Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Diagnostika není problém ale nějak mi vrtá hlavou že z toho zrcátka trčí ten konektor a nevím kudy jej natáhnout..at mi tam nevisí (ani nevím jak je dlouhý ten kabel)

[upravil dne 28/6/10 wojtěch]

Odesláno

Já dával do 406 z Oktávky, napájení je od ovladačů nahoře uprostřed a zpátečku nad slunečními clonami, levým A sloupkem dolů a vedle levé nohy jsem se napojil na zelený vodič 220, ale ty budeš mít v 307 kabel číslovaný jinak. Jinými slovy, stačí ti zem, +12 a signál od zpátečky, nic složitého.

Odesláno

Tak tak, představ si stav, kdy couváš večer někam kde svítí nějaký světla. Zrcátko vidí vpředu tmu a vzadu světlo, takže je zatmavený aby tě to světlo neoslnilo a ten signál mu natvrdo \"řekne\" aby zesvětlalo.

Odesláno

Nevím jak je to u 307 já mám mezi dešťovým senzorem a zrcátkem minimul místa, takže tam mám normální tenkej řernej volnej kablík, dál už okrajem stropního tepecíru.

Odesláno
Původně zaslal: koblih69

Nevím jak je to u 307 já mám mezi dešťovým senzorem a zrcátkem minimul místa, takže tam mám normální tenkej řernej volnej kablík, dál už okrajem stropního tepecíru.

jj 406 to má jinak, 307 má senzor zvlášť od zrcátka

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Hlavně kde to zrcátko solidně sehnat... :-/

Stačí si počkat... http://www.aukro.cz/item1065372487_skoda_zpetne_zrcatko_samozatmavovaci.html

Tak okolo 5-ti ks měsíčně se na Aukru od různých značek objeví. Vždycky cca jedno skončí okolo 100,- zbytek nejčastěji okolo 500-600,- max 1000,-, jen se to blbě hledá když občas musíš hledat \"zrcátko\" a jindy třeba zrcádko, zrdcátko, zrdcádko, zrtcádko, zrtcátko... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...