Igor Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Nemáte někdo kontakt na firmu, které dělá buď dřevěné výlisky podle originálních dílů v interiéru (lišty apod.) nebo nanáší na originální plastové díly imitaci dřeva - ne polepy. Dík. Citovat
Hafan007 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Na ake auto by si to potreboval ? ? ? Citovat
elton Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Asi na - Peugeot 406 SV nebo 807 ST 2,2 HDi:D [upravil dne 28/6/10 elton] Citovat
Hafan007 Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Fuha tak to je pass . . . Ja mam 307 a vymenilô by som moj drevený int za iný . . . Tak ništy . . . Citovat
wojtěch Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 Původně zaslal: Hafan007 Fuha tak to je pass . . . Ja mam 307 a vymenilô by som moj drevený int za iný . . . Tak ništy . . . Nejsi sám... Citovat
Igor Odesláno 28. červen 2010 Autor Odesláno 28. červen 2010 Dík, na 807ku. Ve 406ce mám od začátku plastovou imitaci a polepy, celkem to ujde, ale v 807ce jsou jen takové obyčejné \"hliníkové\" (plast) lišty, nic moc. Citovat
rootsky Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Dělal jsem po vyučení dřevěný interier do W124E500, očkovaný javor, práce jak na kostele, nebýt to v rodině a truhlář s čerstvým výučákem tak se do toho nepustím, protože by mi dneska práci nikdo nezaplatil, všechno růčo a precizně, lakování byl taky zážitek (dělal jsem to šelakem vrstvy leštil \"klůckem\", no kdo ví tak ví). Nehledě na to že MB W124 má v interieru dost \"rovné\" plochy. Kdybych chtěl dnes dřevo, koupil bych Jaga Citovat
Igor Odesláno 1. červenec 2010 Autor Odesláno 1. červenec 2010 Původně zaslal: rootsky Dělal jsem po vyučení dřevěný interier do W124E500, očkovaný javor, práce jak na kostele, nebýt to v rodině a truhlář s čerstvým výučákem tak se do toho nepustím, protože by mi dneska práci nikdo nezaplatil, všechno růčo a precizně, lakování byl taky zážitek (dělal jsem to šelakem vrstvy leštil \"klůckem\", no kdo ví tak ví). Nehledě na to že MB W124 má v interieru dost \"rovné\" plochy. Kdybych chtěl dnes dřevo, koupil bych Jaga Dík, ale kvůli dřevu nebudu měnit auto...chci jen drobné zkrášlení toho stávajícího. BTW Jaguára bych si nekoupil, kamarád měl nového a dělali jsme si z něj srandu, že ssebou musel všude tahat servisní vůz, jak ho měl poruchového :-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.