Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo kontakt na firmu, které dělá buď dřevěné výlisky podle originálních dílů v interiéru (lišty apod.) nebo nanáší na originální plastové díly imitaci dřeva - ne polepy. Dík.

Odesláno

Dík, na 807ku. Ve 406ce mám od začátku plastovou imitaci a polepy, celkem to ujde, ale v 807ce jsou jen takové obyčejné \"hliníkové\" (plast) lišty, nic moc.

Odesláno

Dělal jsem po vyučení dřevěný interier do W124E500, očkovaný javor, práce jak na kostele, nebýt to v rodině a truhlář s čerstvým výučákem tak se do toho nepustím, protože by mi dneska práci nikdo nezaplatil, všechno růčo a precizně, lakování byl taky zážitek (dělal jsem to šelakem vrstvy leštil \"klůckem\", no kdo ví tak ví). Nehledě na to že MB W124 má v interieru dost \"rovné\" plochy. Kdybych chtěl dnes dřevo, koupil bych Jaga :papa

Odesláno
Původně zaslal: rootsky

Dělal jsem po vyučení dřevěný interier do W124E500, očkovaný javor, práce jak na kostele, nebýt to v rodině a truhlář s čerstvým výučákem tak se do toho nepustím, protože by mi dneska práci nikdo nezaplatil, všechno růčo a precizně, lakování byl taky zážitek (dělal jsem to šelakem vrstvy leštil \"klůckem\", no kdo ví tak ví). Nehledě na to že MB W124 má v interieru dost \"rovné\" plochy. Kdybych chtěl dnes dřevo, koupil bych Jaga :papa

Dík, ale kvůli dřevu nebudu měnit auto...chci jen drobné zkrášlení toho stávajícího. BTW Jaguára bych si nekoupil, kamarád měl nového a dělali jsme si z něj srandu, že ssebou musel všude tahat servisní vůz, jak ho měl poruchového :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...