Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Radku, to bych nečekal, že to Péťovi odejde tak rychle, ale když jsem viděl tu mrkajíí čočku v potkávačce, tak už to vypadalo, že není všechno v pořádku. :(

Ale chválím sraz jako celek. Mooooc se mi tam líbilo, odjížděl jsem hned za Péťou a R. H. v cca 21.30 a za 35 minut jsem byl už doma a jízda byla bez jediné komplikace. Na srazíku jsem poznal nové tváře z Clubu i z fóra, které tady občas potkám a jsem za to moc rád. Co se týče výběru místa, tak musím Džáňu pochválit, bylo to tam krásný a jsem přesvědčen, že se tam uskuteční i velký sraz Peugeot-Clubu, je to tam jako dělaný na takovou akci. Shrnuto a podtrženo - bylo to krásný a doufám, že se to bude opakovat častěji.

Džáňo, nezapomeň, příště je to PITO sraz. :D :D :D

P. S.: Radku, děkuju za fotky :super a všichni ostatní, co jste fotili (Džáňa a Bohouš), pokud budete mít možnost, tak mi fotky v plný kvalitě hoďte na mail: stifler\"zavináč\"peugeot-club.com nebo to hoďte někam na net, jako Radek a dejte sem odkaz ke stažení. Díky :papa

Odesláno

Taky se musim přidat a srázek pochválit supr místo, dobrý počasí i program jednoznačně paráda.

P.S. Džáňo v tom plážovým fotbálku se máte ještě hodně co učit :D:D:D

Odesláno

I já děkuji za srazík. Super místo, super lidi - co víc si přát.

Scooter je doma, komplikace byla i při dovozu, protože když jsem přijel k rodičům pro káru za auto, zjistil jsem, že garáž je prázdná. 1/2 hodiny přede mnou si ji půjčil nějaký otcův kamarád. Takže sehnat jinou a hurá pro scooter. Až se naoběduji, tak se do něj pustím, bude to jenom nějaký kontakt.

A Hurvajsovi patří speciální dík za pomoc a noční odvoz domů !!!

[upravil dne 15.8.2010 Peta]

Odesláno

Tak už zase doma....Krásná akcička, děkuji Džáňoj za super organizaci:potlesk všem za bezvadnou společnost lidí. Jen toho alkoholu bylo moc:D Příště snad už dorazím 16v snad

Odesláno

Taky musím zapět chválu na BARONA VON Džáňu dobře to hoch zorganizoval,super místo,který němělo chybu:),počásí se umoudřilo:cool:,pohodový lidi a SUPER ŽRANICE, moooc se nám tam líbilo.Bylo to prostě na 1 s hvězdičkou,ideální misto pro Peugeot Sraz!Už jsme něco předběžně domlouvali s Džaňou na listopad tak uvidíme,zatím čao

Guest Scratch
Odesláno

a jejej, dzano, moc me mrzi, ze jsem neprijel s tebou popit, ale prijed do valdic, asi pritlacim i vino od znamych, mam je dost blizko. Ale jen ochutnavka, a neco na doma, abych nekazil ksefty na srazu :D

Guest minimaxa
Odesláno

Co všechno se vejde do Multiply: 12 vysoušečů a 2 bedny Sava - Podobně naložen jsem jel v sobotu já. To jen pro info, proč jsem nebyl na minisrazu ;)

Odesláno

tak sem zde a chtel bych podekovat všem co dorazyli a udelali si čas přijet jinak perfektní zabava a super lidi to pak človeka potěší a radost pak udelat další, fotečky ještě nemam ale jak bude čas tak je stahnu a sem dodám jinak ještě všem jednou díky za super srazek:super:super:super:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...