madman51 Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Dobry den, koupil jsem si peugeot 206 gti a jel na evidencni kontrolu, tam mi to neuznali s tim ze mam neoriginalni razeni VIN (v kufru na kasly), rekli mi ze potrebuju, aby to bylo zaznamenany v technicaku, jak to provedu ? Nebo da se stim provest jeste neco jinyho? Citovat
madman51 Odesláno 25. červen 2010 Autor Odesláno 25. červen 2010 takže kdyz pudu na STK prebouchaj mi VIN a napisou do TP toto, tak pak to bude OK a muzu si jit auto normalne prihlasit? Nebo musim znova na evidencku? Citovat
Eon Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Ahoj, nerozumím tomu, ty máš jiný VIN v techničáku než na autě?? Citovat
kovma Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Jj,má jinej VIN.Asi někdo měnil kastli a neudělal zápis do TP v lepším případě.V horším případě je to skládačka. [upravil dne 25/6/10 kovma] Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 to se dá? koupit auto s jiným VIN a nevědět o tom? Citovat
madman51 Odesláno 25. červen 2010 Autor Odesláno 25. červen 2010 ne ne, vin je stejny jen je nakrivo vyrazeny, asi nekdo boural zadek a pak ten dil vymenoval a musel tam znova vyrazit VIN Citovat
MJSytic Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 To jsem nevěděl, že 206 má vinko v kufru:o Já když byl s autem na evidenčce, tak je zajímalo vinku v rohu okna, na rantlu pod stěračema a na štítku nad předníma světlama. Pak jen kouknul na pneu a to bylo vše Tak jeď na evidenčku jinam :aut Citovat
Ricky001 Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Nedávno jsem ´měnil kastli´ na své Mazdě. Ve skutečnosti se měnilo celé auto (dovoz z DE, prošlo vstupní TK, nepřihlášeno). Nejprve vyjádření dovozce, pak změna údajů na dopravce s tím, že VIN zůstává to původní (na které je velký techničák), vyrazit jsem si to musel sám v motorovém prostoru na kastli u tlumiče a pak kontrola na TK. Citovat
madman51 Odesláno 25. červen 2010 Autor Odesláno 25. červen 2010 Původně zaslal: MJSytic To jsem nevěděl, že 206 má vinko v kufru:o Já když byl s autem na evidenčce, tak je zajímalo vinku v rohu okna, na rantlu pod stěračema a na štítku nad předníma světlama. Pak jen kouknul na pneu a to bylo vše Tak jeď na evidenčku jinam :aut jinam na evidencku? Kdyz uz mi provedli evidencni kontrolu tady a daly mi protokol ze neproslo, tak to budou mit uz zaneseny v nejakym systemu ne? takze kdyz pudu jinam, tak mi normalne udelaj dalsi kontrolu s protokolem? Citovat
Eon Odesláno 25. červen 2010 Odesláno 25. červen 2010 Aha, teda ale to je zajímavá situace, 206 to má hned nad nárazníkem v kufru, faktem je, že když tě někdo nabourá, opravdu se to zničí jako první. Hmm, nevím co bych dělal, jestli si to vyrazit znova sám, nebo tam zajet znova, s tím že auto bylo bourané.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.