Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

IT: WIN7 a bezdratove pripojeni - je tu odbornik ??

Recommended Posts

Odesláno

Přes router to jít musí, hlásí se u isp jako jeden PC a za router už oni nevidí, pokud to přes wifi nejede ani bez zabezpečení a ani na jiným notebooku přes wifi tak bych router asi reklamoval, v továrním nastavení to jet musí

A pokd ti noťas jede po připojení k jiný wifi tak se muže noťas vyloučit

[upravil dne 1/7/10 Radek Hurvajz]

Odesláno

jj, ntb fici pres wifi v pohode, v praci funguje a i v mem druhem byte ... takze chybu adapteru v ntb muzu temer vyloucit :)

asi mi fakt nezbyde, nez s tim zase jit zpatky do shopu ....

Odesláno

Ať ti to vymění za jinej a hotovo, a vzal bych jinou značku, někdu to jsou vypsaný na začátku tematu, i kdyby třeba jen na zkoušku, pokud je to slušněj shop tak ti vyhoví. Já ted dost zapojuju lidem D-Link DIR 600 a šlapou v pohodě, i když D-LINK patří k levnější a nižší třídě, ale tenda myslim že je ještě níž

Odesláno

jestli jeste budete mit nejaky napad, napiste ... ale asi to vidim tak, ze se s nima zkusim zitra domluvit tak, ze jim prinesu tendu, vemu sebou svuj notas a vyzkousime to u nich na miste ... :nevim

Odesláno

Môžeš to preventívne vyskúšať aj sám bez toho aby si rúter k nim nosil, odnes ho s ntb niekde preč, pripoj do elektriny, do internetu ho pripájať nemusíš. Ntb by sa mal naňho normálne pripojiť, mal by spoľahlivo fungovať ping na bránu z ntb. Tým sa vylúči prípadné rušenie u teba doma.

Odesláno

abych poinformoval, dneska jsem router zanesl zpatky, manik rikal, ze si ho necha a vyzkousi ho doma :) ... kdyz bude na routeru chyba s wifi, tak mi da jiny ...

takze uvidime :)

Odesláno

klidek, znam ty maniky dlouho a uz jsem u nich za par desitek tisic nakoupil, vzdy, kdyz o neco jde, tak jsou maximalne otevreni k reseni problemu ... v tomhle mam k nim duveru.

Odesláno

ehm, jesi muzu trosku oleje, co kanaly? v tomhle oboru se trosku pohybuju, skus nastavovat kanaly od 1 do 13 a na kazdym skus spojeni, pac jesi to slo a najednou ne = soused ma taky wifi a taky na G = rusite se. dej tam jen B, kanal 1, 6 nebo 12 /neprekryvaji se/ a testuj.

jinak pripojuju se k tomu ze wifi od tplink je OK.

http://wifi.aspa.cz/tp-link-tl-wr543g-ap-klient-router-2-4-ghz-4x-port-switch-lan-z71606/

Odesláno

tak ted jsem to rozjel naprosto bez problemu ...

dali mi novou tendu ... jen jsem do ni zapojil wan a net fici :o ... nic jsem nenastavoval v nastaveni routeru, krome wlan vysilani a s tim souvisejiciho zabezpeceni ...

a jede to :) .... dekuji ucastnikum vlakna za tipy a doufam, ze ho nebudu muset otevirat znovu :):papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...