třídvířko Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Ahoj.Pořídil jsem si 807dmu a když nastartuju,rozsvítí se mi světla,ale někdy ne.Na páčce na rozsvěcení světel(přepínač blinkrů)je z čela tlačítko s nápisem AUTO,má to s tím souvislost?Když se to zmáčkne,tak svítí a nebo nesvítí...Mám ho teprve dva dny,tak se s ním učím.Dík všem za rady... Citovat
MotoMoto Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 No pokud je tma tak se rozvítí, pokud světlo tak ne. Další možnost u novějších aut je ještě že se ti světla zapnou i ve dne a to v případě že máš zapnuté stěrače. Ale jen světla, budíky se podsvítí až při setmění. Pokud se ti rozsvěcí i ve dne a bez stěračů, tak je někde závada. Citovat
Tango C8 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Původně zaslal: třídvířko Ahoj.Pořídil jsem si 807dmu a když nastartuju,rozsvítí se mi světla,ale někdy ne.Na páčce na rozsvěcení světel(přepínač blinkrů)je z čela tlačítko s nápisem AUTO,má to s tím souvislost?Když se to zmáčkne,tak svítí a nebo nesvítí...Mám ho teprve dva dny,tak se s ním učím.Dík všem za rady... Tlačítkem auto, aktivuješ senzor na světla (viz. manuál). Pravděpodobně to máš aktivované a proto se ti někdy rozsvítí a někdy né, záleží na stavu světla venku jak píše MotoMoto Rozsvítit se můžou aj bez stěračů ve dne, ale to by měl aktivované automatické rozvícení Citovat
MotoMoto Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Ale to by zase svítili stále. Kdyby měl zapnuté denní svícení. Citovat
Tango C8 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Tak má aktivovaný senzor, když mu to občas rozsvítí a občas ne. Citovat
MotoMoto Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 To je právě to, že neřekl kdy občas. Jestli třeba s těmi stěrači a nebo když je tma.Uvidíme třeba upřesní. Třeba to než jsme přišel na to s těmi stěrači, že se rozvítí světl a a ne budíky to mi také chvíli dalo zabrat než jsme zjistil že to není závada. Citovat
Igor Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Původně zaslal: třídvířko Ahoj.Pořídil jsem si 807dmu a když nastartuju,rozsvítí se mi světla,ale někdy ne.Na páčce na rozsvěcení světel(přepínač blinkrů)je z čela tlačítko s nápisem AUTO,má to s tím souvislost?Když se to zmáčkne,tak svítí a nebo nesvítí...Mám ho teprve dva dny,tak se s ním učím.Dík všem za rady... Z jaké země ta 807ka je? Máš aktivovaný senzor (zapíná světla za šera, deště, v tunelu apod.), ale to je v našich podmínkách na nic, když se svítí pořád. Nech si v servisu na diagnostice aktivovat automatické rozsvícení světel (bez budíků), to na páčce nenastavíš. A když budeš v noci potřebovat podsvětlení budíků, zapneš to páčku. Automatické rozsvícení má u 807ky oproti jiným značkám výhodu, že se světla rozsvítí až po nastartování, takže se neničí žárovky nebo xenony, kterým startování vadí. Citovat
Macin7777 Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Původně zaslal: Igor Původně zaslal: třídvířko Ahoj.Pořídil jsem si 807dmu a když nastartuju,rozsvítí se mi světla,ale někdy ne.Na páčce na rozsvěcení světel(přepínač blinkrů)je z čela tlačítko s nápisem AUTO,má to s tím souvislost?Když se to zmáčkne,tak svítí a nebo nesvítí...Mám ho teprve dva dny,tak se s ním učím.Dík všem za rady... Z jaké země ta 807ka je? Máš aktivovaný senzor (zapíná světla za šera, deště, v tunelu apod.), ale to je v našich podmínkách na nic, když se svítí pořád. Nech si v servisu na diagnostice aktivovat automatické rozsvícení světel (bez budíků), to na páčce nenastavíš. A když budeš v noci potřebovat podsvětlení budíků, zapneš to páčku. Automatické rozsvícení má u 807ky oproti jiným značkám výhodu, že se světla rozsvítí až po nastartování, takže se neničí žárovky nebo xenony, kterým startování vadí. Jo to máš plnou pravdu,ale o těch žárovkách H7 to už tolik pravdy není, alespon u mě praskaj cca co 2 měsíce levá nebo pravá strana.(možná to je jinej důvod). Citovat
Igor Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Někde se tad o praskání H7ček kdysi psalo,ale už nevím kde. Mě za 3/4 roku nepraskla ani jedna,ale vadí mi to slabé světlo z čoček,jak za dušiček.Proto jsem tam teď dal na zkoušku HIDy,ale ještě jsem je pořádně nevyzkoušel,je pořád světlo,ale jednou v noci taky nic moc. Asi by to chtělo originál, ale ty tam původní majitel při koupi nedal a jako náhr.díl jsou drahé,včetně ostřiku a autom.natavení výšky světel. Ale jakákoliv žárovka by neměla být zatěžována při startování, halogen či xenon, lepší je zapínat je až po nastartování. Citovat
