Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych zapůjčit v Praze na víkend 10-11.7 stoly a lavice na zahradní párty, zhruba pro 30-50 lidí. Věděl by někdo o něčem? Párty stan chci koupit, ten se ještě bude hodit, ale stoly a lavice kupovat nechci, už jek kvůli skladování, tak bych si je radši půjčil...

Odesláno

Foto mám bohužel doma ve foťáku, takže až večer.

Nicméně jsou to ty klasické pivní sety 200x50cm stůl, 2x lavice 200x25cm, složitelné do úhledného balíčku o výšce asi 10cm. Schválně jsem bral délku 200 a ne 220, takže všech 5 setů lze odvézt uvnitř 406 break, pokud vyndáte sedák vpravo vzadu (2 matice vel. 10) a sedačku spolujezdce posunete dopředu. K jednomu setu posadíte 6-8 lidí (v závislosti na jejich proporcích a ochotě se tulit :) ). Stoly a lavice mají desku z lakovaného dřeva (není problém, když zmoknou), nohy jsou ocelové.

Odesláno

ja vezl v sedanu dvere 195 cm na 75 a mel jsem co delat, sedel jsem za volantem jako kokos. a jeste jsem tam mel 5 metrove prkno, ale to cumelo z kufru :D

Oddie: dobrej kup, neco takoveho jsem mel pujceny na svatbe :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...