Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Přes router to jít musí, hlásí se u isp jako jeden PC a za router už oni nevidí, pokud to přes wifi nejede ani bez zabezpečení a ani na jiným notebooku přes wifi tak bych router asi reklamoval, v továrním nastavení to jet musí A pokd ti noťas jede po připojení k jiný wifi tak se muže noťas vyloučit [upravil dne 1/7/10 Radek Hurvajz] Citovat
BV406 Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 jj, ntb fici pres wifi v pohode, v praci funguje a i v mem druhem byte ... takze chybu adapteru v ntb muzu temer vyloucit asi mi fakt nezbyde, nez s tim zase jit zpatky do shopu .... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Ať ti to vymění za jinej a hotovo, a vzal bych jinou značku, někdu to jsou vypsaný na začátku tematu, i kdyby třeba jen na zkoušku, pokud je to slušněj shop tak ti vyhoví. Já ted dost zapojuju lidem D-Link DIR 600 a šlapou v pohodě, i když D-LINK patří k levnější a nižší třídě, ale tenda myslim že je ještě níž Citovat
kujon106 Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Já mohu za sebe doporučit TP-Link. Mám tento a naprostá spokojenost. Citovat
BV406 Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 jestli jeste budete mit nejaky napad, napiste ... ale asi to vidim tak, ze se s nima zkusim zitra domluvit tak, ze jim prinesu tendu, vemu sebou svuj notas a vyzkousime to u nich na miste ... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červenec 2010 Odesláno 1. červenec 2010 Môžeš to preventívne vyskúšať aj sám bez toho aby si rúter k nim nosil, odnes ho s ntb niekde preč, pripoj do elektriny, do internetu ho pripájať nemusíš. Ntb by sa mal naňho normálne pripojiť, mal by spoľahlivo fungovať ping na bránu z ntb. Tým sa vylúči prípadné rušenie u teba doma. Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 abych poinformoval, dneska jsem router zanesl zpatky, manik rikal, ze si ho necha a vyzkousi ho doma ... kdyz bude na routeru chyba s wifi, tak mi da jiny ... takze uvidime Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 Tak na to bych nepřistoupil, co to má co nosit domů, on je snad nějakej servis, on muže leda vyměnit hned nebo po posouzení odborného servisu. Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 klidek, znam ty maniky dlouho a uz jsem u nich za par desitek tisic nakoupil, vzdy, kdyz o neco jde, tak jsou maximalne otevreni k reseni problemu ... v tomhle mam k nim duveru. Citovat
Berkoff Odesláno 2. červenec 2010 Odesláno 2. červenec 2010 ehm, jesi muzu trosku oleje, co kanaly? v tomhle oboru se trosku pohybuju, skus nastavovat kanaly od 1 do 13 a na kazdym skus spojeni, pac jesi to slo a najednou ne = soused ma taky wifi a taky na G = rusite se. dej tam jen B, kanal 1, 6 nebo 12 /neprekryvaji se/ a testuj. jinak pripojuju se k tomu ze wifi od tplink je OK. http://wifi.aspa.cz/tp-link-tl-wr543g-ap-klient-router-2-4-ghz-4x-port-switch-lan-z71606/ Citovat
BV406 Odesláno 2. červenec 2010 Autor Odesláno 2. červenec 2010 jj, zmenit kanaly jsem zkousel ... ted uz ho nemam u sebe ... zitra budu chytrejsi Citovat
BV406 Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 vcera mi to nevyslo, ale dnes jsem si skocil pro router ... dali mi novy ale dneska na to uz kakam, vyzkousim ho zitra Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Tak ako? Dali ti ten istý typ? Bolo teda vadné wifi? Citovat
BV406 Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 tak ted jsem to rozjel naprosto bez problemu ... dali mi novou tendu ... jen jsem do ni zapojil wan a net fici ... nic jsem nenastavoval v nastaveni routeru, krome wlan vysilani a s tim souvisejiciho zabezpeceni ... a jede to .... dekuji ucastnikum vlakna za tipy a doufam, ze ho nebudu muset otevirat znovu Citovat
AnotherOne Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Tak sa to potvrdilo, že je chybné wifi. Pre istotu si zazálohuj terajšiu funkčnú konfiguráciu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Tak super, hlavně že to šlape Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.