Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kovové cinkání u PP kola - vyřešeno :-)

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, asi je to blbost, ale nemůžu na to přijít a to mě točí! Při přejezdu nerovnosí, hlavně v nějaké zástavbě (kde se to rozlíhá) je slyšet kovové cinknutí u pravého předního kola, bohužel pouze za jízdy. Napadá někoho něco? Díky

[upravil dne 25.6.2010 Ricky001]

Odesláno

Mě dělá PP kolo přesně to samé. Zatím jsem to neřešil, při zběžné prohlídně v servisu se na nic nepřišlo. Ale bavil jsem se o tom myslím s Hurvajzem a ten mi říkal, že jemu to prý dělá brzdový třmen.

Odesláno

Přesně to je muj problém posledního měsíce, a taky na to nemůžu přijít. Měl jsem dole kolo, montpákou zkoušel nadzvedávat stabiliátor, na nic jsem nepřišel.

Odesláno

pozri ako su na tom predne stabilizatory, čo su pozdlzne popri tlmici. Povedal by som, že to. Mne to tiež robili, tak som menil ten stabilizátor a pod jedným, keď som sa rýpal, tak aj gulovčak, ale u mňa to bol isto ten stabilizator:super

Odesláno

Jak piše Driver, brzdový třmen má vuli na vodících čepech a klepe se, vydává kovový zvuk, zkus zabouchat do gumy na kole do vzorku pneu třeba nějakou paličkou a poslouchej, připadně si třmen přidrž

Odesláno

Samozřejmě i díry jsou opotřebovaný. Čepy by se měli dát koupit, takzvaný extremní, tj větší průměr, dira se vystruží výstružníkem na správný průměr. Ted jde jen o to jestli se k těm brzdám dají sehnat.

Odesláno

Mne to robi LP uz asi 3 mesiace.Nadvihol som kolo a ked do neho dlanou bucham tak vydava cinkavy zvuk aj ked s nim tocim.Pri zrychlovani otacok kolesa sa zvuk nezrychluje. Pozriem sa na brzdic aj na nejaky ten pliesok a dam vediet.

Odesláno

Já si včera při cestě na dálnici všiml jedné zajímavé věci. Když jsem vypnul rádio, slyšel jsem okolo 170km/h docela časté cinkání, nebo spíš popraskávání v oblasti LP kola. Když jsem zpomalil na cca 130, přestalo to. Je to asi takový zvuk, jako když vám \'cinká\' auto pár minut po tom, co ho vypnete. Každopádně nějaký cizí zvuky v docela vysoké rychlosti moc příjemné nejsou, tak jsem při zastavení zběžně koukl, jestli nění třeba uvolněný podběh, středová poklička kola, ale vše vypadalo OK.

Nějaký tip?

Guest servisman
Odesláno

nedá mi to ale ty máš 607 a tu se píše o 406 sice je to podobný třeba v cinkání ,že budeš rád za každý poznatek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...