Tydlar Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 zdravim vas. prestalo mi fungovat dialkove zamykanie a neviem co stym. prosim poradte co by sa stým dalo robit. baterie v kluci su nove. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Co přesně přestalo fungovat, dálka nebo celý centrál (nejde odemknout/zamknout klíčem v zámku)? Citovat
Tydlar Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 central funguje normalne, ale iba s klucom. na dialku to vobec nefunguje. dovtedy som s tym nemal ziadne problemy. nieje tam na to nejaka poistka? Citovat
Sagic Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 Stejný problém po výměně baterky, nemusí se tam nějak spárovat klíč? Citovat
Tydlar Odesláno 29. červen 2010 Autor Odesláno 29. červen 2010 musi, ale aj po sparovani to nefunguje. ked sa to pokazilo baterky tam boli dobre. menil som ich len aby som mal istotu Citovat
stanlyman Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 mam ten istý problem...po znovupripojeni Akb mi prestalo fungovat dialkove...central funguje normalne s klučom...a v BSI cvaka...z com-u pod volantom stava do BSI ide len nezamyka a ani nebliknu blinkre...mam MUX...a hned som aj vymenil baterku v dialkovom lebo som si myslel ze je v haji a ziadna zmena Citovat
Dave_k Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Jak to párujete? Mě funguje postup: odemknu klíčem, nasednu, zavřu, otočím klíčem ve spínačce do polohy 2, zmáčknu na 10sec. velký tlačítko, nastartuju, chcípnu, vystoupím, zavřu dveře a zamknu už dálkou. EDIT: Možná klíč musí být ve spínačce déle. Většinou jsem to spojil s jízdou někam, takže mezi startem a chcípnutím bylo ujetejch několik km. Ale jestli to na to má vliv jsem opravdu nezkoušel. [upravil dne 5/7/10 Dave_k] Citovat
stanlyman Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 lenže mne párovanie nepomôže lebo mne signál ide do BSI aj cvakne....len nezamyká a neodomyká... Citovat
Tydlar Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 s nastartovanim som to este sparovat neskusal. to moze ten program vypadnut len tak sam od seba? myslel som, ze to je treba len pri vymene baterii Citovat
kobr Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Asi jsi měl ovládací tlačítko sepnuté v kapse, a nevěděl jsi o tom. Takže spáruj podle návodu výše uvedeného. Citovat
Tydlar Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 paroval som to uz niekolko krat podla navodu Dave_k a bez uspechu Citovat
stanlyman Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 ja som to tiez vyskusal a ziadna zmena... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.