HonzaZ Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Zrovna dnes jsem nastavoval na 807mě pomocí dia denní svícení. Citovat
třídvířko Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 Ahoj.Teď jsme byli pár dní pryč a už jsem na to přišel.Rozsvěcejí se když se zešeří,nebo je tma,nebo i když je pod mrakem.Takže sensor.Jinak jsem s tím autím zati moc spokojenej.Kamarád mě ukecával do Alhambry,nebo do Sharana,ale po prohlídce pár kousků,kdy byl ohnilej podvozek,nebo totálně zničenej interiér,mě ty auta hodně zklamaly.Takže jsem rád,že jsem zůstal u značky.Akorát,jestli mi ještě někdo poradíte,jak se vyndávají sedačky?Zatim jsem to teda ještě nepotřeboval,ale kdyby náhodou...Moc všem děkuji Citovat
Igor Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Přední jdou \"jen\" otočit o 180stupňů (zespod vepředu je malá páčka, tu když nadzvedneš, tak sedadlo otočíš, u řidiče musí být odbržděná ruční brzda). 2.řada boční vyndáš tak, že povolíš u sedáku páčku,sedačka se složí skoro sama do \"klubíčka\" a pak vzadu u podlahy nadzvedneš páčku-tyčku a sedadlo nadzvedneš a vyndáš z kolejnice. 2.řada prostřední navíc oproti bočním - při sklápění kromě páčky u sedáku ještě povol \"madlo\" na zadní straně pod opěrkou, tak složíš sedadlo do \"klubíčka\" a zase pákou vespodu vzadu uvolníš a nadzvedneš z kolejnice. 3.řada by měla být stejná, pokud ji máš, já ne. Zpět nandat sedačky je otázka grifu a cviku. P.S. volba 807ky byla správná, VW není (z vlastní zkušenosti) motoricky a konstrukčně takový držák jako Peugeot. Navíc máš motor 2,2 HDi (asi 94kW),a i když by potřeboval pár koníků navíc, je to super motor, v roce 2001-2 vyhrál (i když s výkonem 98kW ve 406ce a 607ce) v mezinárodní soutěži (http://en.wikipedia.org/wiki/International_Engine_of_the_Year) a předčil ve své kategorii motory od BMW, VW apod. Pokud ho budeš šetřit a servisovat, vydrží i 500tis km ;-) Jen si dej bacha na to, že když motor vytáčíš a turbo je hodně zahřáté (např.při delší jízdě po dálnici ve vyšší rychlosti), tak ihned nevypínej motor, musí se ochladit, jinak dochází k zanášení a turbo může odejít. [upravil dne 5/7/10 Igor] Citovat
Igor Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Původně zaslal: HonzaZ Zrovna dnes jsem nastavoval na 807mě pomocí dia denní svícení. A jde Ti to natavit tak, aby se Ti automaticky rozsvítily jak světla tak i budíky? Nebo jen světla a budíky se rozsvítí až když přepneš páčku světel do normální polohy? Citovat
Wensdy Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Igor: Mně to známej nastavoval v diagnostice a po nastartování se mi v poloze 0 rozsvítí automaticky světla ale né budíky. Dále mi jde jen bliknout dálkovejma ale nepřepnu je na trvalé svícení. Až když přepnu do polohy 1 tak se rozsvítí budíky a dálkové po zapnutí svítí stále. Citovat
Igor Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Původně zaslal: Wensdy Igor: Mně to známej nastavoval v diagnostice a po nastartování se mi v poloze 0 rozsvítí automaticky světla ale né budíky. Dále mi jde jen bliknout dálkovejma ale nepřepnu je na trvalé svícení. Až když přepnu do polohy 1 tak se rozsvítí budíky a dálkové po zapnutí svítí stále. dík, to samé mám já, jen bych rád zjistil, jestli je možné to doplnit o rozsvícení budíků abych nemusel, např. v tunelu, zapínat páčkou světla, abych viděl na tacháč a nepřekráčel rychlost... Citovat
Jirka 807 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 ještě k těm sedačkám když chceš přední otočit u řidiče tak ruční můžeš mít zataženou jen povytáhneš na ní ten čudl a ona spadne dolu a máš zabržděno. Citovat
Igor Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Původně zaslal: Jirka 807 ještě k těm sedačkám když chceš přední otočit u řidiče tak ruční můžeš mít zataženou jen povytáhneš na ní ten čudl a ona spadne dolu a máš zabržděno. ...dobrý, to jsem nevěděl Citovat
Sagic Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Ha tak to jsem taky neveděl, zítra to musím odzkoušet, manželce se už totiž 2x stalo, že ji nešlo odbrzdit ručku, byla spadlá a chodila naprázdno tak jestli za to omylem nezatáhla:aut Citovat
HonzaZ Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Igor: pokud máš sensor světla, tak jde nastavit, že při tmě (např. vjezd do tunelu, setmění apod.) se ti aktivují normální světla, rozsvítí se budíky a sníží se intenzita podsvícení displejů. [upravil dne 6/7/10 HonzaZ] Citovat
plaz Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 intezitu podsviceni si muze regulovat plus minus Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.