Petr605 Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Tak jsem dneska chtěl vyměnit mažetu na levý polose a normálně se mi nepodařilo vytáhnout kloub z převodovky. Nevíte někdo proč? Nakonec jsem ten homokine?ák rozdělal tam, jak byl. A narazil jsem opět na problém: nestáhl jsem ten kříž, na kterým jsou ta jehlová ložiska. Bylo mi doporučeno použít hrubou sílu, ale takovou sílu, kterou by bylo třeba asi vyvinout, abych to stáhnul, jsem se bál použít, abych to nezk...vil. Tak jsem to jenom vyčistil, naplnil novou vazelínu (manžeta byla jenom povolená, nebyla prasklá) a vše vrátil zpět. Nezná někdo přesný postup při demontáži poloosy? Kde jsem udělal chyby? Jo je to levá poloosa, manžeta blíž k převodovce. Děkuji za veškeré rady. Citovat
Fusion Odesláno 30. říjen 2004 Odesláno 30. říjen 2004 nejsou fotky? taky mě to čeká.. ale pravá a bliž ke kolu, je to složitej proces? Citovat
Fusion Odesláno 30. říjen 2004 Odesláno 30. říjen 2004 jinak poloosy se oddělával na renaultu, jedna šla dobře, druhá se musela odmátit směrem od převodovky... to bych se ale bál, přece jenom to byl vrak Citovat
Petr605 Odesláno 30. říjen 2004 Autor Odesláno 30. říjen 2004 Fotky jsem nedělal, měl jsem ruce permanentně černý. Jinak složitý to není, ta pravá strana, kde je ta kloubová křídel kratší, by to mělo být o něco pohodlnější. Sundat kolo, odmontovat matici na hřídeli (klíč 36 a kvalitní trhák je nutností), sundat čep řízení (sranda - asi dvě rány normálním kladivem), sejmutí čepu ze spodního ramene (tak tady to žádná sranda nebyla - odolával asi hodinu a pomohla chemie, velká montpáka a tolik ran středně velkým kladivem, že bych to v životě neřek; je nutné nějak podložit ten čep, protože jinak to pořád pruží), pak se vychýlí kolo a poloosa se z něho pohodlně vytáhne. Dál už na pravý straně nevim, páč je to tam jinak než vlevo, ale ta poloosa by měla jít zase normálně vytáhnout i na straně blíž k motoru. Život bez speciálních stahováků stojí za hovno... K tomu vymlacování: kdybych měl dva pokusy, tak bych to zkusil, ale když víš, že když to zk...víš, tak neodjedeš, tak se radši ohneš pod blatník... Citovat
Fusion Odesláno 31. říjen 2004 Odesláno 31. říjen 2004 děkuju za popis! zkusím domluvit nějakýho kolegu na focení az to budu dělat... jinak tam se nemusí vůbec oddělavat brzdy? Přímo ten středovej šroub? Čepy řízení a spodní mám koupený... ten spodní má jenom takový drážky pro utahování že? Jakoby na obrovskej šroubovák =) Citovat
rimmer Odesláno 31. říjen 2004 Odesláno 31. říjen 2004 ja si vnitrni manzetu na poloose nechal menit, i s tou manzetou me to prislo na 900 samozrejme, ze ne u orig. servisu Citovat
Petr605 Odesláno 31. říjen 2004 Autor Odesláno 31. říjen 2004 Brzdy se vůbec oddělávat nemusejí. Jenom ta středová matice. Ta je vlastně na poloose, která je tam jenom nasunutá na tisícihranu. Čep řízení je normálně našroubovaný na tyči od řízení - je třeba změřit délku od konce tyče k začátku čepu, aby to pak aspoň trochu sedělo po našroubování nového a co nejdřív zajet na geometrii. Ten spodní čep nevim, jak se oddělává, to jsem si nevšiml, ale je podobnej tomu na řízení. Jinak ta mažeta samotná stojí okolo dvou stovek. Citovat
Xander Cage Odesláno 31. říjen 2004 Odesláno 31. říjen 2004 No tak spodni cep ramene je nasroubovany do naboje a ma kolem vrchni casi 4 zarezy na spesl klic, ale ja to povoloval majzlem a kladivem :-), Jinak leva poloosa by mela jit ven, kousek povytahnout pootocit o 180 stupnu a opet ven. jinak nevim. Me to slo docela pekne. Citovat
Petr605 Odesláno 31. říjen 2004 Autor Odesláno 31. říjen 2004 Mně to šlo povytáhnout tak o 1cm a pak s tím přestalo jít točit (respektive s tím šlo pohnout v úhlu asi 45 stupňů) a dál ani ?uk. Kdy se má pootočit o 180 stupňů? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.