Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový dotaz,zlobí mi pravé dveře,nezajíždí mi centrál,opravil jsem kabel mezi dveřmi,byl na chvíli pokoj,to fungovalo asi měsíc-spojení je v pořádku.Dnesjsem dal jinou jednotku centrálu a pořád to nechodí.Pokud zamknu vůz ze strany spolujezde,kde se tento problém nachází,tak ze zadní dveří se ozývá cvakání(vrčení) atd,pokud to zavřu vše ze strany řidiče za předpokladu je že spolujezcovi dveře jsou zamáčknuté(zamčené) tak vrčení se téměř nevyskytuje.U předchozí 306 jsem takové problémy neměl!!!

Odesláno

Zda to chápu dobře, tak tobě jde u spolujezdce zamáčknout kolíček a pak teprve zamykáš auto od řidiče? Pokud se ti nezamkne auto po zamáčknutí kolíčku u spolujezdce, tak je někde chyba, pokud je kabeláž OK, tak třeba motůrek.

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

zadní dveří se ozývá cvakání(vrčení) atd,pokud to zavřu vše ze strany řidiče za předpokladu je že spolujezcovi dveře jsou zamáčknuté(zamčené) tak vrčení se téměř nevyskytuje.U předchozí 306 jsem takové problémy neměl!!!

Mě to stejné dělal zámek u řidiče ... vrčel a nezamykal .... pomohla až výměna celého zámku ... (motor cemtrálu je v kuse s tělem zámku) .. liší se podle roku výroby ... rozlišuje se to podle poštu řad kontaktů na konektoru .... na vrakovišti 700,- Kč

Odesláno

Je to tak jak říka Milan F1,pokud zamáčknu kolíček u spolujezce-auto zamknu.Jinak ten celek jsem dával teď už potřetí jiný z jiného auta.je pravda,že jsou i různé řady kontaktů,ale pokud je jich více,tak by to nemělo vadit-mívají to i repliky či n.d třeba z auto kelly atd!!!

[upravil dne 27/6/10 Jindras]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

ak bude niekto vediet neviem či mám aj dialkove zamikanie lebo centrále je aj klúčik je taký že by tam mal byt ale neje baterky v klúčiku su vymenené a stále nič neviete kde je to čidlo na ktoré sa má mierit:rollStanka

Odesláno

mne to robilo tuto zimu tiez ze kolik spolujazca nechcel kadnut dole po stlaceny centralneho gombika alebo po otoceny klucom v dverach vodica....ked som otocil na dverach spolujazdca tak skocil dole.....to iste aj pri odomikani......ale jak nahle bolo teplejsie vonku tak to chodilo normalne.....uvidim tuto zimu...

Odesláno
Původně zaslal: stanka772

ak bude niekto vediet neviem či mám aj dialkove zamikanie lebo centrále je aj klúčik je taký že by tam mal byt ale neje baterky v klúčiku su vymenené a stále nič neviete kde je to čidlo na ktoré sa má mierit:rollStanka

Pokud to je na infra, tak přijímač je na stropě vedle osvětlení. Takže je třeba mířit tam:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...