godzila.01 Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: Linkisek Philips Diamond Vision se u nás snad ani neprodávají a snad ani nejsou homologovány pro ČR ... Jedině je zkusit stáhnout z Japonska ... Zkusím zjistit u výrobce jestli se dají sehnat Citovat
Grlik Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 No Ja mam doma na prodej Olymia HID II H7 jsou uplně nové jenom je jedna odkoušena jinak sviti opravdu jak xenon díky dvoujtému sklu tak kdyby jsi o tom uvažovat tak se ozvi. Citovat
Tomazy Odesláno 17. červenec 2010 Autor Odesláno 17. červenec 2010 za par dni by mali dojst diamond vision z anglie.. tak uvidime jak to \"švici\" pre tych ktory nesplnaju podmienky xenonov je na to sama chvala Citovat
hudy Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Tak dej vedet jak to bude shinovat:mrk Citovat
k3ep3r1 Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 myslim si ze ako na tych hornych obrazkoch to asi nebude ale upni potom foto pls Citovat
martis Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 ja mam na aute osram night braker-neviem ako sa to presne pise,mam uz ich asi 1rok a zatim svietia stale,este nezhorely a svietim z nimi den-noc. a svietivost je podla mna velmi dobra,lebo pre tym som mal nejake philips a bolo to strasne nikdy viac ked mi tieto zhoria aj tak kupim zase osram, tie philips extreme power h7 boli strasne! ja som sebe kupoval podla testov,zivotnost,svietivost-hodnostenie.Akurat ta zivotnost im nevysla,alebo mam statne auto Citovat
pug306 Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 nemate niekdo spravene fofo tych ziaroviek ELTA ? ako to vyzera tiez uvazujem nad niecim takim aby to aspon trosku vyniklo kedze nemozem mat xenony Citovat
greg Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 já měl Osramy night breakery a vydržely tak pul roku a konec. Ráno cestou do práce chcípla levá odpoledne pravá. Zkusím reklamaci Citovat
Cliwe Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 Když už je brzy a dlouho vidět dal jsem tyto žárovky(Philips NG šetřim): Uploaded with ImageShack.us Citovat
koblih69 Odesláno 29. květen 2011 Odesláno 29. květen 2011 já měl Osramy night breakery a vydržely tak pul roku a konec. Ráno cestou do práce chcípla levá odpoledne pravá. Zkusím reklamaci Kupoval jsem v A.K. Osram Cool Blue odesly po 4 mesicich. Reklamace probehla OK. Citovat
wefa Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 nemate niekdo spravene fofo tych ziaroviek ELTA ? ako to vyzera tiez uvazujem nad niecim takim aby to aspon trosku vyniklo kedze nemozem mat xenony Také se přikláním. Uvažuji právě o těchto Eltách nebo Philips Nightguide a nemohu se rozhodnout ... Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 1. červen 2011 Odesláno 1. červen 2011 povodne som tam chcel fuknut xenony ale na mojom aute zevraj nesu ostrekovace ani motorcek .. no a bez toho sa u fizlov nepochodi To sa mi nezda 307 new model sa robili aj s originalnymi xenonmi a tie predsa museli mat ostrekovace.. Tak som to nasiel v SB. Je tam sice nakresleny old model ale hladal som pre facelift takze ostrekovace urcite su Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.