Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Značka náhradních dílů čepů a stabilizatorů náprav

Recommended Posts

Odesláno

potřeboval bych poradit od zkušených jaká značka čepů,stabilizátorů,tyček na přední a zadní nápravě je nejlepší poměrem výkon cena.starline jsou asi sra...ky,pak Delphi a Febi nebo se vyplatí připlatit a koupit originál?nebo repliky vydrží stejně?potřebuju vyměnit přední stabilizátory tak,aby něco vydržely....Dík

[upravil dne 26/6/10 Charlie 1]

[upravil dne 27/6/10 Charlie 1]

[upravil dne 27/6/10 Charlie 1]

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

jestli myslíš tyčky př. stabilizátoru,tak tyto jsou jedny z nejlepších (tyto jsou na nový model který máš)

[upravil dne 26/6/10 ozzy56]

kolik prosím tě stojí?kolik tak vydrží km?abych je neměnil po 20000tis.,tuhle značku jsem nikde neviděl kde kupuješ?

Odesláno

To je těžko říct kolik vydrží.... Můžeš dát origo a po 30.000km budou KO nebo dáš nějaký levný a těch 30.000km tam vydrží taky.... Je to dost subjektivní,záleží na značce,ale taky na tom jak se povedou,ale hlavně na tom kde jezdíš.... :) Já po těch cestách co cestuju nemůžu čekat že to přežije víc jak 20.000km ..... Taky když sem auto koupil mělo cca 90.000 a všechny díly origo a v klidu,ale po pár tisících u nás se už jen měnilo :D

Odesláno

to by som ani nepovedal,že hocijaké!Mne odišly QH-čka behom pol roka.Shitt!Ale reklamaciu mi uznaly.Teraz tam mamdrahšie Lemfoder-i ale všetko je ok!

Odesláno

SASIC jsem považoval za kvalitu, ale v servisu mi je haněli. Je fakt, že zadní stabilizátor mám Sasic, najeto 40000km a zatím v pořádku. LEMFORDER je kvalita, ale taky cenově jinde.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Teď jsem dával dozadu tyčky starline. 3 roky záruka a vyšly dohromady na 800,-, Tak jestli tam 3 roky vydrží, není co řešit :D Technickou mám stejně jen na dva :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...