Radek Hurvajz Odesláno 14. srpen 2010 Odesláno 14. srpen 2010 Fotky ke stažení - Minisraz_Trutnov.rar Citovat
Stifler Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Radku, to bych nečekal, že to Péťovi odejde tak rychle, ale když jsem viděl tu mrkajíí čočku v potkávačce, tak už to vypadalo, že není všechno v pořádku. Ale chválím sraz jako celek. Mooooc se mi tam líbilo, odjížděl jsem hned za Péťou a R. H. v cca 21.30 a za 35 minut jsem byl už doma a jízda byla bez jediné komplikace. Na srazíku jsem poznal nové tváře z Clubu i z fóra, které tady občas potkám a jsem za to moc rád. Co se týče výběru místa, tak musím Džáňu pochválit, bylo to tam krásný a jsem přesvědčen, že se tam uskuteční i velký sraz Peugeot-Clubu, je to tam jako dělaný na takovou akci. Shrnuto a podtrženo - bylo to krásný a doufám, že se to bude opakovat častěji. Džáňo, nezapomeň, příště je to PITO sraz. :D P. S.: Radku, děkuju za fotky a všichni ostatní, co jste fotili (Džáňa a Bohouš), pokud budete mít možnost, tak mi fotky v plný kvalitě hoďte na mail: stifler\"zavináč\"peugeot-club.com nebo to hoďte někam na net, jako Radek a dejte sem odkaz ke stažení. Díky Citovat
Kura Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Taky se musim přidat a srázek pochválit supr místo, dobrý počasí i program jednoznačně paráda. P.S. Džáňo v tom plážovým fotbálku se máte ještě hodně co učit :D:D Citovat
Péťa Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 I já děkuji za srazík. Super místo, super lidi - co víc si přát. Scooter je doma, komplikace byla i při dovozu, protože když jsem přijel k rodičům pro káru za auto, zjistil jsem, že garáž je prázdná. 1/2 hodiny přede mnou si ji půjčil nějaký otcův kamarád. Takže sehnat jinou a hurá pro scooter. Až se naoběduji, tak se do něj pustím, bude to jenom nějaký kontakt. A Hurvajsovi patří speciální dík za pomoc a noční odvoz domů !!! [upravil dne 15.8.2010 Peta] Citovat
Mischelin Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Tak už zase doma....Krásná akcička, děkuji Džáňoj za super organizaci:potlesk všem za bezvadnou společnost lidí. Jen toho alkoholu bylo moc:D Příště snad už dorazím 16v snad Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Taky musím zapět chválu na BARONA VON Džáňu dobře to hoch zorganizoval,super místo,který němělo chybu:),počásí se umoudřilo:cool:,pohodový lidi a SUPER ŽRANICE, moooc se nám tam líbilo.Bylo to prostě na 1 s hvězdičkou,ideální misto pro Peugeot Sraz!Už jsme něco předběžně domlouvali s Džaňou na listopad tak uvidíme,zatím čao Citovat
Péťa Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 To bude voda ještě studenější než včera - Citovat
Stifler Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Charlie asi myslel prostě jen příští podzimní sraz Peugeot-Clubu, asi nechtěl říct přímo listopad. Citovat
Péťa Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 Mimochodem, kde je BARON? Ještě nemůže psát? Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 ne nespletl!!ale bude to něco malýho ve stylu Džaňovýho minisrazu,uvidíme jak to dopadne.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. srpen 2010 Odesláno 15. srpen 2010 a jejej, dzano, moc me mrzi, ze jsem neprijel s tebou popit, ale prijed do valdic, asi pritlacim i vino od znamych, mam je dost blizko. Ale jen ochutnavka, a neco na doma, abych nekazil ksefty na srazu Citovat
Mischelin Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Ahoj Lidi, hoďte prosím sem další foto... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Co všechno se vejde do Multiply: 12 vysoušečů a 2 bedny Sava - Podobně naložen jsem jel v sobotu já. To jen pro info, proč jsem nebyl na minisrazu Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Hurvajz pozuje, no to me po..... treba rucnik..... Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 na fotce vyse :-) tebe obcas chytit v hledacku je umeni :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Nj to víš, samospoušť je mocná:D Citovat
dzana.m Odesláno 17. srpen 2010 Autor Odesláno 17. srpen 2010 tak sem zde a chtel bych podekovat všem co dorazyli a udelali si čas přijet jinak perfektní zabava a super lidi to pak človeka potěší a radost pak udelat další, fotečky ještě nemam ale jak bude čas tak je stahnu a sem dodám jinak ještě všem jednou díky za super srazek:super:super:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.