Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:papa nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu ake kotuce by mali ist na moju 407 dopredu ? Co mi odporucite aku znacku? ps: jazdim normalne ;)

je tu kopa tem ake brzdy na 407....

90percent ti odporucia ATE

takze aj ja ATE :)

Odesláno

Chová se to jako zavzdušněná soustava, při vypuštění kapaliny se zavzdušní ABS -> z toho se může zavzdušnit opakovaně -> pozná se to podle svítící kontrolky ABS.

Kotouče si stáčet nechávám, do nových běžně nechávám dělat různé drážky (vrtané mě neberou, s těmi zkušenosti nemám) a neměl jsem nikdy žádný problém...Zajíždění je jasné.

Chod brzdiče se nemůže dostat mimo pracovní rozsah (zvlášť s novou deskou)...Samo nový kotouč je nejlepší řešení, ale osobně mám stáčení kotoučů za 100Kč/kus (drážka za 50Kč/kus). Takže se mi to i při ceně nových kotoučů pořád vyplatí jednou za život kotouče podstoupit...

Bacil83: Pro mne je špička Ate Power disk+Ate desky.

• O 3 měsíce později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Co moze byt sportove na 283mm kotucoch? Ked sa hrat s brzdami, tak uz radsej prekopat brzdy na 330mm ako to ma napriklad Prema a pouzit originalne komponenty. Dam ruku do ohna za to, ze to bude brzdit daleko lepsie ako rozne sportove nahrady.

Odesláno

On ten komentář ceny padnul od někoho jiného a v jiném vláknu, patrně se autor poněkud ztratil ve svých vlastních příspěvcích.

[upravil dne 21/3/12 18:01 od koblih69]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím chcel by som vymeniť brzdový komplet t.j. kotuče a platničky. A je tu otázka či mám kúpiť originál z peugeotu alebo od nejakej spoločnosti čo sa orientuje iba na brzdy napr. BREMBOO:myslim:myslim

Odesláno

devotee sa zrejme pýtal, že či je lepšie kúpiť nejakú značku osvedčenú v brzdách, alebo ísť do ofiko peu servisu, kde napr. pri kotúčoch service box ponúka 1+3 náhrady od najdrahších po najlacnejšie, a o značkách kotúčov tam nie je nič, iba nejaké čísla...takže nevieš, čo ti tam namontujú a čo naúčtujú

Odesláno

Origo tam dávajú TRW (aspoň ja som to tak mal) ako kotúče tak aj platničky, ak ich kúpiš niekde inde ako v origo servise budeš ich mať minimálne o polovicu lacnejšie.

\"Kotúč v biednom stave\" premeraj jeho hrúbku predný by mal mať minimálnu hrúbku 24mm (nový má 26mm) a zadný 10mm (nový má 12mm).

[upravil dne 11/5/12 22:57 od Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...