znamená odtahovát horní konec objímky od tělesa zapalovače. - nahoru vysunout ocelové tělo zapalovače - drží a rozepírá v tunelu plastovou oranžovou objímku. Ocelové tělo má po obvodu dva zářezy, které jsou do plastu zaseknuté. - jak vytáhneš ocelové tělo, oranžový plast už jde skoro sám. Bohužel foto nemám Citovat
paul jane Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 2 Midloch : moc dekuji za navod a jak to vypada redeji ten tunel povolim a abych k tomu mohl lip a videl kde co je pac jinak to asi bude dost silene.. ve sve poctate by mi monza stalil jen se dostat k tomu konektroru chtel bych na ten konektro pridelat a schovat pak prodluzovak na 12v do kufru tak uvidime jak to tam pujde jeste jednou dik Citovat
Midloch Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Obávám se, že ten konektor je moc krátký. Pokud k němu chceš napojovat odbočení, povolení tunelu je asi nezbytnost. Citovat
paul jane Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 tak to me hold nemime ale tak to jsem si drobatko myslel Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 Pavliku vem si elektriku s pojistkovky a natahni ji dozadu . pokud to budes jen prodluzovat a rozdvojovat tak ti ta zasuvka v zadu faCHAT nebude Citovat
Qcko Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Vyhodit stredovy panel je otazka 5 minut, je to pohoda a mas pristup ku vsetkemu... Citovat
paul jane Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 Pe.Tr : tak makat by to melo alespon tak jak to mam vymyslene mmmb : dekuji za navod i s fotodokumetaci ale asi to ted dam k ledu pac mam zase nejakou zavadu nekde jinde takze tohle ted resit nebudu prestal jsem na to mit chut a asi to nebude treba pac auto bude stejne stat Citovat
h4wk3y Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 zdar, rovnou se tu zeptam... Kudy natahnout poradnej kabl do kufru na sedanu 406 new model, abych tam mohl udelat peknej zapalovac ... A kdyz uz jsem v tom, koupil jsem couvaci cidla, jak natahnout kable z narazniku nekam dozadu a pak dale nekam pod palubku? Diky moc Citovat
Dave_k Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Většinou se to tahá pod plastovejma prahama co jsou vevnitř. Jsou tam už i svazky. Citovat
h4wk3y Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Diky! mrknu do prirucky, jak je oddelat...Diky A nevis jak dostat kabel od zadniho narazniku do kufru? Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.